Πώς θα περάσεις το τριήμερο;

Κριός

Ξελαμπικάρεις αρκετά γιατί θα γίνει αυτό που θέλεις εσύ και με το παραπάνω. Οι πιθανότητες να γνωρίσεις νέα πρόσωπα που θα σου ταιριάζουν περισσότερο θα σε βοηθήσουν να σκεφτείς ότι όλα τα δύσκολα μπορεί να αλλάξουν. Κάποιες πρακτικές δυσκολίες μπορεί να σε έχουν κατακλύσει αλλά δεν χάνεις το κουράγιο σου γιατί κάπου μέσα σου βλέπεις φως. Η σχέση με τον Παρθένο πιθανόν σε αναγκάζει να βλέπεις τη μίζερη κατά τη γνώμη σου πλευρά της ζωής. Καλύτερο όμως είναι να μη τη σνομπάρεις, απλά προσπάθησε να λύσεις κάποια θέματα που μπορεί να ξεκινήσουν την Κυριακή σαν μικρά και στη συνέχεια να σε απασχολήσουν πολύ περισσότερο. Αν νιώθεις κούραση καλύτερα να ξεκουραστείς και κυρίως να απέχεις από λάθος διατροφή.

Ταύρος

Το να ζεστάνεις το σπίτι σου καλώντας κόσμο ή έχοντας κατά νου να το φτιάξεις με διακόσμηση πολύ πιο άνετη και μοντέρνα από αυτή που είναι τώρα σίγουρα θα σε κάνει να νιώθεις ότι δημιουργείς και φυσικά θα την ολοκληρώσεις όσο δύσκολη και αν είναι. Αν πραγματικά το θέλεις τα πολλά χρήματα μπορεί να μη χρειάζονται γιατί η έμπνευση και η φαντασία είναι αυτό που θα μετρήσει. Μπορείς επίσης να το διακοσμήσεις με παλιά αντικείμενα ή αντίκες. Ένα Λιοντάρι θα σε μπλέξει στα δίχτυα του και το μόνο που θα διαφωνείτε είναι ο τρόπος ζωής σας. Γιατί προτιμάει την χλιδάτη ζωή αλλά και με ποιότητα. Εκεί μπορεί να μην τα βρείτε αλλά σε γενικές γραμμές θα ταιριάξετε. Από την Κυριακή μπορείς να γευτείς τους καρπούς των έργων σου ή να απολαύσεις μαζί με άλλα άτομα κάτι που θα σε ευχαριστήσει. Το παιχνίδι ή μια έξοδος με τον/την σύντροφο ή με καλή παρέα θα είναι ευεργετικό για σένα.

Δίδυμοι

Αντιστρέφονται οι όροι και, από εκεί που έχεις μπεις στο στόχαστρο γιατί δοκιμάζεσαι όλη αυτή την περίοδο με όλα τα πρακτικά ή γραφειοκρατικά θέματα που έχεις να αντιμετωπίσεις, εσύ ανασαίνεις. Μπορείς με ευχαρίστηση να αναθεωρήσεις κάποιες επαφές που είχες παρεξηγήσει και κυρίως να κάνεις μαζί τους καλές συζητήσεις που σου δείχνουν ότι λύνονται τα αδιέξοδα έστω και σε βάθος χρόνου. Η γνώση πάντα σε απασχολεί αλλά τώρα θέλεις να έχει και μια χροιά καλλιτεχνίας ή συγγραφής. Μπορεί να γραφτείς και σε κάποια σχολή ή σε πανεπιστήμιο του εξωτερικού για να παίρνεις μαθήματα από μακριά. Πάντως η Παρασκευή και το Σάββατο είναι πολύ καλές για να πάς ένα ταξίδι η να γυρίσεις περισσότερο την πόλη σου. Το ενδιαφέρον ενός άλλου ατόμου σίγουρα θα σε κολακέψει και κυρίως με το Λιοντάρι ή τον Υδροχόο θα ανταλλάξεις όμορφα λόγια. Από την Κυριακή χρειάζεσαι και πάλι να μαζευτείς σε ένα πιο αυστηρό και πειθαρχημένο πρόγραμμα και να μην αφήσεις τα νεύρα σου να σε οδηγήσουν σε ακραίες αποφάσεις.

Καρκίνος

Θα βρεθείς με πολύ κόσμο και αυτό θα σε ευχαριστήσει γιατί θα αναζητήσεις καλύτερες επαφές με ποιότητα. Μην πελαγώνεις όμως αν τα πράγματα δεν πάνε όπως θέλεις εσύ γιατί η διάθεσή σου δεν το έχει και πολύ να γυρίσει τούμπα και να ανατρέψεις κάποια σχέδια που είχες για το Σαββατοκύριακο. Πάντως, αν βγεις έξω θα προσπαθήσεις να κάνεις εμφάνιση πολύ εκκεντρική ή χτυπητή επειδή θέλεις να σε κοιτάνε και να σε θαυμάζουν. Αυτό δεν είναι κακό, απλά φρόντισε να μην το παρακάνεις και, από το ζήλο σου να κάνεις την εντύπωση που θέλεις, να γίνεις τόσο πολύ δοτικός/δοτική που θα ξεπεράσεις τα δικά σου όρια. Η δυναμική ενός Υδροχόου θα σε κάνει να ξεχαστείς και να πιστέψεις τελικά ότι μπορεί κάτι καλό να κάνετε μαζί. Αν μάλιστα είχατε χωρίσει, τώρα οι αποφάσεις που θα ληφθούν θα έχουν τη χροιά μιας πιο μόνιμης κατάστασης. Ο ρομαντισμός από την Κυριακή λόγω συνθηκών θα εκλείψει και τη θέση του θα πάρει η προσγειωμένη σκέψη και πιο πρακτικές διαδικασίες, που όμως εσένα σου πηγαίνουν γιατί καλείσαι να δείξεις την εμπειρία και τις γνώσεις σου.

Λέων

Μπορείς να βγάλεις το δυναμικό σου και μέσα από αυτό να κερδίσεις τουλάχιστον την εκτίμηση απέναντι στον εαυτό σου. Σίγουρα θα πετάς γιατί θα βλέπεις ότι οι σκέψεις σου είναι σωστές αλλά και οι κινήσεις σου θα φέρουν ένα αποτέλεσμα. Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο θα παρασυρθείς από ιδέες τόλμης και ρίσκου. Η μουσική και γενικά οτιδήποτε που μπορεί να σε βγάλει έξω από την καθιερωμένη και δύσκολη πραγματικότητα θα σου κάνει καλό. Αν έχεις πρόβλημα με το βάρος σου πιθανόν να μη θέλεις να συνεχίσεις να διατρέφεσαι λάθος. Από την Κυριακή και μετά θα αποφασίσεις ότι χρειάζεσαι μια στροφή που θα σε βοηθήσει να έχεις καλύτερη σχέση με το σώμα σου. Το εξωτερικό και οι ιδέες που θα έχουν ιδεολογικό υπόβαθρο θα σε συγκινήσουν.

Παρθένος

Έχεις πολλά να κάνεις και πιθανόν τελικά να μη κάνεις τίποτε είτε από έλλειψη ενέργειας είτε από πολλά νεύρα που μπορεί να έχεις μαζέψει από τις προηγούμενες ημέρες. Καλό είναι να μην τα ρίχνεις όλα στους άλλους γιατί μπορεί να γίνουν λάθη. Το να απομονωθείς και να κάνεις τα δικά σου δεν είναι και τόσο άσχημο όσο νομίζεις απλά ας μην την πληρώσει κάποιο από τα δικά σου άτομα και εξαφανιστείς ή έχεις περίεργη συμπεριφορά. Καλύτερα να μιλήσεις και να ξεκαθαρίσεις την θέση σου, κυρίως με το Ζυγό. Πάντως αν ζηλεύεις δεν το δείχνεις εύκολα γιατί δεν σου αρέσει να εκτίθεσαι. Η σκέψη ενός Ιχθύ θα σε αναστατώσει την Κυριακή, μπορεί όμως να θέλεις να μένεις μόνος/η και να μην επιτρέψεις τελικά στον εαυτό σου να βρεθεί με πολύ κόσμο.

Ζυγός

Έχεις κάποιες αναστολές και δε θέλεις με τίποτε να ανακατευτείς σε θέματα που τελικά δε σου πέφτει λόγος. Όμως θα υπάρχει έντονη επιθυμία να βρεθείς με κόσμο και εξ ανάγκης θα επικοινωνήσεις μαζί τους. Αν ασχολείσαι με τα κοινά θα χρειαστεί να υποστηρίξεις την ιδέα σου και αν σου ζητηθεί να ηγηθείς μιας κατάστασης το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να αφήσεις ελεύθερο το μυαλό σου για να δημιουργήσει. Η αστάθεια που μερικές φορές νιώθεις όταν είναι να πάρεις αποφάσεις σίγουρα δε σε ωφελεί, αλλά την Παρασκευή και το Σάββατο θα έχεις μεγαλύτερη σιγουριά για τις αποφάσεις σου. Το πιο δυνατό σου σημείο είναι η άνεση που χειρίζεσαι τις υποθέσεις όλων των σχέσεων και μέσα από αυτό θα κινηθείς για να κερδίσεις την εσωτερική σου ασφάλεια. Από την Κυριακή και μετά θα έχεις κάποιες συγκεκριμένες σκέψεις που θα σε πιέζουν να ξεκαθαρίσεις το τοπίο γύρω σου. Και συγκεκριμένα θα ασχοληθείς με το να καθαρίσεις τον χώρο σου ή τα βιβλία σου ή γενικά τα χαρτιά που χρειάζεσαι για ένα ακίνητο ή μια νομική υπόθεση.

Σκορπιός

Προσπαθείς να συνέλθεις γιατί δεν σου αρέσει να περνάς την ημέρα σου με δύσκολες σκέψεις. Μερικές φορές κινείσαι με εμμονές και αυτό σε εμποδίζει να αναπνεύσεις αλλά και να ξεκολλήσεις από το συγκεκριμένο θέμα που σε απασχολεί. Αν πάρεις απόφαση να συγχωρήσεις και να αδειάσεις το κομμάτι της καρδιάς σου που κρατάει κακία ή οργή, θα είναι σωτήριο για σένα. Αλλά και η υγεία σου θα καλυτερέψει, γιατί θα κάνεις χώρο για να μπει στην ζωή σου το καινούργιο και το θετικό, κυρίως αν έχεις πονοκέφαλο ή υπάρχει χρόνια κατάσταση που σε απασχολεί. Μέσα στο σπίτι σου έχεις ανάγκη να κάνεις αλλαγές για να ομορφύνεις και να ζεστάνεις την ατμόσφαιρα, για αυτό θα ξεφορτωθείς πράγματα άχρηστα και θα προτιμήσεις την απλότητα και τις λιτές αλλά αριστοκρατικές γραμμές. Αν σκέπτεσαι να στείλεις βιογραφικό ή να δώσεις συστάσεις για τη δουλειά σου, θα γράψεις ή θα παρουσιάσεις λίγα αλλά πολύ δυνατά στοιχεία για σένα. Από την Κυριακή και μετά, θα αφήσεις όλα αυτά που σε κάνουν να υπερβάλεις και θα προσγειωθείς στο έδαφος.

Τοξότης

Θα λάμπεις γιατί θα βάλεις κάποιες προτεραιότητες οι οποίες θα είναι για σένα ότι καλύτερο, επειδή θα ξεπεράσεις κάποιες δυσκολίες που εδώ και μέρες σε παιδεύουν. Θα δοκιμάσεις να βγάλεις τα απωθημένα σου αφιερώνοντας περισσότερο χρόνο σε οτιδήποτε σου κάνει καλό και σε αναβαθμίζει. Η φωτεινή πλευρά της ζωής είναι το σήμα κατατεθέν για σένα, αρκεί να την υποστηρίζεις είτε από ιδεολογικής πλευράς είτε από πίστη προς το Θεό. Αν θέλεις μπορεί να κάνεις τη ζωή σου να ξεχωρίσει γιατί έχεις έξτρα προσόντα τα οποία ανακαλύπτεις όταν σχετίζεσαι με τους άλλους. Δηλαδή δεν κρατάς κακίες και κυρίως έχεις μια αθωότητα για την οποία μερικές φορές οι άλλοι μπορούν να σε χαρακτηρίσουν αφελή. Όμως αυτό δεν συμβαίνει τόσο συχνά αν δεν το θέλεις και εσύ προσωπικά. Γιατί αυτές τις μέρες, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, μπορεί να αφήνεις όλα τα πράγματα στην τύχη τους. Απλώς αφήνεσαι στις καταστάσεις επειδή δεν έχεις διάθεση, αλλά ο έλεγχος χρειάζεται τις περισσότερες φορές. Από την Κυριακή και μετά θα εκνευριστείς περισσότερο, αλλά τουλάχιστον θα δεις από μια άλλη οπτική γωνία πως πρέπει να κινηθείς με στόχο να προστατέψεις ήδη αυτά που έχεις – από τα βιβλία σου μέχρι και τα προσωπικά σου αντικείμενα.

Αιγόκερως

Ξεχνάς μερικές φορές τον εαυτό σου και μέσα στην καθημερινότητα παρασύρεσαι και δεν περνάς και πολύ καλά. Δεν είναι και πολύ κακό να προσφέρεις στον εαυτό σου μια μικρή πολυτέλεια που χρειάζεσαι για να τονώσεις είτε τη διάθεσή σου είτε την πεσμένη σου ενέργεια. Με λίγη φαντασία και όρεξη μπορείς να διανθίσεις την καθημερινότητα σου – ακόμα και με ένα ωραίο μπάνιο με πολλά άλατα. Μην κολλάς στις μάρκες και στους τίτλους αν δεν μπορείς να τα αγοράσεις ή να τα έχεις στην κατοχή σου. Η κοινωνία έχει αρχίσει πλέον και απλοποιείται, οπότε δεν θα υπάρξει κριτική από την πλευρά των άλλων αν εσύ δεν έχεις φοράς κάτι που θα σε εντάξει στον κοινωνικό περίγυρο που επιθυμείς. Τώρα η αλλαγή θα σε φέρει σε επαφή με την πραγματικότητα, βοηθώντας σε να απελευθερώσεις και τα άτομα που είναι δίπλα σου και τον εαυτό σου από τις μεγάλες ιδέες της κοινωνικής καταξίωσης. Ευτυχώς την Κυριακή θα διαλέξεις πιο εύκολο δρόμο για να περάσεις καλά και πιθανόν θα μοιραστείς με άλλα άτομα είτε εμπειρίες είτε κοινές εργασίες που θα ευχαριστούν και τους υπόλοιπους. Τα ζώα, τα φυτά, ο κήπος σου και γενικά η επαφή με τη φύση θα σε βάλει να σκεφτείς πολύ πιο σοβαρά την ενασχόληση σου με όλα αυτά.

Υδροχόος

Η αναγέννηση σε ακολουθεί και αυτές τις ημέρες ακόμα και τα κύτταρα σου μπορεί να αναπτύσσονται καλύτερα. Γιατί έχεις ανεβασμένη διάθεση αλλά και συνεχώς αναπτυσσόμενο και εξελισσόμενο πεδίο που δεν σε εμποδίζει πλέον να έρθεις σε επαφή με άτομα που εσύ συμπαθείς και μπορείτε να επικοινωνήσετε πολύ πιο εύκολα. Βέβαια όλο και κάποιος περιορισμός υπάρχει για να σου θυμίζει ότι δεν πρέπει να ανοίγεσαι και πολύ γιατί έχεις κάτι βαρύ που δεν πρέπει να ξεφεύγεις. Αν αυτό το συναίσθημα είναι εμπόδιο και εσύ εξαιτίας του αρνείσαι να νιώσεις ευτυχία, θα χρειαστεί να προσπαθήσεις όχι να το λύσεις για να είσαι καλά αλλά για να το επεξεργαστείς καλύτερα και να σταματήσεις τις τόσο αρνητικές σκέψεις ή ακόμα και τις απόλυτα μίζερες ότι αυτό που έχεις δεν λύνεται με τίποτα, γιατί μέσω της βοήθειας κάποιων ατόμων που θα γνωρίσεις τον τελευταίο καιρό θα δοθεί λύση και μάλιστα θετική – είτε αφορά οικονομικό θέμα, είτε ψυχολογικό από εγκατάλειψη συντρόφου, είτε έλλειψη ενδιαφέροντος για δουλειά είτε έλλειψη στόχων. Η υγεία σου πάντα χρειάζεται φροντίδα και γενικά η ξεκούραση και η περιποίηση του σώματός σου. Ένα μασάζ ή μια θεραπεία θα ήταν το καλύτερο για τη φροντίδα του εαυτού σου.

Ιχθύες

Έχεις κάποιες ενοχές οι οποίες όμως σε υποβάλουν σε σκέψεις που πιθανόν να μην ανταποκρίνονται και πολύ στην αλήθεια. Για αυτό αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες μπορεί να ξυπνήσεις από ένα λήθαργο και πιθανόν να θυμώσεις με τον εαυτό σου. Φρόντισε να περιβάλλεσαι από άτομα τα οποία δεν μιλάνε εναντίον άλλων ατόμων και έχουν μια καλύτερη άποψη για τη ζωή και τους ανθρώπους. Αν κριτικάρεις θα χάσεις όλη σου την δύναμη και πάνω από όλα δεν έχεις την εμπειρία να κάνεις σωστές κρίσεις εκτός αν έχεις πολύ δυνατό ένστικτο, που και αυτό μερικές φορές σε αποπροσανατολίζει και σε βγάζει εκτός ορίων. Μπορεί να σου δοθεί η ευκαιρία να ξεκινήσεις ακόμα και τώρα μια άλλη ζωή με καλύτερες εικόνες, με στυλ και με προσωπική σφραγίδα. Γιατί με αυτόν τον τρόπο θα βγάλεις στην επιφάνεια όλες τις δυνατότητές σου.

Πηγή: astrology.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο