Η Κάτια Δανδουλάκη σε συνέντευξή της μίλησε για τη νέα σειρά «Όρκος Σιωπής»,  που έρχεται στο Star,  αλλά και για το πόσο αγαπάει την τηλεόραση.

Η ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μου αρέσει η τηλεόραση, της χρωστάω πολλά, αφού είναι αυτή που με έκανε γνωστή και αγαπητή στο πλατύ κοινό και παράλληλα μου έδωσε τη δυνατότητα από τα χρήματα που έβγαζα από εκείνη να ανεβάζω τις παραστάσεις που πάντα ονειρευόμουν».

Η συζήτηση έρχεται και στη νέα σειρά του Star, «Όρκος Σιωπής». Η ίδια δηλώνει πολύ χαρούμενη γι’ αυτή την δουλειά: «Περίμενα μια καλή πρόταση και αυτή ήρθε με του «Όρκους Σιωπής» που σκηνοθετούν οι έμπειροι και πολύ αγαπημένοι μου από τη «Βέρα στο Δεξί», Γιάννης Βασιλειάδης-Γιώργος Σούγιας και υπογράφουν σεναριακά οι ικανοί Σταύρος Αρδούλος- Ειρήνη Ριτσώνη. Πρόκειται για μια φιλόδοξη καθημερινή σειρά που θα παίζεται στο Starκαι στο κυπριακό κανάλι Sigmaκαι φτιάχνεται με όρεξη, μεράκι και προσοχή».

Η κ. Δανδουλάκη πρόκειται να συνεργαστεί με τον στενό της φίλο και καλό της συνεργάτη Δάνη Κατρανίδη, αλλά και με τους Παναγιώτη Μπουγιοπύρη, Υρώ Λούπη, Αντιγόνη Δρακουλάκη κ.α.

«Είναι ευλογία να δουλεύεις με αγαπημένα πρόσωπα και παράλληλα είναι εξαιρετικά ευτυχές το γεγονός να στηρίζουν τα κανάλια την ελληνική μυθοπλασία, που την έχει παραμελήσει. Ξεχωριστά θέλω να σταθώ στο πολύ σημαντικό βήμα που κάνει το Starετοιμάζοντας μια δυνατή καθημερινή σειρά αξιώσεων».

Η πρωταγωνίστρια αποκαλύπτει και κάποια στοιχεία για την σειρά λέγοντας: «Πρόκειται για μια δουλειά που διαθέτει πολύ σασπένς και αγωνία, γι’ αυτό και δεν θέλω να προδώσω στοιχεία για την πλοκή του, που θα κόψει την ανάσα! Όλα γίνονται γύρω από έναν ανεξιχνίαστο θάνατο, στον οποίο είναι μπλεγμένοι πολλοί. Η Αλεξάνδρα Ασλάνη που παίζω εγώ, ήταν παντρεμένη με τον άντρα που δολοφόνησαν και έχει και δυο παιδιά μαζί του, ενώ έχει άλλα δύο από τον δεύτερο γάμο της με τον ήρωα που υποδύεται ο Δάνης Κατρανίδης. Οι ανατροπές έχουν τον πρώτο ρόλο στη σειρά και είμαι σίγουρη πως το κοινό θα αγκαλιάσει το καινούργιο μας…”στοίχημα”».

Πηγή:Star.gr