Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 21/9

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Θέλεις να ξεδώσεις και πιθανόν να συμμετέχεις σε ένα αθλητικό γεγονός ή ακόμα και σε κάτι που θα δοκιμάσεις τν σωματική σου δύναμη. Το ότι θα βρεθείς μέσα σε μια καλλιτεχνική ατμόσφαιρα θα σε βοηθήσει να δείξεις και τις δικές σου δυνατότητες.
Ερωτικά: Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα εισπράξεις πολύ όμορφα πράγματα είτε από ένα Ζυγό είτε από το άτομο που είστε πολύ δεμένοι. Το ότι υπάρχει επικοινωνιακός αέρας και δεν παρεξηγεί ο ένας τον άλλον βοηθάει πάρα πολύ.
Οικονομικά & Καριέρα: Ξεκινώντας να κάνεις κάποιες συμφωνίες που θα σου φέρουν κέρδος, δεν πρέπει να ξεχνάς ότι χρειάζεσαι χρήματα με ένα πιο εύκολο τρόπο και δεν χρειάζεται να διαλέγεις μόνο τα δύσκολα. Για αυτό να δοκιμάσεις να μεταπείσεις ένα πρόσωπο να συμμετάσχει σε μια δουλειά που έχεις υπόψη σου γιατί θα είναι προς όφελος και των δύο.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Πιστεύεις πολύ στις δυνάμεις σου αλλά και στο απόλυτο της σκέψης σου για αυτό θα πάρεις θέση αρκετά δογματική σχετικά με κάποιες προσωπικές σου αρχές. Μπορεί να κάνεις ένα τραπέζι πολύ βασιλικό στους φίλους και τους συγγενείς σου και αυτό να σε ευχαριστήσει ιδιαιτέρως.
Ερωτικά: Η δύναμη που παίρνεις από ένα συγκεκριμένο πρόσωπο σε βοηθάει να ξεπεράσεις ακόμα και προσωπικές στεναχώριες, οι οποίες συνήθως σου μειώνουν τη διάθεση για τα πάντα. Με τον Καρκίνο μπορεί να περνάς περίοδο ηρεμίας γιατί όλα μπορείς να τα διαχειρίζεσαι. Με τον Υδροχόο όμως όλα είναι στα κόκκινα γιατί υπάρχει πάθος που δεν μπορείς να ξεπεράσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Μπορεί να νιώσεις ότι θέλεις να προστατευτείς ακόμα και από τον ίδιο σου τον εαυτό γιατί τον πιάνεις ότι θέλει να κάνεις σπατάλες. Κυρίως όταν θέλεις να επιβάλεις τον τρόπο σκέψης αλλά και δράσης σου γίνεσαι αρκετά απόλυτος/η στις τακτικές και στη γνώμη σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Προσπαθείς να ζυγίσεις κάπως όλες τις καταστάσεις γιατί νιώθεις ότι μπορεί να έχεις ανοικτά μέτωπα. Η διαδικασία μιας μετακόμισης σε ευχαριστεί αρκετά παρόλο που τη φοβάσαι γιατί δε θέλεις με τίποτε να αλλάξεις το μέρος που ζεις και μετά να μη σου αρέσει εκεί που θα πας. Για αυτό φρόντισε να ξεψαχνίσεις καλύτερα αυτή την υπόθεση για να μην υπάρχουν μετά κενά.
Ερωτικά: Δεν διστάζεις να μιλήσεις ανοικτά στο Ζυγό γιατί νιώθεις ότι μπορεί να σε καταλάβει και να μην σε υποτιμήσει μετά. Το καλό που διαθέτεις είναι το ανοικτό πνεύμα, οπότε είναι εύκολο στο άλλο πρόσωπο να σε εμπιστευτεί. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο με το Λιοντάρι ή τον Υδροχόο θα τα βρείτε περίφημα. Με τον Ιχθύ θα περάσεις κάποιες πολύπλοκες διαδικασίες μέχρι να προχωρήσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Όπως πάνε τα πράγματα καταλαβαίνεις ότι χρειάζεσαι ένα φρεσκάρισμα εφ’ όλης της ύλης. Επειδή διαθέτεις τα φόντα μην αφήνεις τον έλεγχο σε άλλα χέρια κυρίως σε έναν Σκορπιό γιατί θα χαλάσετε τις καρδιές σας. Τα τυχερά παιχνίδια μπορούν κάτι να σου φέρουν αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Νιώθεις ότι χρειάζεσαι μεγαλύτερη σημασία για αυτό δεν μένεις ικανοποιημένος/η από τις αντιδράσεις των άλλων γύρω σου. Χρειάζεται να έχεις μεγαλύτερη ανεξαρτησία από την γνώμη των άλλων γιατί μόνο με αυτόν τον τρόπο θα αποδεσμευτείς από δύσκολες καταστάσεις.
Ερωτικά: Η εξάρτηση που μπορεί να νιώθεις από τον Υδροχόο είναι αρκετά δύσκολη και για να λυθεί θα χρειαστεί να πάρεις τα μέτρα σου. Κυρίως θα χρειαστεί να αγαπήσεις πιο πολύ τον εαυτό σου και τις επιλογές του. Γιατί τις πιο πολλές φορές νιώθεις ότι παραδίνεσαι, ενώ δεν είναι έτσι ακριβώς.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να φαίνεσαι ότι έχεις γενναιοδωρία επειδή σε κουράζει μερικές φορές η μίζερη ή η φοβισμένη φύση σου και θέλεις να την αλλάξεις. Όταν βρίσκεσαι σε αυτήν τη φάση περνάς καλά. Τουλάχιστον μετά δεν το μετανιώνεις. Οι συζητήσεις που θα ανταλλάξεις με άλλα άτομα πιθανόν να σε καλύψουν αλλά δεν είναι και τόσο σίγουρο ότι θα μπορέσεις να τις προχωρήσεις σε πρακτικό επίπεδο.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Ανανεώνεσαι και μέσα από αυτό έχεις κέφι και το δείχνεις σε όλους. Η εμφάνισή σου μπορεί να είναι αρκετά πληθωρική ή να έχεις κάτι πάνω σου που θα τραβήξει τα βλέμματα των άλλων. Μπορεί και η αύρα σου να είναι πολύ έντονη οπότε σίγουρα θα έχεις μια εντυπωσιακή παρουσία.
Ερωτικά: Η αρμονία στην προσωπική σου σχέση είναι πολύ σημαντική γιατί δεν έχεις όρεξη ούτε να θυμώνεις αλλά ούτε και να βρίσκεσαι σε ένταση. Θα δώσεις πάντως μέσα από την καρδιά σου. Βέβαια σίγουρα θα περιμένεις και την αντίστοιχη συμπεριφορά, αλλά τα άτομα δεν μπορούν με τον δικό σου τρόπο να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες σου. Για αυτό θα χρειαστεί να έχεις αυτογνωσία και κυρίως μεγαλύτερη ανοχή.
Οικονομικά & Καριέρα: Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα νιώσεις μέσα σου μια σούπερ αισιοδοξία η οποία μπορεί να μη συνοδεύεται από κάτι το θεαματικό, όμως θα σου… κάτσει κάτι καλό, γιατί θα το έλξεις με τον τρόπο που σκέφτεσαι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Λειτουργείς κάπως παρασκηνιακά κάτι που πιθανόν να σου αρέσει κιόλας, γιατί με αυτόν τον τρόπο δεν εκτίθεσαι και πάνω από όλα δεν χρειάζεται να απολογείσαι για αυτά που κάνεις. Ένα θέμα υγείας που μπορεί να είναι ψυχοσωματικό θα καλμάρει αρκετά, γιατί εσύ θα έχεις δώσει μεγαλύτερη προσοχή στον εσωτερικό σου κόσμο.
Ερωτικά: Το άγχος μερικές φορές μπορεί να σκοτώνει τη σχέση σου, για αυτό το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αφεθείς και λίγο στη ροή επαφής μεταξύ σας, χωρίς να κριτικάρεις ή να επαναλαμβάνεις συνέχεια τα λόγια του άλλου επειδή δεν σου αρέσουν ή περίμενες κάτι άλλο να ακούσεις για ν’ ανέβεις. Με τον Ζυγό θα υπάρξουν εξελίξεις θετικές, αφού θα υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από την πλευρά του.
Οικονομικά & Καριέρα: Ο από μηχανής Θεός θα σου φέρει λύσεις που δεν τις περίμενες, για αυτό να έχεις αυτιά ανοικτά και μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα, του τύπου τα «ξέρω εγώ αυτά», γιατί μπορεί με το μυαλό σου να φαντάζεσαι μια λάθος κατάληξη.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Μαζεύεις όλες σου τις δυνάμεις και τις εκτονώνεις είτε στους φίλους σου είτε σε πολλές κοινωνικές επαφές. Επειδή θα έχεις ευγλωττία και πιθανόν μεγαλύτερη πειστικότητα από άλλες φορές σίγουρα θα προσελκύσεις θαυμαστές.
Ερωτικά: Αντιστρέφεις με τον τρόπο σου όλες τις αρνητικές εντυπώσεις που πιθανόν να έχουν δημιουργηθεί. Ο λόγος είναι ότι μπορείς να ξεχωρίσεις το λάθος από το σωστό. Για αυτό θα ξέρεις τι να πεις και με ποιο τρόπο θα διαχειριστείς την επαφή σου. Το Λιοντάρι θα έχει την πρωτοκαθεδρία και με τον τρόπο του θα καλύψει τις ανάγκες σου. Με τον Ιχθύ βρίσκεστε κάπως μετέωροι.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις αναπτύξει μια πολύ καλή επικοινωνία με τους γύρω σου και αυτό σε βοηθάει να λύνεις επιτόπου κάποια τρέχοντα προβλήματα. Το πιο δύσκολο είναι να ανακαλύψεις σε πιο σημείο δεν βλέπεις την αλήθεια και να το φωτίσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Παρόλο που προτιμάς τις δυσκολίες λόγω του ζωδίου σου εδώ και λίγο καιρό νιώθεις ότι κάτι καλύτερο μπορεί να σου συμβεί και έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου μια πολύ φωτεινή σκέψη. Αυτό σίγουρα σε βοηθάει και σου λύνει πολλά προβλήματα με έναν πιο εύκολο και επικοινωνιακό τρόπο.
Ερωτικά: Τη διάθεση επέκτασης, πιθανόν να τη νιώθεις και στην προσωπική σου ζωή για αυτό, ενώ στην ουσία δεν έχεις ροπή προς την απιστία, θα σκεφτείς κι ένα άλλο πρόσωπο που πιθανόν εδώ και καιρό να σου αρέσει να μην τολμάς να κάνεις κάτι αλλά λόγω της σχέσης σου. Όμως αν βρεις την ευκαιρία θα δράσεις με έναν ανάλογο τρόπο. Κυρίως με το Δίδυμο μπορεί να παραβείς τους κανόνες σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Από το οικονομικό φτιάχνει το κέφι σου ή όχι στην καθημερινότητα. Γιατί οι επιθυμίες σου είναι σφοδρές και δε να μένουν ακάλυπτες. Αυτό από μια άποψη σου λύνει τα χέρια και δεν έχεις απωθημένα. Καλό θα ήταν να φροντίσεις να αναπτύξεις περισσότερο τη διάθεσή σου για συνεργασία, γιατί μέσα από αυτό θα βοηθηθείς σημαντικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Φέρεσαι με μεγάλη τυπικότητα και κυρίως με σεβασμό ακόμα και σε άτομα που δεν σου έχουν φερθεί πολύ καλά. Παρόλα αυτά υπάρχει μια κόντρα από την πλευρά ενός προσώπου που πιθανόν να σ’ ενοχλεί γιατί δεν μπορεί να εκτιμήσει εύκολα τις πράξεις σου. Για αυτό αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες θα προτιμήσεις να απομονωθείς παρά να περνάς δύσκολα ή χωρίς ποιότητα.
Ερωτικά: Μπορεί να βγουν στην επιφάνεια κάποιες πρακτικές δυσκολίες που αντιμετωπίζεις με τη σχέση σου ή ακόμα με το γύρω περιβάλλον που και αυτό δε σε αφήνει να περάσεις καλά. Φρόντισε να μην εκνευρίζεσαι γιατί θα χάσεις εύκολα τον έλεγχο. Η επαφή με Παρθένο ή με έναν άλλον Τοξότη δημιουργεί διάφορες παρεξηγήσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Μπορεί να ξεπεράσεις μεγάλες δυσκολίες και μετά να κολλήσεις σε κάτι λεπτομέρειες που εσένα όμως θα σου φαίνονται βουνό. Επειδή εσύ δεν μπορείς τις πολλές αναλύσεις γιατί συνήθως βιάζεσαι πιθανόν να σε κουράσει όλο αυτό. Φρόντισε να μη χάσεις το μυαλό σου με κάτι, γιατί με την αφηρημάδα που έχεις αυτόν τον καιρό μπορεί να ξεχάσεις πολλά πράγματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Θέλεις να σηκώσεις τα μανίκια πάνω για να κάνεις κάποιες εκκαθαρίσεις σε πράγματα που μπορεί να είχες αμελήσει. Για αυτό θα μπεις σε λεπτομέρειες που πιθανόν να βαριόσουν να ασχοληθείς πρωτύτερα. Η επιμέλεια στα διάφορα προσωπικά σου αντικείμενα όπως η ντουλάπα, τα χαρτιά και τα συρτάρια σου, θα σε ξελαφρώσει υπερβολικά. Μόνο φρόντισε να μην τα’ αφήσεις στη μέση γιατί μετά θα χάσεις το χρόνο σου διπλά.
Ερωτικά: Η σχέση με τον Τοξότη θα σε σηκώσει ψυχολογικά γιατί δεν μπορείς να αρνηθείς την αισιοδοξία του αλλά και τη διαφορετικότητα της σκέψης του. Ο Παρθένος θα σε φροντίσει χωρίς όμως να πάρεις το συναίσθημα που πιστεύεις ότι σου αναλογεί.
Οικονομικά & Καριέρα: Η οργάνωση θα σε βοηθήσει και με αυτόν τον τρόπο θα ξεπεράσεις τις αρνητικές απόψεις που έχεις σχετικά με τη συνεργασία. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα διαπιστώσεις ότι υπάρχει μια αντίφαση μεταξύ πράξης και σκέψης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Η ιδιότητά σου να μπορείς να κάνεις τα πάντα συχνά σε απασχολεί. Γιατί δεσμεύεσαι στην αρχή και μετά όταν σε πιέζουν μπορεί να σου φαίνεται σαν αγγαρεία. Η προσεκτική μελέτη όμως κάποιων θεμάτων θα σε βοηθήσει να μην παραβλέψεις λεπτομέρειες που χρειάζονται για να έχεις πειθαρχία και συντονισμό.
Ερωτικά: Η σκέψη να βοηθήσεις και να στηρίξεις ακόμα και σε επίπεδο υπηρεσίας έναν Καρκίνο θα σου αλλάξει την ιδέα για τον έρωτα γιατί μπορεί να παίξεις τον ρόλο ακόμα και του νοσοκόμου. Όμως, τελικά, θα αποδείξεις και σε εσένα και στο άλλο άτομο ότι έχεις τη δύναμη να κάνεις τα πάντα προκειμένου να δείξεις την αγάπη σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Κάνεις αλλαγές σε πρακτικό επίπεδο για να μπορέσεις να βελτιώσεις τις αποδόσεις σου. Καλό είναι από σήμερα να φτιάξεις μια λίστα με θέματα που θέλεις να δουλέψεις περισσότερο και να τα επεξεργαστείς γιατί με αυτόν τον τρόπο θα κατέχεις καλύτερα την τεχνική τους.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Ενώ δεν θέλεις να αναβάλεις κάποιες συναντήσεις πιθανόν να έρθουν με τέτοιο τρόπο οι καταστάσεις που δεν θα μπορέσεις να δεις τα άτομα που έχεις προγραμματίσει. Το καλύτερο από όλα είναι να μην ενοχληθείς αν δεν γίνεται αυτό που θέλεις. Γιατί μερικές φορές τα γεγονότα ακολουθούν το δικό τους δρόμο.
Ερωτικά: Η σχέση με τον Παρθένο έχει κατά κάποιο τρόπο μεγάλη σημασία για σένα γιατί σου δίνει μια νότα συντροφικότητας και μερικές φορές νομίζεις ότι έχεις βρει το άλλο σου μισό. Αλλά για να διατηρήσεις αυτήν τη σχέση θα χρειαστεί να έχεις μεγαλύτερη κατανόηση και κυρίως δόσιμο χωρίς όρια.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις πολλές υποθέσεις να επιλύσεις γιατί μπορεί να νιώθεις ότι δεν έχεις την ικανότητα είτε να τελειώσεις αυτό που ξεκίνησες είτε να συνεργαστείς σωστά με κάποια άτομα. Μάλλον θα χρειαστεί να φύγεις από μια συνεργασία που δεν προχωράει καθόλου.

Πηγή: astrology.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο