Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 30/10

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Έχεις αρκετές έννοιες στο κεφάλι σου και προσπαθείς με τον δικό σου ξεχωριστό τρόπο να τις λύσεις. Κυρίως οικογενειακά θέματα είναι αυτά που σε απασχολούν κι ίσως κάποιος από το περιβάλλον σου δίνει την εντύπωση ότι φταις εσύ για κάποια θέματα και νιώθεις ενοχές.
Ερωτικά: Δεν θέλεις να αφεθείς σε κάποιες αρνητικές σκέψεις γιατί μην ξεχνάς ότι η τροφή του έρωτα είναι η θετικότητα κι αυτή είναι που βοηθάει. Αν σχετίζεσαι με ένα Ζυγό θα υποχρεωθείς να χρησιμοποιήσεις διαφορετικές τεχνικές για να μπορέσεις να είσαι μαζί του γιατί μερικές φορές είναι εκεί με την ήξεις αφήξεις συμπεριφορά του σε κουράζει.
Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχουν αναβολές και καθυστερήσεις σε κάτι που περιμένεις και μπορεί μεν να έχεις αγωνία αλλά βρίσκεσαι και σε ετοιμότητα να δράσεις. Μην ανησυχείς όμως γιατί γρήγορα θα γίνει αυτό που θέλεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Υπάρχουν προοπτικές που με κάποιο τρόπο έχεις τη δυνατότητα να επεκτείνεις αλλά και να βελτιώσεις. Το πιο σημαντικό είναι ότι νιώθεις μέσα σου μια ενέργεια αισιοδοξίας και ό, τι και να συμβαίνει μπορείς να το αλλάξεις. Το να έχεις διχογνωμία θα σου δημιουργήσει αναποφασιστικότητα που σε εμποδίζει να κινηθείς άμεσα.
Ερωτικά: Η σχέση με τον Ζυγό θα σε δυσκολέψει γιατί θα χρειαστεί από την πλευρά σου αποφασιστικότητα. Το ίδιο ισχύει και με τον Κριό γιατί βρίσκεστε σε μια μετριότητα και αυτό δεν είναι του χαρακτήρα σου γιατί όλα θέλεις να τα ζεις με πάθος και όχι χλιαρά.
Οικονομικά & Καριέρα: Η αγωνία σου για μια συνεργασία είναι μεγάλη γιατί ενώ πρακτικά έχεις καταλήξει πως θα τη διαχειριστείς, συναισθηματικά έχεις σύγχυση γιατί δεν μπορείς ακόμα να ξεχωρίσεις την αλήθεια από το ψέμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Χρειάζεται να κρατήσεις τις αποστάσεις και αυτό δεν σου είναι και τόσο εύκολο γιατί δεν είσαι ο εαυτός σου και οι συνθήκες σε αναγκάζουν να λειτουργήσεις μηχανικά. Η στάση ενός μεγαλύτερου προσώπου προς εσένα, κυρίως αν είναι μέλος της οικογένειάς σου, σε αναγκάζει να υποταχθείς.
Ερωτικά: Η επαφή με έναν Αιγόκερω σε βγάζει έξω από τα ρούχα σου γιατί βλέπεις μερικές φορές ότι το συναίσθημα πηγαίνει περίπατο και πρέπει να είσαι όσο στημένος/η γίνεται για να μην σε αποδοκιμάσουν άτομα από το οικογενειακό του περιβάλλον. Η κοινωνική δικτύωση θα σε βοηθήσει να κάνεις μια σημαντική γνωριμία με Λιοντάρι.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν θέλεις να κάτσεις με τα χέρια σταυρωμένα και να περιμένεις την τύχη να αναλάβει αλλά προσπάθησε να διώξεις όσο μπορείς τις συνεχόμενες αρνητικές σου σκέψεις για να γίνει κάτι καλό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Προστατεύεσαι στην αγκαλιά κάποιων ατόμων αλλά κι εκεί βιώνεις μια απόσταση γιατί δεν μπορείς να εκφράσεις εύκολα τα συναισθήματά σου. Η παρέμβαση πιο ώριμων ανθρώπων στην ζωή σου σε βοηθάει αλλά δεν έχεις πολύ μεγάλη ελευθερία αυτοέκφρασης.
Ερωτικά: Οι σκέψεις σου για τον Αιγόκερω είναι συγκεκριμένες και μερικές φορές λειτουργείς κάτω από εμμονές όμως τις πιο πολλές φορές σου φαίνεσαι προς τα έξω σωστός/η για να μην σε κρίνουν οι δικοί του άνθρωποι. Η φαντασία και η έμπνευση μερικές φορές χρειάζεται για να δείξεις τον αληθινό σου ψυχισμό.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να σταθείς σωστά στον περίγυρό σου για να μη σε κατηγορήσουν ή σε κρίνουν για κάτι που δεν θα ήθελες. Η εφευρετικότητα που μπορεί να έχεις τον τελευταίο καιρό πιθανόν να είναι η πόρτα που θα σε οδηγήσει σε νέους δρόμους.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Βρίσκεσαι σε μια περίεργη θέση γιατί αντιλαμβάνεσαι ότι για να λειτουργήσουν κάποια πράγματα σωστά πρέπει οπωσδήποτε να ακολουθήσεις την πεπατημένη ή το κατεστημένο. Αυτό σε πιέζει αλλά, αν υπάρχει σεβασμός προς το πρόσωπό σου, σου αρέσει και δημιουργείς γύρω σου ασφαλείς επαφές.
Ερωτικά: Έχεις προοπτικές αλλά μέσα από ένα κλίμα πολύ οργανωμένο και τυπικό κι αυτό σίγουρα δεν βοηθάει να νιώθεις άνετα στις προσωπικές σου στιγμές γιατί είσαι άτομο που εκφράζεται με την καρδιά του. Ο Καρκίνος και ο Αιγόκερως σε δεσμεύουν αλλά ασκούν μια μοιραία έλξη πάνω σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Η καριέρα σου σε δεσμεύει με κάποιο τρόπο για αυτό θα δοκιμάσεις να κάνεις κάτι που πιθανόν να μην σου αρέσει αφού δεν είναι δημιουργικό αλλά από αυτό θα μάθεις. Οι προοπτικές στην καθημερινότητά σου αλλάζουν αλλά η προσαρμογή είναι η καλύτερη αυτή την στιγμή για την εξέλιξη σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Οργανώνεσαι σε όλα τα ζητήματα και αυτό σίγουρα σε βοηθάει να επικεντρώσεις τις δυνάμεις σου σε κάτι πολύ αισιόδοξο σχέδιο. Το ότι θα ασχοληθείς με το σπίτι σου και οτιδήποτε σε περιβάλλει στην καθημερινότητά σου θα σου δώσει την ώθηση να κινείσαι σε ένα επίπεδο που σου πηγαίνει και σου κάνει καλό.
Ερωτικά: Αναλαμβάνεις κάποιες διαδικασίες που είναι αναγκαίες μέσα στην σχέση σου και με τον τρόπο σου θα προσφέρεις στα πρακτικά θέματα που υπάρχουν. Αυτό το κάνεις με μεγάλη ευχαρίστηση γιατί νιώθεις ότι έρχεσαι πιο κοντά με το σύντροφό σου. Ο Αιγόκερως αναλαμβάνει πρωτοβουλίες που σε δελεάζουν.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν ανησυχείς για κάποια πράγματα γιατί βλέπεις ότι όλα κυλούν ομαλά και είναι απολύτως ελεγχόμενα από σένα. Για αυτό χρειάζεται περισσότερο να δώσεις παρά να πάρεις συμβουλές στους συνεργάτες σου. Με τον Καρκίνο μπορεί να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο.

.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Έχεις πολλές ευθύνες που κατά κάποιο τρόπο σε κουράζουν αλλά δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς γιατί και η οικογένεια έχει απαιτήσεις αλλά και κάποια άτομα που μπορεί να σε σπρώξουν να μπεις στην πολιτική ή σε μια ομάδα και νιώθεις ότι χάνεις τον χρόνο σου άδικα.
Ερωτικά: Βρίσκεσαι σε μια κατάσταση που δεν μπορείς να βιώσεις όμορφα συναισθήματα γιατί υπερτερούν οι πρακτικές ανάγκες έναντι του ερωτικού στοιχείου. Είναι και αυτό μέσα όμως στο παιχνίδι και δεν πρέπει να το αρνείσαι. Με τον Καρκίνο σας χωρίζουν κάποιες αποστάσεις αλλά αν το θέλετε μπορείτε να ρίξετε τα τείχη της ασυνεννοησίας.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να εξασφαλιστείς νομικά ή τυπικά γιατί σίγουρα δεν νιώθεις ασφάλεια. Μερικές φορές η συμφωνία με τα λόγια απέχει από την πραγματικότητα γι’ αυτό προσπαθείς να γεφυρώσεις τις διαφορές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Είσαι τυπικός/η γιατί πρέπει να ανταπεξέλθεις σε όλα, κυρίως σε κάποια νέα ανοίγματα που θέλεις να κάνεις και βλέπεις ότι χωρίς πειθαρχία δεν γίνεται να το κατορθώσεις.
Ερωτικά: Ευτυχώς το πάθος σου δεν σε καπελώνει, οπότε έχεις μια ισορροπία και δεν αντιδράς απότομα. Η σχέση με τον Παρθένο έχει μια βαρύτητα για σένα γιατί νιώθεις ότι ταιριάζετε. Με τον Ταύρο όλες σας οι πρακτικές υποθέσεις πάνε πολύ καλύτερα.
Οικονομικά & Καριέρα: Κρατάς με κάθε τρόπο τις ισορροπίες και αυτό σε βοηθάει να ξεπερνάς ορισμένες έντονες δυσκολίες που υπάρχουν. Η σύνδεσή σου με άτομα που κατέχουν κάποια σημαντική θέση μπορεί να σε βοηθήσει να πετύχεις κάτι παραπάνω.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Ανησυχείς για κάποιες παρενέργειες που δεν μπορείς να ελέγξεις γιατί δεν θέλεις να κάνεις μεγάλους συμβιβασμούς και προσπαθείς να τα φέρεις όλα σε μια ισορροπία. Η σχέση με κάποια άτομα που είχες απομακρυνθεί θα αλλάξει και πάλι και θα βελτιωθεί προς το καλύτερο.
Ερωτικά: Βρίσκεσαι σε ένα μικρό αδιέξοδο γιατί εσωτερικά μπορεί να περνάς μια κρίση χωρίς να φταίει το συγκεκριμένο πρόσωπο που είσαι μαζί. Με τον Δίδυμο παίζεται ένα κρυφό παιχνίδι και δεν είναι πολύ εύκολο να βγουν στην επιφάνεια τα αληθινά σας συναισθήματα. Ο Ταύρος βρίσκεται κάπως μακριά σου αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν σκέφτεται.
Οικονομικά & Καριέρα: Η σκέψη μιας συνεργασίας σε δεσμεύει γιατί νιώθεις ότι δεν κινείσαι πολύ ελεύθερα. Ο στόχος σου είναι να κερδίσεις χρήματα αλλά για να τον πετύχεις θα πρέπει να λειτουργήσεις πιο οργανωμένα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Βρίσκεσαι σε μια φάση που θ’ αναλάβεις κάποιες ιδιαίτερες πρωτοβουλίες. Το ιδανικό για σένα είναι να ξεφύγεις για λίγο από την πίεση και το άγχος που μπορεί να σου προκαλούν οι άλλοι και να μείνεις με τον εαυτό σου όπου εκεί περνάς πολύ καλύτερα.
Ερωτικά: Αναγκαστική προσγείωση γιατί βλέπεις ότι οι υποχρεώσεις σου είναι τόσες πολλές που εκ των πραγμάτων δεν έχεις τον χρόνο ή την διάθεση να ασχοληθείς με τα ερωτικά. Για αυτό ίσως παγώσεις όλα σου τα συναισθήματα για να μην χάνεις τον καιρό σου. Πιθανόν να υπάρχει υπερβολή αλλά δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς, εκτός αν το πρόσωπο που αρέσει ή σχετίζεσαι είναι από την δουλειά σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναλαμβάνεις να ηγηθείς μιας κατάστασης και πιθανόν αυτό να σε κουράζει αλλά δεν μπορείς να κάνεις διαφορετικά λόγω αυξημένων υποχρεώσεων. Αυτό που χρειάζεται είναι να έχεις περισσότερο δυναμισμό και δραστηριοποίηση σε όλους τους τομείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Έχεις κάποιες σκέψεις που τελικά σε απομακρύνουν από την δική σου πραγματικότητα. Όσο περνάει η ημέρα θα λειτουργήσεις περισσότερο ανοικτά και φιλικά και αυτό θα σου δώσει την ευχέρεια να ξεδιπλώσεις τα ταλέντα και την προσωπικότητά σου.
Ερωτικά: Η καρδιά σου ανήκει σε ένα πρόσωπο και αυτό είναι πολύ εύκολο να το διατηρήσεις μέσα σου χωρίς απαραίτητα να υπάρχει η ίδια ανταπόκριση από αυτό. Η σχέση με τον Σκορπιό σίγουρα σε βγάζει πολλές φορές έξω από τα νερά σου γιατί δεν έχετε κοινό σημείο επικοινωνίας. Με το Λιοντάρι υπάρχουν αποστάσεις λόγω των συνθηκών αλλά αν το προσπαθήσετε θα τις απομονώσετε και θα έρθετε πολύ κοντά.
Οικονομικά & Καριέρα: Βρίσκεσαι μεν με κόσμο που αυτή την στιγμή σε βοηθάει να προστατέψεις κάποια συμφέροντα αλλά δεν δημιουργείς νέες προοπτικές οι οποίες πλέον είναι απαραίτητες για να προχωρήσεις σε κάτι πολύ σημαντικό.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Αφήνεσαι μερικές φορές στα πράγματα κι αυτό σε βοηθάει να ξεφύγεις από μια τυπική διαδικασία η οποία σε δεσμεύει και δεν σε αφήνει να εκφραστείς ελεύθερα, ούτε με τους φίλους σου, ούτε με τα πολύ δικά σου άτομα.
Ερωτικά: Δεν σου αρέσει ο τρόπος που αντιδράει ο Ζυγός για αυτό σκέφτεσαι είτε να ξεκόψεις, είτε να αλλάξεις στάση και συμπεριφορά. Ο λόγος είναι ότι δεν αντέχεις πλέον να διαχειριστείς κάποιες περίεργες απόψεις. Η καρδιά σου πάντως κτυπάει πολύ δυνατά για το Λιοντάρι αλλά δεν είναι και πολύ εύκολο να το πλησιάσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να χαράξεις νέους ορίζοντες και για αυτό, ακόμα και μέσα στη δουλειά που είσαι, κάνεις κινήσεις που μπορεί να σε βγάλουν κάπου αλλού γιατί νιώθεις έντονα την ανάγκη να εκφράσεις την δική σου ατομικότητα μέσα από δημιουργικές δυνάμεις.

Πηγή:astrology.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο