Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 9/9

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Ξεδιαλύνεις το τοπίο γύρω σου και τα σκόρπια συναισθήματα που υπάρχουν από εδώ και από εκεί θα σε αναγκάσουν να βρεις κάποιες άκρες για να ανασυγκροτηθείς. Ο προβληματισμός σου για ένα πρόσωπο που πιθανόν να έχει την ανάγκη σου θα σε ευαισθητοποιήσει ώστε να του σταθείς πολύ περισσότερο.
Ερωτικά: Αφήνεις πίσω σου μυστήριο αλλά μια ακαθόριστη συμπεριφορά. Πιθανόν το άλλο πρόσωπο να μην έχει καταλάβει ακριβώς τι θέλεις και να έχει μπερδευτεί. Το προτιμάς έτσι και κυρίως με Παρθένο ή Ιχθύ.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποιες αντιρρήσεις για το πώς θα διαχειριστείς τις υποθέσεις της δουλειάς σου. Ο λόγος είναι ότι μάλλον υπάρχει ένα μπέρδεμα που όμως θα τα καταφέρεις να το ξεμπλέξεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Από εκεί που έχεις βάλει την λογική να δουλεύει για σένα, ξαφνικά κάνεις μια απότομη αλλαγή χωρίς όμως να σου κοστίζει και πολλά και μπαίνεις εύκολα σε συναισθηματικές καταστάσεις που μπορεί να σε κάνουν περισσότερο ευάλωτο/η ή με μια μεγαλύτερη διάθεση να δεις τα πράγματα γύρω σου πολύ ρομαντικά.
Ερωτικά: Προσπαθείς να μην παρασυρθείς από συναισθηματικές εντάσεις αλλά άλλα λένε τα μάτια σου και άλλα η καρδιά σου. Ο Ιχθύς θα σε συγκινήσει ιδιαίτερα και θα απαλύνεις κάποιες πιθανές διαφορές.
Οικονομικά & Καριέρα: Προτίθεσαι να ξελαφρώσεις από πολλά βάρη για αυτό δεν παίρνεις τόσο σοβαρά υπόψη σου κάποιες δουλειές που πιθανόν πρέπει να κάνεις με λεπτομερή ανάλυση. Όμως μπορείς εύκολα να μεταμορφώσεις μια συνεργασία και να τη βάλεις να δουλέψει κάτω από τους δικούς σου ρυθμούς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Πέφτεις σε αντιφάσεις και δεν μπορείς να δώσεις το σωστό στίγμα στους γύρω σου. Πολύ πιθανόν να μην ξέρεις τι θέλεις γιατί μέσα σου επικρατούν δυο δρόμοι, της λογικής και της έντονης ευαισθησίας. Στον χώρο σου θα δράσεις καταλυτικά αφού θα προσπαθήσεις να μπουν όλα σε μια τάξη. Αν έχεις ταλέντο σε μουσική ή κινηματογράφο θα θελήσεις να ασχοληθείς περισσότερο με αυτό.
Ερωτικά: Προβληματίζεσαι με ποιο τρόπο θα καταφέρεις να είσαι μαζί με τον Παρθένο αφού και οι δυο δεν παίρνετε τις πρωτοβουλίες αναγκαίες για να είστε μαζί. Αν ήδη μιλάτε ή κάνετε παρέα όλο κάτι σας κρατάει και δεν προχωράτε παραπέρα. Με τον Ιχθύ υπάρχει κάτι πολύ καλό αλλά όχι για συνέχεια.
Οικονομικά & Καριέρα: Ενθουσιάζεσαι με κάποιες καταστάσεις που πιστεύεις ότι αυτές θα σε βάλουν στο σωστό δρόμο. Όμως όσο προχωράει η ημέρα θα παρατηρείς ότι ένα – ένα αυτά που είχες υπολογίσει αλλάζουν πορεία ή δεν ισχύουν καθόλου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Νιώθεις μια ανησυχία την οποία όμως θα βρεις τρόπο να εκτονώσεις γιατί θα έχεις περισσότερους διεξόδους και συνθήκες πιο εύκολες για να εκφράσεις αυτά που θέλεις. Θα βρεθείς με φίλους που είχες να τους δεις πολύ καιρό και θα νιώσεις πολύ καλά.
Ερωτικά: Θα βρεις την ουσία των πραγμάτων γιατί θα βάλεις πολύ νερό στο κρασί σου. Ο εύκολος συνδυασμός μεταξύ συναισθήματος και λογικής θα σου δώσει την ευκαιρία να βρεις λύση μια και καλή για την σχέση πού σε απασχολεί αφού το ‘χεις πάρει πολύ σοβαρά.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποιες αναλαμπές που θα σε οδηγήσουν στο να τελειώσεις μια και καλή με διάφορα μπλεξίματα που μπορεί να υπάρχουν. Πρωταρχικός σου στόχος είναι να ολοκληρώσεις κάτι που ήδη έχεις ξεκινήσει και θα τον πετύχεις.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Επειδή δεν σε ενδιαφέρει μόνο η προβολή και η αναγνώρισή σου πιθανόν σήμερα να αναλάβεις ακόμα και υποδεέστερους ρόλους αρκεί να γίνουν οι δουλειές που έχεις προγραμματίσει. Ο Δίας έτσι και αλλιώς σου δίνει συνεχώς να καταλαβαίνεις την μοναδικότητα σου και όχι μόνο, οπότε δεν σε ενδιαφέρει καθόλου τι θα σκεφτούν οι άλλοι για σένα.
Ερωτικά: Ανακατεύεσαι με πολλές επαφές που άλλες φορές δεν το έκανες εύκολα γιατί νιώθεις ότι υπάρχει ανάμεσα στα άτομα που σε ενδιαφέρουν μια ισότητα κι αυτό διευκολύνει την κατάσταση σε περίπτωση αντιπαραθέσεων. Η σχέση με Ιχθύ σε αναγκάζει να σκεφτείς πολύ πιο ρομαντικά.
Οικονομικά & Καριέρα: Μην μπερδεύεις τα αισθηματικά σου με τα οικονομικά γιατί θα γίνουν λάθη που δεν το θέλεις. Η διορατικότητα που θα έχεις πάντως θα σε βοηθήσει να δεις κάποια πράγματα πίσω από την κουρτίνα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Η Πανσέληνος που γίνεται σήμερα σε επηρεάζει αρκετά αφού γίνεται στον δικό σου άξονα και σου βγάζει στην επιφάνεια κάποιες ευαισθησίες οι οποίες είναι βαθιά μέσα σου και σε κάνει να σκεφτείς και την θέση των άλλων που είναι δίπλα σου. Μπορεί βέβαια να παρασυρθείς από κάποιες αμφιβολίες οι οποίες σε κάνουν να χάνεις κάπως την εμπιστοσύνη σου αλλά είναι γενικά μια πολύτιμη εμπειρία.
Ερωτικά: Θέλεις να καθαρίσεις το πεδίο από τις διάφορες συναισθηματικές αδυναμίες αλλά πιθανόν να βλέπεις με πολύ συναίσθημα τον Σκορπιό και δεν βρίσκεις τι χρειάζεται να κάνεις για να μην σου περάσει «αλυσίδες». Με τον Ιχθύ θα ταυτιστείς πλήρως. Με τον Δίδυμο και Τοξότη θα υπάρξουν κάποιες λανθασμένες ερμηνείες που μπορεί να προκαλέσουν ένα μπέρδεμα μεταξύ σας.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν αμφισβητείς το μέχρι τώρα αποτέλεσμα μιας συνεργασίας αλλά πιθανόν να μην βλέπεις καθαρά τις διαθέσεις του άλλου ατόμου. Η λύπη και η συνήθεια μπορεί να σε κάνουν να χαλάσεις κάτι καλό. Πρόσεξε τις πιθανές απώλειες από λανθασμένες εκτιμήσεις.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Είσαι σε μια φάση που περνάς από την σκέψη στο συναίσθημα και μετά πάλι από τη αρχή. Διάφορες πρακτικές υποθέσεις θα σε απασχολήσουν. Πιθανόν να μην έχεις κατασταλάξει σε μια σωστή απόφαση και καθυστερείς πάρα πολύ και αυτό θα σε βάλει σε προβληματισμό. Πάντως στα πιο πολλά πράγματα είσαι με το ένα πόδι έξω και με το άλλο μέσα.
Ερωτικά: Δεν διαθέτεις και την καλύτερη ψυχολογία για αυτό πιθανόν να βρεθείς αντιμέτωπος/η με μια δύσκολη κατάσταση και να έχεις κάποιες παρορμήσεις που δεν μπορείς να τις αξιολογήσεις σωστά. Με τον Παρθένο υπάρχει κάτι που σε εμποδίζει να φερθείς πολύ ανοικτά ενώ με τον Ιχθύ, κυρίως αν είναι μέσα στην δουλειά, κάτι θα ανακαλύψεις που δεν θα σου αρέσει και θα δεις την πραγματικότητα του χωρίς ροζ γυαλιά. Ο Σκορπιός κάνει την παρουσία του αισθητή.
Οικονομικά & Καριέρα: Εξαναγκάζεσαι να κρύψεις κάπως τα χαρτιά σου και να δείξεις ένα άλλο πρόσωπο. Πιθανόν να θέλεις να φαίνεσαι κάπως αδύναμος/η γιατί νιώθεις ότι δεν σε συμφέρει να το παίξεις ότι έχεις μεγάλη ισχύ και δύναμη. Να προσέξεις μήπως χάσεις κατά λάθος χρήματα ή από αφηρημάδα δεν γίνουν όλα όσα χρειάζονται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Αντιλαμβάνεσαι το ρόλο που πρέπει να παίξεις και η διαίσθησή σου σε ωθεί να αναλάβεις ευθύνες για κάποια άτομα τα οποία είτε είναι φίλοι σου είτε γνωστοί σου και χωρίς να το καταλάβεις θα τους κατευθύνεις προς το καλό. Σίγουρα θα θέλεις να φας λιγότερο και η τάση που έχεις για τα γλυκά κατά κάποιο τρόπο θα μειωθεί.
Ερωτικά: Περνάς καλά χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχεις την απόλυτη ικανοποίηση. Όλο και κάτι υπάρχει που σε κάνει σαν άτομο ανικανοποίητο/η. Πάντως αν έχεις νεύρα μην τα ρίχνεις στο πρόσωπο που είστε μαζί. Είναι δικά σου απωθημένα που θα πρέπει να επιλύσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Οι ευθύνες και το άγχος που έχεις μπορεί να μειωθούν αφού θα χαλαρώσεις και θα το ρίξεις λίγο έξω χωρίς να σημαίνει ότι δεν θα κάνεις την δουλειά σου. Απλά θα βρεις λύσεις που σε ανακουφίζουν. Για tailor made εμπειρίες διασκέδασης πάρε ιδέες εδώ!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Έχεις πολλά στο κεφάλι σου και μπορεί να αναλάβεις να ξεκαθαρίσεις όλο σου τον χώρο, τις βιβλιοθήκες σου αλλά κι οτιδήποτε δεν σου αρέσει και σε κάνει να μην νιώθεις άνετα. Η χαλαρότητα που θα αντιμετωπίσεις τον κόσμο και τους φίλους σου θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις το άγχος όλων αυτών που έχεις να κάνεις.
Ερωτικά: Μια εδώ και μια εκεί. Δεν ξέρεις τελικά προς τα πού θα καταλήξεις με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Παραπαίεις ανάμεσα στο να συνεχίσεις να φλερτάρεις μαζί του και να ενδιαφέρεσαι ή να διακόψεις γιατί κάπως έχεις αρχίσει και απομυθοποιείς την κατάσταση. Φρόντισε η απόφασή σου να σε συμφέρει ψυχικά. Αυτό να είναι η επιλογή σου. Θα σταματήσεις να δέχεσαι τα ήξεις-αφήξεις και θα βάλεις όρια στον Ιχθύ ή σε ένα πρόσωπο που έχει συμπεριφορά πολύ φλου απέναντί σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Μπορεί να μπεις στην διαδικασία να διαλέξεις μεταξύ της λογικής και του φιλότιμου. Αν συνεργάζεσαι σε χώρο με κοινούς γνωστούς, δεν θα ξέρεις τελικά τι να πεις για να μην κακοκαρδίσεις ούτε τον εαυτό σου αλλά και ούτε και τους άλλους. Πρόσεξε τις αποφάσεις που θα πάρεις ή τις απαντήσεις που θα δώσεις γιατί μπορεί να βρεθείς μπλεγμένος/η.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Είσαι σε μια φάση ξεκαθαρίσματος και σε αυτό σου κάνει καλό. Ένα μυστικό που πιθανόν δεν ήθελες να μάθει ένα δικό σου πρόσωπο, τελικά θα αποκαλυφθεί και κατά κάποιο τρόπο θα ανακουφιστείς. Θα διαλέξεις τον δρόμο του συναισθήματος χωρίς όμως να απουσιάζει και η πρακτική πλευρά.
Ερωτικά: Ανησυχείς για την επίδραση ενός Ιχθύ πάνω σου γιατί φοβάσαι ότι με τον τρόπο του μπορεί να σε κάνει να χάσεις τον δρόμο σου. Επειδή όμως έχει γλυκύτητα, όπως και ο Καρκίνος, ίσως καταλήξετε να είστε μαζί.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις ευκαιρίες που μέσα από την μεγάλη σου την εμπειρία θα εκμεταλλευτείς για να κερδίσεις κάτι από το οποίο θα σου φανεί θείο δώρο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Τα θέματα τάξης ή προληπτικής υγείας μπορεί να σε απασχολήσουν και για να τα λύσεις θα χρειαστείς συγκεκριμένη μέθοδο χωρίς όμως να λείπει και η ευαισθησία απέναντι στον εαυτό σου. Το πιο δύσκολο σε εσένα είναι να φερθείς με αγάπη στον εαυτό σου γιατί τις πιο πολλές φορές είσαι πολύ σκληρός/η μαζί σου.
Ερωτικά: Βάζεις κάτω όλα τα προβλήματά σου και κάνεις μια προσπάθεια να τα αποσαφηνίσεις. Το μυαλό σου δουλεύει πυρετωδώς αλλά και το συναίσθημά σου είναι πιο χαλαρό και ανεκτικό. Η σχέση με Παρθένο μπορεί να φωτιστεί από χρώμα και αυτό θα σου δώσει την ευκαιρία της πολύ καλής επαφής. Ο Ζυγός ζητάει την παρουσία σου αρκεί κι εσύ να τον αναζητήσεις και να επιμείνεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Σκοπιμότητα στις κινήσεις σου συνήθως δεν υπάρχει γιατί δεν λειτουργείς συμφεροντολογικά, εκτός αν είναι να κάνεις αλλαγές που θα εξυπηρετήσουν και άλλα πρόσωπα ή μια ομάδα. Πρέπει να αναλύσεις λεπτομερώς τις κινήσεις σου ή ακόμα και κάποιες συγκεκριμένες συμφωνίες. Το σώμα σου ίσως χρειάζεται ξεκούραση και παραπάνω ύπνο.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Η Πανσέληνος θα σε βάλει να σκεφτείς κάπως τις κινήσεις σου και θα σε φέρει σε μια κατάσταση γείωσης. Κυρίως αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο θα νιώσεις την ανάγκη να βγουν όλα στο φως και δεν θα χαριστείς σε κανένα, είτε σε φίλους είτε σε οικογένεια.
Ερωτικά: Το ότι ξυπνάς από βαθύ ύπνο αυτό είναι καλό γιατί ξέρεις πολύ καλά ότι ο έρωτας μυθοποιεί το άτομο που σου αρέσει και κρύβει την απόλυτη αλήθεια. Τώρα αν νιώσεις την ανάγκη να απογυμνώσεις το πρόσωπο που είστε μαζί δεν σημαίνει ότι θα πρέπει και να χωρίσετε επειδή νομίζεις ότι σε ξεγέλασε. Μάλλον αποκτάς επαφή με την πραγματικότητα.
Οικονομικά & Καριέρα: Αποφάσισες να κάνεις μια λίστα είτε παραπόνων είτε εγγράφως να αναφέρεις σε ποια σημεία διαφωνείς για τα οικονομικά σου. Αν νιώσεις ότι υπάρχουν άτομα που σε εκμεταλλεύονται καλό θα είναι να το αναφέρεις ή να το ξεσκεπάσεις κιόλας αν τα πράγματα είναι σοβαρά.

Πηγή:astrology.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο