Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 17/10

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Το υπερβολικό ρίσκο θα σε βοηθήσει να κερδίσεις κάτι θετικό που τις πιο πολλές φορές χάνεις από φόβο μήπως κάνεις λάθος. Μια καλή είδηση για το θέμα ενός παιδιού θα σε βοηθήσει για να προχωρήσεις πάνω σε ένα δρόμο που έχεις χαράξει ήδη και θα πάρεις το πράσινο φως ότι πράττεις καλά.
Ερωτικά: Έχεις κάποιες ξαφνικές αναλαμπές οι οποίες θα σε οδηγήσουν να κάνεις μια έκπληξη στο πρόσωπο που είστε μαζί και σίγουρα θα του αρέσει. Θα έχεις μια σημαντική επιτυχία και κυρίως με τον Ζυγό που θα πάρει πλέον οριστικές αποφάσεις. Το Λιοντάρι μπορεί να σε θέλει αλλά έχει μια περίεργη συμπεριφορά μάλλον γιατί δεν σε εμπιστεύεται και σαν άτομο είναι αρκετά πουριτανό.
Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχουν ευκαιρίες που θα χρειαστεί να τις κινήσεις όσο πιο γρήγορα μπορείς γιατί δεν θα σου παρουσιάζονται πάντα. Η αναβάθμιση που αναζητάς θα γίνει πιο εύκολα με συνεργασίες που θα σου βγάλουν το καλό δυναμικό σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Έχεις αντιρρήσεις σε κάποια θέματα και δεν σου αρέσει να μην φαίνεσαι και να μην είσαι το επίκεντρο σε μια παρέα. Θέλεις να επικρατήσεις με την καλή έννοια και θα γίνεις πολύ γενναιόδωρος/η και πιθανόν να το παρατραβήξεις. Πάντως θα δώσεις πολύ αγάπη στα παιδιά σου και σε οποιονδήποτε είναι κοντά σου και θα ξεπεράσεις μέσω αυτής όλες τις δικές σου φοβίες.
Ερωτικά: Η σχέση με Λιοντάρι σε βάζει σε μια πολύ παθιασμένη κατάσταση γιατί από την πλευρά του ρέει άφθονο το συναίσθημα άρα κι εσύ δεν μπορείς να παραμείνεις σε μια στατική κατάσταση, λόγω του φόβου να μην φύγεις από τα καλούπια σου. Το ίδιο θα γίνει με τον Σκορπιό γιατί έχεις βαθιά αισθήματα. Με τον Τοξότη υπάρχουν εξελίξεις γιατί με τον τρόπο του θα σου δείξει το έντονο ενδιαφέρον του.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα προσπαθήσεις να υπερέχεις σε κάποια θέματα και σε συνεργάτες που μπορεί ιεραρχικά να είναι κάτω από εσένα. Θα δείξεις μεγαλοψυχία και θα προωθήσεις κάποια άτομα τα οποία μπορεί να φοβάσαι μέσα σου ακόμα και μήπως σε εκτοπίσουν ή σε ξεπεράσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Έχεις αναλάβει καθήκοντα τα οποία θα σε βοηθήσουν να κερδίσεις κάποιες συμπάθειες γιατί με τον τρόπο που θα λειτουργήσεις θα προσφέρεις και στους άλλους και αυτό είναι το δυνατό σου σημείο. Αν περιμένεις τα αποτελέσματα ενός μαθήματος ή από μια σχολή τελικά θα έρθουν όπως θέλεις. Ένα ταξίδι με ένα πολύ αγαπημένο συγγενικό πρόσωπο θα σας φέρει πιο κοντά.
Ερωτικά: Αναγνωρίζεις την αξία ενός ατόμου στην ζωή σου και με τον τρόπο σου το δείχνεις. Θα προσπαθήσεις να είσαι πολύ κοντά του και θα το κάνεις μέσω συναισθημάτων που έχεις μέσα στην καρδιά σου. Αν επιμείνεις πάντως με το Λιοντάρι ή τον Υδροχόο θα βιώσεις τον έρωτα και μάλιστα χωρίς εμπόδια.
Οικονομικά & Καριέρα: Ένα χέρι βοηθείας το χρειάζεσαι και θα το πάρεις γιατί αυτό είναι το πιο εύκολο αυτή την περίοδο. Μην αφήνεις τα διάφορα πρακτικά θέματα να σε καπελώσουν, γιατί τώρα χρειάζεσαι την οργάνωση για να πετύχεις και να βγάλεις χρήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Νιώθεις ότι πατάς σε σταθερό έδαφος και παρ’ όλη την αναστάτωση που επικρατεί στο σπίτι σου μπορείς πλέον να δημιουργήσεις κάτι όμορφο. Δεν θέλεις να χάνεις τον καιρό σου με ανούσιες διαδικασίες για αυτό θα φτάσεις πολύ πιο γρήγορα στο ζητούμενο που είναι να χαρείς την δημιουργία ακόμα και ενός δικού σου ατόμου.
Ερωτικά: Η σχέση με τον Υδροχόο θα επανέλθει και θα νιώσεις ότι μπορείς να στηριχτείς πάνω του και δεν ανήκει στην σφαίρα της φαντασίας σου γιατί θα σε πάρει τηλέφωνο και θα βγείτε για να τα βρείτε. Από την άλλη ο Τοξότης που βρίσκεται στον χώρο της δουλειάς σου θα σε μαρκάρει στενά γιατί έχει βλέψεις για σένα.
Οικονομικά & Καριέρα: Μπορεί να ξοδέψεις σήμερα χρήματα για να αγοράσεις κάτι πολύ λαμπερό, κυρίως για να φανείς σε κάποια δικά σου άτομα. Προσπάθησε να μειώσεις την ανασφάλειά σου γιατί ίσως κάνεις υπερβολές σε αγορές μόνο και μόνο για να δείξεις ότι αξίζεις. (Πάντως αν θέλεις να κάνεις και το κομμάτι σου, χωρίς όμως να ξοδέψεις μια περιουσία, μπορείς πάντα να επιλέξεις κάτι από εδώ).

ΛΕΩΝ

Γενικά: Έχεις σήμερα μια ιδιαίτερη δυναμική και θα βελτιώσεις την προσωπική σου εμφάνιση αλλά κυρίως την εξωτερική σου πολιτική. Θα έχεις μεγαλύτερη αισιοδοξία και κέφι και μέσα από εκεί θα αντλήσεις την αυτοπεποίθησή σου. Το ότι θα λάμψεις με τις δικές σου δυνάμεις, θα σε βοηθήσει να καταλαγιάσεις μέσα σου και να χαλαρώσεις για το αν κινείσαι σωστά ή όχι.
Ερωτικά: Είναι δεδομένη η ερωτική σου γοητεία. Κυρίως με τον Ζυγό μπορεί να δημιουργηθεί κάτι πολύ δυνατό και να μην μπορεί να ξεκολλήσει ο ένας από τον άλλον. Αν σκέφτεστε να προχωρήσετε είναι μια ιδανική περίοδος για να το κανονίσετε. Με τον Σκορπιό θα έχετε μια ιδιαίτερη επικοινωνία και μάλιστα θα μιλήσετε για πολύ ώρα και θα είναι πιο εύκολο να ξεκαθαρίσετε αυτά που νιώθετε.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις μια διάθεση για προσωπική ανάπτυξη και αυτό θα σε φέρει σε προνομιούχα θέση έναντι των υπολοίπων, αν δουλεύεις μέσα σε μια ομάδα. Αν έχεις ατομική πορεία θα διαπιστώσεις ότι τώρα είναι εύκολο να κάνεις αυτό που πιστεύεις ότι είναι σωστό. Μπορεί να δεχτείς μια πρόταση που αφορά ακόμα και σε πολλές μετακινήσεις. Μην το σκέφτεσαι γιατί αυτή η δουλειά θα είναι προς όφελός σου, κυρίως αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του τρίτου δεκαήμερου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Πιστεύεις ότι θα γίνει κάτι από αυτά που θέλεις και αυτό σε βοηθάει να ξεπεράσεις ανασφάλειες σε σχέση με κάποιες ασθένειες ή ψυχολογικά προβλήματα που μπορεί να έχεις αυτή την στιγμή. Μην το βάζεις κάτω και πίστεψε στο όραμά σου και στην αποθεραπεία σου (συμπληρώματα διατροφής για ατονία και κόπωση ίσως βοηθήσουν).
Ερωτικά: Έχεις μια μυστική συνάντηση η οποία θα σε οδηγήσει στα κρυφά μονοπάτια της αγάπης. Κυρίως με τον Υδροχόο θα βρεθείτε να ανταλλάσετε μια πολύ ερωτική επικοινωνία. Έχεις αποφασίσει να βγεις πολύ δυναμικά προς τα έξω και να μιλάς για τα αισθήματά σου χωρίς να φοβάσαι την απόρριψη.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις ανάγκη με κάποιο τρόπο να σε θαυμάσουν και να επιβεβαιώσουν οι γύρω την αξία σου γι’ αυτό μπορεί να μιλήσεις για τον εαυτό σου που συνήθως το αποφεύγεις.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Είναι μια πολύ καλή ημέρα όπου θα μπορέσεις να γευτείς κάποιες καλές στιγμές γιατί το αξίζεις. Αν κιόλας έχεις αγωνιστεί για συγκεκριμένες σχέσεις θα δεις ότι θα σου ανταποδώσουν τα αντίστοιχα και θα γίνεις το κέντρο της προσοχής τους.
Ερωτικά: Έχεις μια μεγάλη άνεση να διαχειρίζεσαι το Λιοντάρι γιατί μπορείς να στέκεσαι δίπλα του και να αντιλαμβάνεσαι τις ανάγκες του. Από την άλλη με τον Υδροχόο θα έρθετε πιο κοντά και θα βελτιώσεις ακόμα και την συμβίωση που τον προηγούμενο καιρό πιθανόν να υπήρχαν προβλήματα ίσως εξαιτίας των κοινών οικονομικών σας .
Οικονομικά & Καριέρα: Είσαι σε φάση δημιουργίας και θα διαπιστώσεις ότι έχεις μεγάλη ενέργεια και όρεξη για δράση. Κυρίως αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου θα κλείσεις μια δουλειά την οποία εδώ και καιρό σκεφτόσουν και κυνηγούσες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Η ανατροπή που περιμένεις τελικά μπορεί να γίνει αλλά και ένα τρόπο πολύ πιο εύκολο από ό, τι περιμένεις. Και μάλιστα θα γίνει μέσα από εσένα γιατί θα πιστέψεις στα σχέδιά σου και θα τα στηρίξεις πολύ δυνατά.
Ερωτικά: Η σχέση με τον Ταύρο θα είναι περισσότερο ερωτική και μαγνητική. Παρόλο που έχετε διάσταση απόψεων σε θέματα υλικά ή διαχείρισης κάποιων ζητημάτων, υπάρχει αυτό το πάθος που σας ενώνει. Με την Παρθένο θα έρθεις πιο κοντά γιατί θα καταλάβεις ότι υπάρχει αληθινό ενδιαφέρον.
Οικονομικά & Καριέρα: Μπορεί να βρίσκεσαι σε μια ανταγωνιστική εργασία αλλά η προσπάθειά σου θα ανταμειφτεί και η δουλειά σου τελικά θα αξιοποιηθεί με έναν τρόπο που δεν το περίμενες καν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Έχεις κάποιες θετικές κατευθύνσεις είτε ένστικτο είτε από άτομα που εμπιστεύεσαι και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Κινείσαι με αυτοπεποίθηση που θα σε βοηθήσει να ολοκληρώσεις σπουδές ή να ανοίξεις ένα κοινωνικό κύκλο που θα σου κάνει πολύ καλό.
Ερωτικά: Έχεις μια ερωτική φαντασίωση η οποία μπορεί τελικά να βγει αληθινή. Δεν αρκείσαι σε κάτι πλατωνικό. Θες να υπάρχει μια σοβαρή επαφή και αυτό είναι που θα σου δώσει τη δύναμη να μιλήσεις κυρίως με το Κριό, Λιοντάρι, Ζυγό ή Υδροχόο.
Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχουν ευκαιρίες που πρέπει να χρησιμοποιήσεις γρήγορα και πολύ διπλωματικά, γι’ αυτό μην αφήνεις το παρελθόν να σε πάει πίσω ούτε με σκέψεις, με πράξεις. Η εμπειρία σου μπορεί να σε βοηθήσει και θα δοκιμάσεις να ρισκάρεις που όμως αν το στήσεις καλά και οργανωμένα, θα είναι υπέρ σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Έχεις ανάγκη από λίγη λάμψη και μπορεί να την αποκτήσεις είτε από μια προηγούμενη εμπειρία σου ή από τον τρόπο που θα ζήσεις τουλάχιστον για σήμερα και αύριο την καθημερινότητά σου. Πιθανόν να έχεις ανάγκη από περισσότερη ουσία που προέρχεται από κλασικές αξίες.
Ερωτικά: Έχεις μεγάλη ανάγκη να αγαπηθείς και να αγαπήσεις γι’ αυτό η σύμπνοια με το Λιοντάρι θα σε βοηθήσει να εκφράσεις την έντονο ψυχικό σου κόσμο. Αυτή την φορά αλλάζεις και κατανοείς πολλά πράγματα που παλιά δεν τα καταλάβαινες.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις ανάγκη να φανείς αλλά πρόσεξε μην την πατήσεις και κάνεις φανφαρονισμούς γιατί θα χάσεις τον σεβασμό και την εκτίμηση που σου έχει ήδη δοθεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Αναγνωρίζεις την ανάγκη σου να βρίσκεσαι με ανθρώπους που θα σε βοηθήσουν να βρεις την ατομικότητά σου αλλά και τις σκέψεις σου. Για αυτό θα δεχτείς κάποια άτομα με ισχυρή προσωπικότητα τα οποία επιθυμούν να βρίσκονται πολύ κοντά σου όπως εσύ.
Ερωτικά: Η φιλία που μπορεί να νιώθεις για ένα πρόσωπο, πιθανόν να μην σε καλύπτει πλέον γιατί θέλεις κάτι παραπάνω που θα σε ζεστάνει και δεν θα νιώθεις τη μοναξιά που τόσο σε φοβίζει. Αυτό μπορεί να το έχεις με το Λιοντάρι και τον Τοξότη, χωρίς όμως να αποκλείουμε και τον Αιγόκερω.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάνει ένα σημαντικό βήμα και θα το διαπιστώσεις αυτές τις ημέρες γιατί θα έχεις την δυνατότητα να ανοίξεις μια πόρτα που άλλες φορές δεν σου ήταν εύκολο. Μέσα στην δουλειά σου μπορεί να επικρατήσει ένα κλίμα αρμονίας και ισοτιμίας.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Θα πιέσεις τα πράγματα με ένα τρόπο που θα σε βοηθήσει να εκφράσεις πιο εύκολα το δυναμικό σου στοιχείο. Δεν είναι εύκολο βέβαια να κερδίσεις τις εντυπώσεις από τον περιβάλλοντα κύκλο σου αλλά αν δείξεις επιμονή, θα διαπιστώσεις ότι μπορεί να κάνεις κάτι με το οποίο θα κερδίσεις το θαυμασμό και την εκτίμηση των γύρω σου.
Ερωτικά: Η σχέση σου με το Λιοντάρι θα σε βάλει σε μια κατάσταση πολύ δημιουργική και μπορεί να ξεπεράσεις τον εαυτό σου, με κάποιες υπερβάσεις πολύ σημαντικές. Αυτό που μετράει είναι η καρδιά σου και πρέπει να είσαι σε ταύτιση μαζί της. Με τον Τοξότη μπορεί να συνεννοηθείτε πιο εύκολα γιατί θα έρθεις κοντά του και δε θα του δίνεις την εντύπωση ότι έχεις αδιαφορία ή ότι είσαι κλεισμένος/η στο δικό σου κόσμο.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις αμφιβολίες για κάποια θέματα που πρέπει όμως να προχωρήσεις για αυτό θα βάλεις τα δυνατά σου. Ξέρεις πολύ καλά ότι δεν μπορείς να κάνεις πίσω. Απλά να επιμένεις στον στόχο σου και θα δεις ότι θα τα καταφέρεις, παρ’ όλες τις επιρροές τρίτων που θα σε δοκιμάσουν για άλλη μια φορά.

Πηγή:astrology.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο