Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 12/10

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Νιώθεις μια ευθυμία και ελευθερία και αυτό σου βγάζει τον καλό σου εαυτό στην επιφάνεια γιατί σου χρειάζεται να κρατήσεις την αισιοδοξία για να περάσεις όμορφα. Το πιο βασικό είναι να συντονίσεις την δημιουργικότητά σου για να μπορέσεις να έχεις ευεξία και πάνω από όλα θετική προαίρεση σε οτιδήποτε χρειάζεται να αντιμετωπίσεις.
Ερωτικά: Μιλάς με μεγάλη άνεση και αυτό σου δίνει μια προσωπική έκφραση η οποία θα σε βοηθήσει να έρθεις κοντά με το ταίρι σου. Δεν χρειάζεστε περαιτέρω εξηγήσεις μεταξύ σας γιατί θα μιλήσουν οι καρδιές σας.
Οικονομικά & Καριέρα: Πιθανόν να βρεθείς σήμερα με ένα άτομο που να σου μιλήσει για μια δουλειά που θα έχει έδρα στο εξωτερικό. Αυτό δε σημαίνει ότι εσύ θα πας να μείνεις εκεί. Απλά θα πηγαινοέρχεσαι και σίγουρα μπορεί να είναι ένα νέο ξεκίνημα που θα κατευοδωθεί.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Προσπαθείς να μιλήσεις περισσότερο με κάποια άτομα γιατί υπάρχουν κάποια πράγματα που σου έχουν μείνει στο μυαλό σαν απορίες. Για αυτό θα ανοιχτείς παραπάνω για να πάρεις κάποιες πληροφορίες οι οποίες θα είναι αρκετά ενδιαφέρουσες. Προσπάθησε όμως να μην τις κρίνεις πολύ αυστηρά γιατί μερικές φορές κάνεις τέτοιου είδους σκέψεις που πιθανόν να μην σου χρειάζονται.
Ερωτικά: Έχεις στο μυαλό σου τον Τοξότη και σήμερα μπορεί να βρεθείτε σε σπίτι φίλων και εκεί να μην μπορείς να δείξεις αυτά που νιώθεις ή σκέφτεσαι αλλά τουλάχιστον θα απολαύσει ο ένας την παρέα του άλλου. Με τον Κριό συζητάτε, συζητάτε και άκρη δεν βγαίνει ενώ με τον Υδροχόο θα έρθετε πιο κοντά.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να δεις κάποιες υποθέσεις σου με πιο ανοικτό πνεύμα και αυτό σίγουρα θα σου κάνει καλό γιατί θα σε βάλει να δράσεις. Μην στοχεύεις στην απόλυτη επιτυχία, απλά ρισκάρεις για να ρισκάρεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Η ενδυνάμωσή σου θα παίξει σημαντικό ρόλο σήμερα. Κυρίως θα κάνεις πράγματα που τα θέλεις πάρα πολύ και με την συμπεριφορά σου θα γίνουν όλα όπως τα είχες μέσα στο μυαλό σου.
Ερωτικά: Υπάρχει μια διάθεση για μεγαλύτερη ελευθερία και ανεξαρτησία απόψεων, ιδεών αλλά και προσωπικών αποφάσεων γιατί είναι σημαντικό να ξέρεις τι θέλεις και να το πεις και στο άλλο άτομο. Μερικές φορές διχάζεσαι και προσπαθείς να πεις αυτά που νομίζεις ότι θέλει και γίνεται μπέρδεμα. Με τον Ιχθύ θα δημιουργηθεί μια πολύ ονειρική και ειδυλλιακή ατμόσφαιρα και μετά θα είναι δύσκολο να ξεχωρίσετε την αλήθεια από το ψέμα.
Οικονομικά & Καριέρα: Το μυαλό σου είναι γεμάτο από διάφορα σχέδια τα οποία βέβαια δεν είναι εύκολο να υλοποιήσεις. Όμως αν ζητήσεις την βοήθεια ενός Τοξότη πιθανόν να τα καταφέρεις πιο γρήγορα και με πολύ δυναμικό τρόπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Αντιλαμβάνεσαι την ανάγκη να μοιραστείς πράγματα και πάνω από όλα να γεμίσεις τις μπαταρίες σου με καινούργιες επαφές και γνώσεις που σίγουρα θα σου φανούν πολύ χρήσιμες και ωφέλιμες. Αυτό που χρειάζεται είναι να κάνεις διάκριση στο τι θα ακούσεις ή θα μάθεις για να μην χάσεις την αντοχή ή την υπομονή σου.
Ερωτικά: Η προσωπική σου ζωή πιθανόν να είναι πιο ανάλαφρη και για αυτό θα νιώσεις ότι υπάρχει μια μετέωρη κατάσταση μεταξύ εσένα και ενός Τοξότη, όμως μην ανησυχείς γιατί όλα θα γίνουν όπως εσύ τα θέλεις τελικά γιατί έχεις τον τρόπο να εξουσιάζεις το πρόσωπο που είστε μαζί. Με τον Υδροχόο θα επικοινωνήσεις με μεγαλύτερη ευκολία. Αν βρεθείτε να απολαμβάνετε ένα καφεδάκι μαζί μην χαλάσεις την όμορφη ατμόσφαιρα με κάτι που θα σου βγει και γκρινιάξεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν βγαίνουν εύκολα από το πορτοφόλι σου τα χρήματα γιατί όλα θέλεις να τα ελέγχεις και να τα περνάς από κόσκινο. Δεν σου αρέσει να σε πιάνουν κορόιδο για αυτό θα φροντίσεις να αγοράσεις εσύ τις πρώτες ύλες ή οτιδήποτε χρειαστείς που θα είναι απαραίτητο για την δουλειά σου.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Βλέπεις κόσμο και φίλους που τους είχες επιθυμήσει και αυτό θα σου κάνει καλό. Επειδή θα είσαι άνετα, χωρίς σκοτούρες και πολλές στεναχώριες να γεμίζουν το κεφάλι σου, θα γίνεις ένα πιο εύκολα με μια ομάδα που ασχολείται με τα κοινά ή με μια καλή παρέα που θα μάθεις κιόλας πολλά πράγματα.
Ερωτικά: Το να συζητάς και να βρίσκεσαι με πολύ κόσμο βοηθάει πολύ περισσότερο στο να δημιουργήσεις μια όμορφη ατμόσφαιρα, ξεπληρώνοντας κατά κάποιο τρόπο και το πρόσωπο που είστε μαζί για όλα αυτά που κάνεις μερικές φορές και οφείλονται στον εγωισμό σου. Επειδή κουβαλάς το κοκαλάκι της νυχτερίδας όμως θα έχεις την συγχώρηση στο τσεπάκι σου αφού βάζεις εσύ τα όρια για να έχεις την αρχηγία στην σχέση.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς και κάνεις κινήσεις για να κερδίσεις τον χαμένο χρόνο, για αυτό πιθανόν να σηκώσεις το τηλέφωνο και να ζητήσεις βοήθεια ή να συζητήσεις για μια δουλειά που υπό κανονικές συνθήκες θα απέφευγες να το κάνεις. Αλλά τώρα νιώθεις ότι θα χρειαστεί να κάνεις κάτι παραπάνω.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Ίσως ανακατεύεσαι με πολλά θέματα και τελικά να μην βγάζεις άκρη. Χρειάζεται να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και την ατομικότητα σου γιατί μπορεί να εξαφανιστεί μέσα από τα πολλά θέλω των άλλων. Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο θα χαθείς μέσα στην ψευδαίσθηση της δικής σου ευαίσθητης πραγματικότητας αλλά αν είσαι καλλιτέχνης, θα εκφράσεις τον εαυτό σου μέσα από εκεί. Πιθανές συναισθηματικές διακυμάνσεις θα σε φορτίσουν αρκετά.
Ερωτικά: Μπορεί να λες πολλά και αυτό σίγουρα θα δημιουργήσει κάποιες δυσκολίες στην προσωπική σου σχέση γιατί μπορεί να γκρινιάζεις υπερβολικά και να γίνεσαι ιδιαίτερα εκνευριστικός/η. Με τον Δίδυμο θα κάνετε πολλά μαζί αλλά χωρίς να έχετε οριοθετήσει ακόμα την σχέση σας. Με τον Τοξότη υπάρχει έλξη αλλά κάπου φοβάσαι τα ανοίγματά του.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις μια συγκεκριμένη ταυτότητα και αυτό σου δίνει την άνεση να αναγνωρίζεις τι θέλεις και με ποιο τρόπο θα το κερδίσεις.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Θα βρεις ενδιαφέρουσα την σημερινή ημέρα και ο λόγος είναι ότι θα μπορείς να μιλάς με άνεση και να περιφέρεσαι από εδώ και από εκεί, απομονώνοντας το κομμάτι της μοναξιάς που νιώθεις όταν δεν πλαισιώνεσαι από άτομα που έχουν την δική σου ιδεολογία.
Ερωτικά: Η αναστάτωση που νιώθεις για τον Δίδυμο ή το Λιοντάρι σίγουρα θα σε κάνει να βγεις έξω από τον συνηθισμένο τρόπο συμπεριφοράς σου γιατί δεν μπορείς να κρατήσεις τα προσχήματα. Αν είναι ήδη σε άλλη σχέση δεν θα σε νοιάξει και θα τον διεκδικήσεις γιατί νιώθεις ότι μπορεί να κερδίσεις το παιχνίδι.
Οικονομικά & Καριέρα: Κάνεις πολλές συζητήσεις που σου δίνουν την ευκαιρία να διαλέξεις πιο εύκολα άτομα που θα σε βοηθήσουν με την παρουσία αλλά και τις γνώσεις τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Από εκεί πουν ντρεπόσουν και πίστευες ότι αυτά που χρειάζεται να κάνεις είναι μυστικά και θα πρέπει να τα γνωρίζουν λίγα άτομα, ξαφνικά κάνεις κινήσεις αναγνώρισης σε άλλα και νιώθεις την ανάγκη να μιλήσεις ακόμα και για γεγονότα που δεν είχες σκοπό να μοιραστείς. Η αγάπη σου για ένα βιβλίο, θα είναι η ευκαιρία για ανταλλαγή γνώσεων ή ακόμα και πολύ κοντινής γνωριμίας.
Ερωτικά: Δεν θέλεις να παραγνωριστείς και σίγουρα δεν θέλεις και να εκτεθείς. Μπορεί να κουκουλώσεις καταστάσεις που δεν σου πηγαίνουν καθόλου γιατί θα βρεθείς σε μια κατάσταση πολύ εξτρήμ και θα βγουν στην επιφάνεια λεπτομέρειες που δε σου αρέσουν. Κυρίως με τον Δίδυμο θα πρέπει να προσέξεις για να μην γίνουν λάθη.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις τον τρόπο και αντλείς δυνάμεις που σε βοηθάνε να ξεπεράσεις κάποιες ανατροπές που γίνονται από συνεργάτες ή άτομα του στενού σου κύκλου. Για αυτό φρόντισε να είσαι εντός παιχνιδιού και να μην φοβάσαι τις αλλαγές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Βρίσκεσαι μέσα σε κόσμο και αυτό σε ευχαριστεί πάρα πολύ γιατί θα βγει το φιλόξενο κομμάτι του χαρακτήρα σου και θα προσπαθήσεις να τους ευχαριστήσεις όλους. Η γνώση πάντα σε βοηθάει και γίνεται χρήσιμη όταν μπορείς να την χρησιμοποιείς για χάρη της καρδιάς σου.
Ερωτικά: Θα αναγνωρίσεις ένα κομμάτι του εαυτού σου απέναντι στο άλλο πρόσωπο, όσο και αν αντιδράς και δε θέλεις να το παραδεχτείς. Κυρίως αν σχετίζεσαι με Δίδυμο μπορεί να βλέπεις κάποιες λεπτές αποχρώσεις του χαρακτήρα σου πάνω του. Προσπάθησε να τις αγαπήσεις για να προχωρήσει η σχέση σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Η ευκαιρία πάντα υπάρχει δίπλα σου αρκεί να σταματήσεις να έχεις για τα πράγματα μια συγκεκριμένη οπτική που πρέπει να αλλάξει. Μόλις το κάνεις θα δεις και την τύχη να σου κτυπάει την πόρτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Χρειάζεσαι άτομα να μιλήσεις και να επικοινωνήσεις και από την άλλη φοβάσαι να τα εμπιστευτείς γιατί δεν ξέρεις πως θα πάρουν τα λόγια σου και με ποιο τρόπο θα τα χρησιμοποιήσουν. Έχεις λοιπόν να διαλέξεις ανάμεσα στο να μείνεις με την μοναξιά σου ή να αποκτήσεις επαφές αλλά να νιώθεις άνετα πάνω από όλα.
Ερωτικά: Αν καταφέρεις να βγεις από τα προσωπικά σου θέλω θα ξεφύγεις από τα δεδομένα και με αυτόν τον τρόπο θα βελτιώσεις ακόμα και την σχέση σου με τον Δίδυμο. Για αυτό μην αφήνεις τις ευκαιρίες για την μεταξύ σας προσωπική εξέλιξη.
Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχουν κάποιες πόρτες που θα πρέπει να ανοίξεις, ακόμα και με έναν επίπονο τρόπο, γιατί οι ιδέες σου αυτήν την περίοδο χρειάζονται φρεσκάρισμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Είσαι γενικά σε μια φάση πολύ καλή. Κυρίως αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο θα διαπιστώσεις ότι υπάρχουν πολλά και καλά πράγματα γύρω σου που σε κάνουν να αντλείς από εκεί δύναμη και θετική ενέργεια.
Ερωτικά: Το να μιλήσεις και να εκφραστείς είναι το ιδανικό σου, το να καταλάβουν όμως και τι θέλεις να πεις είναι για σένα το τέλειο στη σχέση σου. Αυτό είναι εύκολο να συμβεί σήμερα γιατί με κάποιο τρόπο θα συμφωνήσετε σε όλα με το ταίρι σου. Επίσης μια νέα και αιφνίδια γνωριμία που μπορεί να προκύψει από το πουθενά θα σου δημιουργήσει ευχάριστα συναισθήματα. Η επιστροφή ενός Ζυγού θα γίνει ξαφνικά και σίγουρα θα σε εκπλήξει ευχάριστα.
Οικονομικά & Καριέρα: Ανατροπές θετικές και μια υπόθεση που περίμενες εδώ και καιρό που είχε διακοπεί θα επανέλθει και θα αρχίσεις να την μελετάς επισταμένως για να δεις τι μπορεί να κάνεις για να την κερδίσεις.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Έχεις πολλές ασχολίες και στο τέλος μπορεί να μπερδευτείς τόσο πολύ που να ξεχάσεις που είχες πει ότι θα πας και που όχι. Χρειάζεσαι μια τάξη γιατί γίνεσαι πεταλούδα που δεν αρνείται κανένα λουλούδι.
Ερωτικά: Έχεις πελαγώσει, κυρίως αν έχεις προς το παρόν την ελευθερία σου. Δεν θα ξέρεις προς τα που να πας και με ποιο τρόπο να διαχειριστείς κυρίως τον Δίδυμο που είναι ήξεις – αφήξεις γιατί έχεις ανάγκη από σταθερή σχέση. Το Λιοντάρι ή ο Ζυγός κάτι έχουν να σου πουν που θα είναι πολύ πιο εύκολο για σένα.
Οικονομικά & Καριέρα: Οι αναφορές που κάνεις σε συνεργάτες και άτομα που είναι εκτός παιχνιδιού μάλλον είναι άκαιρες γιατί δεν εμπεριέχουν ολόκληρη την αλήθεια ή με τον τρόπο σου δεν μεταφέρεις το σύνολο της κατάσταση. Αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα “κομματιαστά” ενώ το ζητούμενο είναι η ολότητα, γι’ αυτό πρέπει να προσπαθήσεις ιδιαιτέρως.

Πηγή: astrology.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο