Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 11/10

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Δεν σου αρέσει να έχεις αμφιβολίες για κάποια άτομα που πιθανόν σε έδενε μαζί τους μια μεγάλη φιλία και τώρα τα πράγματα αλλάζουν. Για αυτό θα προσπαθήσεις να μάθεις την αλήθεια για σχόλια που ίσως έχουν γίνει πίσω από την πλάτη σου. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις γιατί αυτός είναι ο χαρακτήρας σου, είναι να ανοίξεις τα χαρτιά σου και να μιλήσεις ανοικτά. Η προσπάθεια να μεταποιήσεις ή να διαμορφώσεις τα ρούχα σου με ένα τρόπο που θα σου κάνουν και θα είναι περισσότερο στη μόδα θα σε ενθουσιάσει γιατί το καλλιτεχνικό το διαθέτεις απλά μερικές φορές βαριέσαι να ασχοληθείς.
Ερωτικά: Η σκέψη ενός Ταύρου μπορεί να είναι πολύ νωπή και έντονη και αυτό να σε ενοχλεί κυρίως αν δεν είστε μαζί. Όμως αν το δεις λογικά, θα δεις κάποια πράγματα που δεν στέκουν μεταξύ σας. Αντίθετα με τον Σκορπιό βρίσκεστε όλο και πιο κοντά αλλά ακόμα χρειάζεστε χρόνο για να γνωρίσει ό ένας τον άλλον.
Οικονομικά & Καριέρα: Οι επαγγελματικές σου φιλοδοξίες σε σπρώχνουν στο να κάνεις κάτι καινούργιο και να κινηθείς αν γίνεται ακόμα και στο εξωτερικό. Αυτό σίγουρα θα σου δώσει μια έξτρα κατεύθυνση και κυρίως πίεση γιατί δεν πρέπει να χάνεις χρόνο.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Ενθαρρύνεις από μόνος/η σου τον εαυτό σου για να κάνεις αυτά που άλλες φορές φοβόσουν. Ενώ δεν σου αρέσει να τολμάς, το τελευταίο καιρό έδειξες πολύ περισσότερα δείγματα ότι έχεις ανάγκη να αλλάξεις κάποιες σταθερές καταστάσεις που δεν είναι καθόλου δημιουργικές.
Ερωτικά: Η σχέση με τον Σκορπιό σε βοηθάει να γεμίσεις κάποια κενά γιατί μοιράζεστε αρκετά πράγματα μεταξύ σας. Το να μάθεις από ένα Τοξότη κάποια πράγματα θα σου κάνει καλό γιατί θα βγεις έξω από τον εαυτό σου και αυτό είναι που θα σου δείξει μια άλλη οπτική γωνία των πραγμάτων.
Οικονομικά & Καριέρα: Η προσπάθειά σου να εξασφαλίσεις κάποιες αξίες που για σένα είναι σημαντικές, θα σε οδηγήσει σήμερα να ανεβάσεις τις απαιτήσεις σου, κυρίως σε οικονομικό αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Πιστεύεις ότι αν κατορθώσεις και συγκεντρώσεις τις σκέψεις σου και τις επιλογές προς μια κατεύθυνση θα σε βοηθήσει να καταλάβεις ότι μπορείς να σταθεροποιηθείς κι έτσι οι ανασφάλειές σου σε ένα βαθμό πιθανόν να εκλείψουν γιατί η εμπειρία θα φέρει μια πολύ δυνατή αίσθηση ότι θα τα καταφέρεις και δεν θα διασπαστείς με κανένα τρόπο.
Ερωτικά: Γίνεται προσπάθεια να εξασφαλίσεις κάποια κεκτημένα τα οποία σίγουρα δεν είναι και πολύ εύκολο αυτή την στιγμή να τα διατηρήσεις μέσα στην σχέση σου. Για αυτό ο Σκορπιός θα σου δώσει αυτό που ζητάς αλλά με ένα τρόπο κάπως περίεργο ή καταπιεστικό. Να προτιμήσεις να μιλήσεις ανοικτά γιατί κρατάς αρκετά από αυτά που σκέφτεσαι στο πίσω μέρος του μυαλού σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεται να εφαρμόσεις κάποιες ιδέες τις οποίες δυσκολεύεσαι να καταλάβεις αν τουλάχιστον ενδιαφέρεσαι αληθινά και δεν θέλεις να πετάξεις οτιδήποτε έχεις κάνει μέχρι τώρα. Το σίγουρο είναι ότι βρίσκεσαι σε μια καμπή η οποία θα σου δημιουργήσει την αίσθηση ότι χρειάζεσαι να κάνεις και κάτι παραπάνω.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Η προσωπική σου άποψη θα μετρήσει περισσότερο αυτή την φορά και σίγουρα θα έχεις κάτι να πεις που θα είναι εμπεριστατωμένο και θετικό αφού θα βασίζεται στην εμπειρία και τη γνώση. Όσο πιο πολύ έρχεσαι σε επαφή με το ένστικτό σου τόσο περισσότερο θα γεμίζεις κάποια κενά που νιώθεις.
Ερωτικά: Η καλλιέργεια της φιλικής ατμόσφαιρας μερικές φορές μετράει στην σχέση σου αλλά και σε μια σχέση που μπορεί τώρα να ξεκινάει. Ο Ταύρος θα σου δώσει την αίσθηση ότι μπορείς να ακουμπάς πάνω του και να τον υπολογίζεις και σαν φίλο σου. Βέβαια δεν θα σου δώσει εκείνη την δυνατή συγκίνηση του Υδροχόου αλλά τουλάχιστον θα σου δημιουργήσει μια ήρεμη ατμόσφαιρα.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να δοκιμάσεις τις δυνάμεις σου με άλλα άτομα για να δεις τελικά πως θα καταφέρεις ακόμα και μέσα σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον. Ο σχεδιασμός ενός μελλοντικού προγράμματος θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις κάποιες δυσκολίες που πιθανόν υπάρχουν στις συνεργασίες σου.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Θα είσαι περισσότερο γειωμένος/η και αυτό θα σου δώσει χώρο να καταλάβεις τι ακριβώς αποφεύγεις. Μπορεί να φοβάσαι ότι δεν θα τα καταφέρεις με ένα ακίνητο που εδώ και καιρό έχεις αναλάβει και πιθανόν να αντιληφθείς ότι χρειάζεσαι να κάνεις και κάτι παραπάνω το οποίο δεν σου φαίνεται και τόσο εύκολο.
Ερωτικά: Μπορεί να έχεις μια έντονες διαφωνίες με ένα άτομο που τώρα βγαίνουν στην επιφάνεια και εμποδίζουν την αρμονία μεταξύ σας. Κυρίως με τον Υδροχόο ίσως σας απομακρύνουν κάποιες συναισθηματικές κόντρες, χωρίς να σημαίνει ότι δεν θα τα βρείτε.
Οικονομικά & Καριέρα: Οι δυνατότητές σου είναι πολύ μεγάλες αλλά χρειάζεται να ανεβάσεις τη διάθεσή σου και να μην σε πιάνουν οι τεμπελιές γιατί έτσι θα δυσκολέψεις ακόμα και τις πιο εύκολες υποθέσεις. Να έχεις ευελιξία στα σχέδιά σου για να μπορείς να προσπερνάς κάτι που κολλάς και να μην παραμένεις πεισματικά σε κάποιες απόψεις που οδηγούν ακόμα και σε κόντρες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Ο εσώτερος εαυτός σου σε σπρώχνει να αναλάβεις κάποιες πρωτοβουλίες οι οποίες σίγουρα θα σου φέρουν μια ανακούφιση γιατί θα σταματήσεις για λίγο την κριτική και την μη αποδοχή των άλλων γύρω σου. Τότε θα ηρεμήσεις και θα εμπιστευτείς και όλα αυτά που ζητάς θα έρθουν πιο εύκολα.
Ερωτικά: Η σχέση με τον Ταύρο, Καρκίνο ή Σκορπιό σίγουρα σου δημιουργεί μια καλή διάθεση γιατί οι απόψεις σας είναι κοινές. Οπότε όταν μοιράζεστε εμπειρίες περνάτε καλά και δεν υπάρχουν σημεία μεταξύ σας που θα σου δημιουργήσουν εντάσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Θεωρείς ότι όταν κατέχεις καλά ένα θέμα μπορείς να αποδώσεις τα καλύτερα και αν είσαι σε κάποια δουλειά που έρχεσαι σε επαφή με κόσμο θα δεις γρήγορα βελτίωση και στα οικονομικά σου.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Μερικές φορές αναγκάζεσαι να ασπαστείς και προσπαθείς να κάνεις δικές σου ιδέες και πεποιθήσεις ενώ δεν τις χωνεύεις καθόλου. Σίγουρα δεν σε βρίσκουν καθόλου σύμφωνο/η σενάρια τα οποία δεν ενέχουν επικοινωνία την οποία θέλεις για να νιώθεις αγαπητός/η, για αυτό μπορεί να αισθανθείς κάποια στιγμή ότι έχεις εγκλωβιστεί.
Ερωτικά: Ο Ταύρος, ίσως κατά λάθος, θα σε πληγώνει, παρόλο που τον αφήνεις να κάνει ό, τι θέλει. Το πιο σημαντικό για σένα είναι να εξασφαλίσεις μια αμοιβαία σχέση γιατί αυτό επιθυμείς περισσότερο. Τώρα αν νιώθεις ότι το άλλο άτομο δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες σου, πρέπει να ρίξεις και λίγο νερό στο κρασί σου γιατί μάλλον τα βλέπεις κάπως απόλυτα.
Οικονομικά & Καριέρα: Όταν έχεις να αντιμετωπίσεις πρακτικά θέματα, κυρίως οικονομικά, που μπορεί να αφορούν και άλλους δεν είναι εύκολο να τα απομονώσεις και «την πληρώνουν» όλοι οι τομείς που καταπιάνεσαι, από την σχέση σου μέχρι και την προσωπική σου διάθεση. Σε πιάνει απαισιοδοξία συνολικά και δεν μπορείς εύκολα να τα διαχειριστείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Γίνεσαι ένα με τα άλλα πρόσωπα που είναι γύρω σου και αυτό σε ξελαφρώνει γιατί νιώθεις ότι έχεις κάποιους που μπορούν να σε καταλάβουν αλλά πάνω από όλα να βρίσκονται στις δικές σου κατευθύνσεις και συμφωνούν μαζί σου. Η θέλησή σου σε αυτή την φάση θα μετρήσει πάρα πολύ γιατί με αυτόν τον τρόπο θα ξεπεράσεις εμπόδια.
Ερωτικά: Έρχεσαι κοντά με το άλλο πρόσωπο γιατί σου δείχνει ότι θέλει να μοιραστείτε τη ζωή σας. Αυτό σε κάνει και νιώθεις μεγαλύτερη ασφάλεια αλλά και εμπιστοσύνη ότι τελικά αγαπιέσαι. Το πιο σημαντικό είναι να ορίσεις μέσα σου τι σε κάνει ευτυχή, να κινηθείς με στόχο να το πετύχεις και τότε θα έχεις ηρεμία στη σχέση σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναζητάς μια καλή συνεργασία για να μπορείς να κινηθείς και εσύ ανάλογα. Ενώ έχεις πολλά προσόντα λόγω της επιμονής και της στρατηγικής που διαθέτεις αρκετές φορές νιώθεις δυστυχής για οτιδήποτε δεν είναι εύκολο να γίνει. Για αυτό χρειάζεσαι ένα πρόσωπο που να σε ηρεμεί και να σε χαλαρώνει για να μπορείς να το εμπιστευτείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Η διαφοροποίηση σου από κάποια άλλα άτομα μέσα στην χώρο της καθημερινότητάς σου σε σπρώχνει να διαχωρίσεις τη θέση και τις αρχές σου. Κάποιοι φίλοι από το παρελθόν σου μπορεί να εκφραστούν για σένα ανάρμοστα. Το καλό είναι ότι θα το μάθεις και θα τους μιλήσεις με μεγάλη ανεκτικότητα γιατί δεν θέλεις να συγκρουστείς αλλά να καταλάβουν ακριβώς το λάθος τους.
Ερωτικά: Με τον Ταύρο υπάρχει μια απόσταση γιατί έχει μπει η λογική ανάμεσά σας και σας προσγειώνει. Με έναν Δίδυμο ή άλλο Τοξότη υπάρχει το ενδιαφέρον αλλά γίνονται και μικρές παρανοήσεις και πιθανόν να δημιουργούν μεγάλο εκνευρισμό.
Οικονομικά & Καριέρα: Πρέπει να κάνεις συγκρατημένες κινήσεις γιατί αύριο ίσως χρειαστεί να χαλάσεις σχεδόν όλα σου τα χρήματα, αν βρεθείς με φίλους για δουλειά ή να κάνεις ένα επαγγελματικό τραπέζι, οπότε συγκεντρώσου στα απαραίτητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Νιώθεις ότι κάτι σημαντικό θα γίνει και αυτό θα σε χαλαρώσει και θα σε ηρεμήσει για να μπορέσεις και εσύ να περάσεις λίγο ξέγνοιαστα και πολύ αρμονικά με τους γύρω σου Είναι πιο εύκολο τώρα να ξεπεράσεις κάποιες δυσκολίες γιατί έχεις την ευκαιρία να επανορθώσεις ακόμα και κάτι που είχε χαλάσει πάρα πολύ.
Ερωτικά: Η ανασφάλεια που μπορεί να νιώθεις με τον Ζυγό πιθανόν σήμερα να μειωθεί γιατί θα δεις με την λογική τι είναι αυτό που χρειάζεσαι να ξεπεράσεις για να μην φοβάσαι στην σχέση μαζί του. Με τον Παρθένο είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα αρκεί να ακολουθήσεις την πεπατημένη γιατί δεν του αρέσει να χάνει τη σιγουριά του.
Οικονομικά & Καριέρα: Κινείς τα νήματα και έχεις τον πλήρη έλεγχο των καταστάσεων οπότε θα κερδίσεις κάτι παραπάνω. Αυτό σίγουρα σε βάζει σε μια θέση πλεονεκτική γιατί υπάρχει εμπιστοσύνη στο πρόσωπό σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Δεν θέλεις με τίποτε να υποσκάψεις ή να εντείνεις μια κατάσταση κυρίως με φίλους που συνδέονται μαζί σου από το παρελθόν. Η πιο σημαντική δυσκολία είναι να οριοθετήσεις τις δικές σου αρχές και με αυτό τον τρόπο να μην επιτρέψεις σε κανένα να σε χειραγωγήσει. Θέματα διακόσμησης ή σπιτιού θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα.
Ερωτικά: Η κινητοποίηση που θα γίνει από την πλευρά ενός Ταύρου θα σε δυναμώσει και θα σε κολακέψει γιατί θα κινήσει γη και ύδωρ για να σε έρθει κοντά σου. Επειδή όμως σαν άτομα είστε απόλυτοι θα χρειαστεί να εξομαλύνετε τις αρνητικές πεποιθήσεις που μπορεί να κουβαλάτε και μπλοκάρουν τη σχέση σας.
Οικονομικά & Καριέρα: Σε απασχολεί σε βάθος το οικονομικό και είναι αναγκαίο να το λύσεις γιατί μερικές φορές στενοχωριέσαι και νιώθεις ανασφάλεια. Η πολιτική σου σίγουρα θα χρειαστεί αλλαγές γιατί θέλεις καλύτερη επικοινωνία και μια μεγάλη γκάμα επαφών με νέα άτομα.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Ισχυρίζεσαι ότι μπορείς να ξεκαθαρίσεις εύκολα το τοπίο και όντως θα το κάνεις γιατί έχεις κερδίσει έδαφος και νιώθεις ιδιαίτερη ασφάλεια. Οι ελπίδες σου θα αυξηθούν γιατί βλέπεις ότι μπορείς να αγωνιστείς για κάποιο ιδανικό σου. Ο χορός σαν χόμπι θα σε γεμίσει ψυχολογικά και θα νιώσεις ότι πετάς για αυτό να μην το σταματήσεις.
Ερωτικά: Η σχέση με τον Ταύρο είναι μοναδική γιατί περνάτε καλά μαζί και δεν καβγαδίζετε. Με τον Υδροχόο είναι πιο δύσκολη παρόλο που υπάρχει έλξη αλλά χρειάζεται και η φιλική επαφή μεταξύ σας για να ξεδιαλύνει το τοπίο γιατί από την πλευρά του νιώθει ότι πας να τον κοντρολάρεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις μεγάλη άνεση στο να βλέπεις πιο εύκολα τα πράγματα απ’ όλες τις πλευρές τους, και αυτό θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις κάποιες πρακτικές δυσκολίες που είχες εδώ και καιρό.

Πηγή:astrology.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο