Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 3/10

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Θα παραμείνεις συγκρατημένος/η και έτσι θα διακρίνεις κάποιες ιδιότητες αλλά και θα βγάλεις λογικά συμπεράσματα που σου χρειάζονται. Αν εμφανιστείς σε ένα κοινωνικό ή οικογενειακό χώρο πιθανόν να μην είναι όπως περιμένεις γιατί όλα θα βρίσκονται κάτω από επιτήρηση.
Ερωτικά: Υπάρχει κάτι που σε εμποδίζει να πεις ότι είσαι ευτυχής γιατί κάποια «πρέπει» και κάποιες σιωπές που δεν σου αρέσουν, σε απομονώσουν. Μην δίνεις όμως και μεγάλη σημασία γιατί από το βράδυ και μετά το περιβάλλον θα γίνει πιο φιλικό.
Οικονομικά & Καριέρα: Ανησυχείς για κάποιες επιδόσεις σου και θα φορτσάρεις να ολοκληρώσεις αυτό που έχεις ξεκινήσει. Ο διαχωρισμός από κάποια άλλα άτομα που έχουν παραπάνω φιλοδοξίες από εσένα ίσως να σε ενοχλεί γιατί εσύ θέλεις πάντα να στοχεύεις πολύ ψηλά.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Μαζεύεις κάπως τις κινήσεις σου γιατί δεν θέλεις να εκτεθείς. Σου αρέσει γενικά η τάξη και η οργάνωση και νιώθεις ασφάλεια κι ότι έχεις τον έλεγχο γιατί τίποτε δεν είναι χύμα. Επειδή μπορεί να έχεις πόνους στο σώμα σου καλό είναι να κάνεις μασάζ ή θεραπείες για να νιώσεις καλύτερα.
Ερωτικά: Η προσοχή ενός Ζυγού σε κολακεύει αλλά δεν είναι πολύ εύκολο να πλησιάσει ο ένας τον άλλον. Από την άλλη, λόγια δικά σου που μπορεί να τα πάρει λάθος ο Αιγόκερως ίσως χαλάσουν την μεταξύ σας ισορροπία.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις μια νοοτροπία η οποία σε βοηθάει να ολοκληρώσεις κάποιες διαδικασίες που είναι αρκετά δύσκολες. Η σχέση σου με κάποια άτομα χρειάζεται να γίνει πιο στενή και ν’ αποκτήσετε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη μεταξύ σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Παραμένεις σε μια συγκεκριμένη στάση η οποία σίγουρα δεν σε βοηθάει γιατί δεν αφήνεις να φανεί η αλήθεια και κάπως καλύπτεις ή δικαιολογείς κάποιες καταστάσεις. Πιθανόν να μην μπορείς να διαχειριστείς κάποιες οικογενειακές καταστάσεις γιατί έχεις ευαισθησίες που δεν σε αφήνουν.
Ερωτικά: Ο Αιγόκερως δεν σου δίνει περιθώριο να κάνεις κάτι που εσένα σε εκφράζει γιατί φοβάται ότι αν ασχοληθείς θα βγεις από τα καλούπια και αυτό δεν θέλει να γίνει. Ο Τοξότης σου δίνει την ουσία του και αυτό είναι σημαντικό για σένα. Ένας Ζυγός θα ενωθεί με τον αέρα σου και θα προσπαθήσετε να περάσετε καλά αλλά μπορεί να μην έχετε τόσο μεγάλο κέφι λόγω συνθηκών.
Οικονομικά & Καριέρα: Ξεκινάς κάποιες προσπάθειες οι οποίες όμως είναι αναγκαίο να είναι πολύ οργανωμένες και να μην έχουν καθόλου ρίσκο. Πιθανόν να μην πιάσουν τόπο γιατί θα λείπουν κάποια πράγματα τα οποία δεν είναι προς το παρόν έτοιμα. Από το απόγευμα θα κινηθούν όλα καλύτερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Έχεις ανάγκη να υπάρχει ζεστασιά και τρυφερότητα με τους φίλους σου και με όλους όσους είσαι κοντά. Αλλά, πολλές φορές αισθάνεσαι μετέωρος/η γιατί μπορεί να μην βρεις την αντίστοιχη ανταπόκριση από φίλους ή συνεργάτες. Εσύ όμως θα συνεχίσεις να φροντίζεις και να βοηθάς.
Ερωτικά: Η επαφή με τον Αιγόκερω είναι αρκετά ευαίσθητη και μερικές φορές πολύ ιδιαίτερη γιατί νιώθεις ότι το άτομο αυτό κρύβει μέσα του ένα άλλο πρόσωπο και προσπαθείς να το ανακαλύψεις ζώντας από κοινού εμπειρίες και έντονα συναισθήματα. Με τον Υδροχόο θα έρθεις πιο κοντά και θα βρείτε μεταξύ σας κάποια άκρη.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναγκάζεσαι να αναζητήσεις την συνεργασία από άτομα που γνωρίζουν καλά τις νέες και πιο πρωτοποριακές ανάγκες της αγοράς. Λόγω του καλού σου ενστίκτου αναγνωρίζεις ότι χρειάζεσαι αλλαγή, γιατί όσο κινείσαι στα ίδια και τα ίδια τίποτα δεν προχωράει.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Το νιώθεις ότι χρειάζεσαι να πάρεις το δισάκι σου και να προχωρήσεις παρακάτω σε όλα τα επίπεδα. Και μπορείς να το κάνεις, αρκεί να αποφασίσεις ότι δεν γίνεται να γυρνάς στα ίδια και στα ίδια. Η εποχή αλλάζει και μαζί με αυτή και οι ανάγκες της. Εσύ δεν μπορείς να είσαι κολλημένος/η. Ακόμα και η εμφάνισή σου ζητάει ανανέωση.
Ερωτικά: Από εκεί που κρατάς τον συντηρητισμό σου και βάζεις όρια και πειθαρχία, ξαφνικά κάποιος καινούργιος εκρηκτικός άνεμος θα σε κτυπήσει και θα σταματήσεις να συμπεριφέρεσαι με τρόπους που σε κρατάνε συνέχεια έξω από τα παιχνίδια. Μούτρα και εγωισμοί δεν μετράνε τόσο. Πιο πολύ μετράει ο εαυτός σου που μπορεί να ζητήσει και συγνώμη αν δεις ότι κάνεις λάθος.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν συμβιβάζεσαι με τον τρόπο που θέλουν να δουλέψετε οι άλλοι. Πιστεύεις ότι μπορείς να διαχειριστείς αλλιώς όλα τα ζητήματά σου και δεν δέχεσαι υποδείξεις από άτομα που έχουν κλειστό μυαλό. Η ομαδικότητα θα σε βοηθήσει και θα σου δώσει την σπρωξιά που χρειάζεσαι για να πας παρακάτω. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες θα έχεις μια σημαντική εύνοια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Περνάς μερικές φορές κρίσεις συνείδησης και ταυτότητας και βάζεις τον εαυτό σου τιμωρία. Όμως το τοπίο αλλάζει γιατί απελευθερώνεσαι από κάποιες σκέψεις που σε βασανίζουν και επειδή έχεις ανάγκη να προχωρήσεις, θα ακολουθήσεις οποιαδήποτε πρωτοποριακή θεραπεία προκειμένου να ξεφύγεις από τις εμμονές για την υγεία σου ή οτιδήποτε σε απασχολεί σοβαρά αυτή την περίοδο.
Ερωτικά: Αν αποφασίσεις να δείξεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου τότε θα μπορέσει και το άλλο πρόσωπο να σου φερθεί όπως τελικά θέλεις. Όλα εξαρτώνται από εσένα και την προσωπική σου δύναμη γιατί τις πιο πολλές φορές τα χαλάς όλα με τις αρνητικές σκέψεις που κάνεις. Πάντως το πάθος που μπορεί να έχεις για ένα Σκορπιό πιθανόν να μην είναι δημιουργικό αν θέλεις να έχεις τον πλήρη έλεγχο των κινήσεών του.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναγνωρίζεις την ανάγκη σου για ανανέωση. Αν έχεις κυρίως δική σου δουλειά δεν θα πρέπει να κάτσεις με σταυρωμένα χέρια και να ακολουθείς μόνο πεπαλαιωμένες τεχνικές. Χρειάζεσαι έναν αέρα ανανέωσης και μην περιμένεις κανέναν να έρθει να σε πάρει από το χέρι και να σε πάει κάπου αλλού. Γεφύρωσε το τώρα με τις τάσεις του μέλλοντος και θα δεις κάτι το διαφορετικό.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Ενώ αρνείσαι να παραδεχτείς ότι έχεις κάνει και εσύ κάποια λάθη, κυρίως σε θέματα που αφορούν τον τρόπο διαχείρισης της οικογένειας ή ακόμα και κάποιες κοινωνικές εκτιμήσεις, ξαφνικά θα γίνεις πιο θετικός/η και θα έχεις μεγαλύτερο άνοιγμα σε μυαλό και σε πράξη. Οπότε θα δεις να αλλάζουν ακόμα και οι συνθήκες που ήταν κάπως αρνητικές για σένα.
Ερωτικά: Δεν αντέχεις την υποκρισία και την συμβατικότητα. Πιθανόν να τα χαλάσεις με τον Αιγόκερω γιατί μπορεί να απαιτεί από εσένα να μην είσαι ο εαυτός σου και να ακολουθήσεις ένα παλιό μοντέλο, κυρίως αν έχετε οικογένεια. Εσένα αυτό που σε ενδιαφέρει είναι η ειλικρινής επικοινωνία και αυτό μάλλον δεν υπάρχει μεταξύ σας. Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο θα έχεις μεγαλύτερη ευκολία στο να κατανοήσεις τις ανάγκες του άλλου προσώπου κυρίως αν είναι Δίδυμος, Τοξότης ή Υδροχόος. Με τον Παρθένο είστε ακόμα σε μια δύσκολη φάση.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν θέλεις να κάθεσαι με χέρια σταυρωμένα, παρόλο που μπορεί να φοβάσαι για το θα γίνει στο μέλλον. Τελικά επικρατεί η πιο προοδευτική άποψη και προσπαθείς να βρεις άμεσες και έξυπνες λύσεις, χωρίς να χάνεσαι σε δαιδαλώδεις διαδρομές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Αναζητάς κάπως να ξελαφρώσεις από τα πολλά βάρη. Το μεγάλο μυστικό είναι να ακολουθήσεις κάποιες πιο μοντέρνες ιδέες που θα σε βοηθήσουν να βγεις ακόμα και από προσωπικά αδιέξοδα. Κυρίως θα χρειαστεί να επιταχύνεις τους ρυθμούς σου γιατί ο καιρός περνάει γρήγορα και πρέπει να αποκτήσεις πιο δημιουργικό χρόνο για τον εαυτό σου. Πάντως θα βρεθείς με φίλους και με ομάδες που πιθανόν να είναι περισσότερο προοδευτικοί από εσένα και σίγουρα θα σε ξεσηκώσουν.
Ερωτικά: Αναζητάς τον έρωτα που θα σε βγάλει από το τέλμα. Όμως ξέρεις πολύ καλά ότι όλα αυτά είναι ουτοπία γιατί μόνο ο εαυτός σου μπορεί να σε βοηθήσει. Τα υπόλοιπα ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας και μερικές φορές αφήνεσαι να το πιστεύεις γιατί δεν θέλεις να σου χαλάσει η ψευδαίσθηση.
Οικονομικά & Καριέρα: Η προσωπική σου εμπειρία μερικές φορές αν προστεθεί σε ένα νέο ιδεολογικό υπόβαθρο θα βγάλει στην επιφάνεια κάτι πολύ σημαντικό και θα σε οδηγήσει σε πολύ απλές λύσεις. Μην αφήνεις να σε επηρεάζουν αρνητικά άτομα ότι δήθεν δεν θα τα καταφέρεις και το παιχνίδι έχει χαθεί γιατί δεν το έχεις και πολύ να πέσεις σε μίζερες και καταστροφικές σκέψεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Έχεις δίπλα σου πολύ θετικά πρόσωπα και αυτό να ξέρεις είναι το κεφάλαιό σου για την ζωή. Επειδή γενικά αγαπιέσαι από τον κόσμο αυτό είναι ό, τι πιο σημαντικό μπορεί να σου συμβεί. Βέβαια συμβαίνει λόγω της αγάπης και του αγνού ενδιαφέροντος που δείχνεις σαν άνθρωπος προς τους άλλους.
Ερωτικά: Η φιλική συμπεριφορά ενός ατόμου μπορεί ξαφνικά να μεταμορφωθεί σε πολύ ερωτική και να σε φέρει σε αμηχανία γιατί δεν έχεις ακόμα αποφασίσει αν θέλεις να δεσμευτείς με το συγκεκριμένο. Όχι ότι δεν σου αρέσει αλλά μπορεί οι κοινές σας συνθήκες να μην το επιτρέπουν.
Οικονομικά & Καριέρα: Εξασφαλίζεις με πολύ γρήγορο τρόπο τα χρήματα που χρειάζεσαι για να κινηθείς σε κάποιες επαγγελματικές δράσεις από τις οποίες θα έχεις άμεσο κέρδος. Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο θα νιώσεις ένα χέρι να σε σπρώχνει να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Έχεις υπόψη σου ότι κάτι χρειάζεται να αλλάξεις στον τρόπο που σκέφτεσαι ή να χαμηλώσεις κατά πολύ τον πήχη των φιλοδοξιών ακόμα και σε μια προσωπική επαφή που έχεις με πρόσωπα της εξουσίας. Ίσως ονειρεύεσαι πράγματα ανέφικτα.
Ερωτικά: Η ελευθερία και η ανεξαρτησία σου θα σε βάλουν να πεις και να κάνεις πράγματα που μπορεί να αντικρούονται, κυρίως αν είσαι με τον Σκορπιό ή τον Υδροχόο μαζί. Το ότι θα σε προσεγγίσει ο Παρθένος μπορεί να μην σου φανεί και τόσο πολύ σημαντικό γιατί μάλλον τον έχεις ξεπεράσει. Κυρίως, αν δεν υπάρχει πιθανότητα οικογένειας μαζί του.
Οικονομικά & Καριέρα: Συνειδητοποιείς ότι κάτι διαφορετικό πρέπει να κάνεις για να εδραιώσεις την θέση σου και την καριέρα σου. Χρειάζεσαι ανοιχτές συζητήσεις με τους συνεργάτες σου πάνω σε φρέσκες, ακυκλοφόρητες ιδέες, αλλά ίσως η καχυποψία σε εμποδίζει. Αν την παρακάμψεις κάτι καλό θα βγει. Η χρήση κομπιούτερ, προγραμμάτων ή κάποιων άλλων συστημάτων θα σε βοηθήσουν να εξελίξεις τις υποθέσεις σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Έχεις όλα τα φόντα για να προχωρήσεις με μεγάλα βήματα. Μπορεί να έχεις χαθείς από πολλούς γιατί θέλεις να συγκεντρωθείς στον στόχο σου και να ανακτήσεις τις προσωπικές σου δυνάμεις με κατεύθυνση την καλυτέρευσή σου σε όλα τα επίπεδα, από την ψυχολογία σου που είναι για σένα το πιο σημαντικό μέχρι και την εξωτερική σου εμφάνιση.
Ερωτικά: Προσπαθείς να έχεις αντικειμενικότητα για να δεις το σωστό γιατί το μυαλό σου παίζει παιχνίδια και αυτό σου μειώνει την αντίληψη και πάνω από όλα την αυτοπεποίθηση. Η σχέση με τον Ταύρο μπορεί μερικές φορές να είναι τόσο έντονη που και εσύ τρομάζεις στην δύναμη των συναισθημάτων. Από την άλλη το Λιοντάρι κάνει τα πάντα για να είναι μαζί σου αλλά χωρίς να στο δείχνει πολύ ανοικτά.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις νέες ευκαιρίες που σου τις δίνουν κυρίως άτομα που ήσασταν μαζί παλιά και τώρα τα έχετε ξαναβρεί και κάνετε σχέδια από κοινού. Η διστακτικότητα που μπορεί να έχεις αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες, μάλλον θα μεταβληθεί σε κάτι θετικό αν δεις τα δεδομένα που υπάρχουν.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Μπορεί να νιώσεις την ανάγκη να μείνεις μόνο με τον εαυτό σου και τις σκέψεις σου. Καλά θα κάνεις γιατί με αυτόν τον τρόπο θα μαζέψεις την ενέργειά σου που πολλές φορές την σπαταλάς πολύ ανώριμα. Μιλώντας από εδώ και από εκεί δεν κάνεις κάτι και χάνεις τον χρόνο σου. Το πρόγραμμα είναι απαραίτητο για να μην χάνεσαι σε λεπτομέρειες.
Ερωτικά: Αναλαμβάνεις κάποιες πρωτοβουλίες χωρίς όμως να θέλεις να φανεί ότι καίγεσαι κιόλας και το κάνεις μέσω «αντιπροσώπου» δηλαδή ενός κολλητού σου. Ο σκοπός σου είναι να μάθεις πληροφορίες αλλά να μην εκτεθείς γιατί σε απασχολεί ακόμα ο Ταύρος ή ο Ζυγός. Με τον Τοξότη υπάρχει ένα μπέρδεμα εξαιτίας κάποιων που παρεμβαίνουν.
Οικονομικά & Καριέρα: Το να γίνεις συγκεκριμένος/η και να πεις τι ακριβώς θέλεις από το να το φέρνεις από εδώ και από εκεί μέχρι να αποφασίσεις, είναι το καλύτερο γιατί και τον χρόνο σου δεν χάνεις και βαδίζεις πιο γρήγορα στον στόχο σου. Μια κρυφή συνεργασία που υπάρχει στα σκαριά κινδυνεύει να διαλυθεί, γιατί δεν βλέπεις να γίνονται αυτά που σου έχουν τάξει.

Πηγή:astrology.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο