Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 21/10

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Καταλαβαίνεις ότι είναι αναγκαίο να εξυπηρετήσεις ή να κάνεις κάποιες δουλειές ακόμα κι αν σου φαίνονται αγγαρείες. Αλλά μερικές φορές ξεπερνάς ακόμα και τα όριά σου προκειμένου να μοιραστείς ή να βοηθήσεις τους γύρω σου.
Ερωτικά: Αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του τρίτου δεκαημέρου θα νιώσεις ότι η συντροφικότητα για σένα θα είναι πολύ σημαντική και θα δοκιμάσεις να καταλάβεις πολύ περισσότερο τις ανάγκες του άλλου ατόμου, κυρίως ενός Ζυγού ή Κριού. Η δυναμική παρέμβαση ενός Σκορπιού μπορεί να σε υποχρεώσει να τον ακολουθήσεις ακόμα και σε ένα ταξίδι που θέλει να πάει για επαγγελματικούς λόγους.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεται να διορθώσεις κάποιες σημαντικές συνεργασίες με το να δουλέψεις πολύ πειθαρχημένα και δυναμικά για να καλύψεις παραλείψεις ή λάθη ή ακόμα και τεμπέλικες συμπεριφορές.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Όσο ψάχνεις και αναλύεις τόσο πιο κοντά βρίσκεσαι σε αυτά που θέλεις, κυρίως αν έχεις ενδιαφέρον για ένα ακίνητο. Μέσα από γνωριμίες και άτομα που είναι της εμπιστοσύνης σου θα σου δοθεί η ευκαιρία να ανακαλύψεις πολλά κρυμμένα μυστικά. Μπορεί να σε πιάσει το αθλητικό σου ταμπεραμέντο και πιθανόν να ξεκινήσεις να κάνεις ξαφνικά γυμναστική και γενικώς να κινείσαι δρώντας πολύ δυναμικά (λες να σου χρειαστεί αυτό η μήπως αυτό;)
Ερωτικά: Η πίεση από τον Τοξότη σε αναγκάζει να βρεις μια κοινή διέξοδο και για τους δυο. Εσύ προσπαθείς να το δεις με την λογική και το άλλο άτομο μέσα από παρόρμηση. Έχεις πάντως βρεθεί σε μια δύσκολη θέση γιατί έχεις αναστατωθεί βαθιά και δεν μπορείς να το αντιμετωπίσεις. Νιώθεις ότι το έδαφος κινείται κάτω από τα πόδια σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχουν μετακινήσεις σε ένα κομμάτι της δουλειάς σου και αυτό σίγουρα δεν σου αρέσει και πολύ γιατί δυσκολεύεσαι να βρεις την ισορροπία τόσο με κάποιους συνεργάτες όσο και με τον τρόπο που χειρίζονται τα κοινά σας οικονομικά. Για αυτό ενώ δεν το θέλεις μπορεί να προέλθει σοβαρή ρήξη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Νιώθεις ότι θα πρέπει να δώσεις μεγαλύτερη σημασία ακόμα και σε κάποιες λεπτομέρειες που εσένα σου φαίνονται υπερβολικές. Ο θυμός με κάποια άτομα μπορεί να είναι μεγάλος και δεν θα σε προστατέψει η λογική σου γιατί έχεις αρκετό άγχος με υποθέσεις που μπορεί να αφορούν μαθήματα πανεπιστημίου, ιατρικές εξετάσεις και συγκριμένες κινήσεις για ένα αυτοκίνητο.
Ερωτικά: Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα πρέπει να κρατήσεις αρκετές αποστάσεις από τον Παρθένο και τον Τοξότη γιατί πιθανόν να έχετε σοβαρές κόντρες και διαξιφισμούς ακόμα και από ασήμαντη αφορμή που όμως σε σένα μπορεί να φανεί σημαντική.
Οικονομικά & Καριέρα: Βρίσκεσαι σε μια διαδικασία που μπορεί και να κοντράρεις άτομα που έχετε μεν ίδια ιδεολογία αλλά διαφορετικό τρόπο προσέγγισης. Το ίδιο ίσως συμβεί και με ένα σοβαρό συνεργάτη σου ή με ένα πρόσωπο που βλέπεις αρκετά ανταγωνιστικά. Το καλό είναι ότι ο αέρας που έχεις στο ζώδιο σου θα σε βοηθήσει να διαχειριστείς όλες τις υποθέσεις σου διπλωματικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Ο τρόπος που κινείσαι είναι πολύ πρακτικός και σίγουρα θα μπορέσεις μέσα από επικοινωνία ή γνώσεις που σου είναι πολύ χρήσιμες να βοηθήσεις ένα άτομο στην οικογένεια σου που πιθανόν να σε έχει ανάγκη. Επειδή πρέπει να μάθεις νέα πράγματα τα οποία σου χρειάζονται για να μην χάνεις τον χρόνο σου, θα μετρήσει η εμπειρία μαζί με τη γνώση.
Ερωτικά: Μερικές φορές το νιώθεις ότι χρειάζεται να ξεφύγεις από την καθημερινότητα και την ρουτίνα της σχέσης αλλά έχεις το κίνητρο της αυτοσυντήρησης, τη μια τεντώνεις το σκοινί και την άλλη το λασκάρεις. Ένα νεώτερο πρόσωπο στον χώρο της δουλειάς σου ή ένας Τοξότης θα μπει μοιραία στον δρόμο σου. Από την άλλη με τον Παρθένο θα υπάρχει έλξη αλλά να προσέξεις αυτή την διάθεση ελευθεριότητας που έχεις για να μην φοβηθεί.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναλαμβάνεις δυναμικά κάποιες πολύ ιδιαίτερες καταστάσεις για να ξεφύγεις από κάποιες συνεργασίες-κλισέ. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο αντιλαμβάνεσαι την αναγκαιότητα της καλής επικοινωνίας αλλά συγχρόνως και την απελευθέρωση από συστήματα που δεν σε προοδεύουν.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Δοκιμάζεις εμπειρικά κάποιες υποθέσεις και σκέψεις που είχες κάνει και ίσως να απογοητευτείς για λίγο χωρίς να σημαίνει ότι θα αφήσεις στη μέση αυτό που έχεις ξεκινήσεις. Αυτό που χρειάζεσαι είναι μεγάλη αντικειμενικότητα για να έχεις την πλήρη εικόνα όλων όσων σε απασχολούν. Η σκέψη ενός ταξιδιού σίγουρα σε φλερτάρει κι αν βρεις την ευκαιρία θα το κάνεις.
Ερωτικά: Έχεις ανάγκη να ξεπεράσεις τα όριά σου και αυτό σίγουρα σε βάζει να κινηθείς πολύ τολμηρά. Βέβαια η διαφύλαξη ισορροπιών δεν είναι και τόσο εύκολη για αυτό να προσέχεις για να μην χάσεις ακόμα και την πιο μικρή ευκαιρία. Ο Ιχθύς δεν το έχει και πολύ να μπερδευτεί και να πάρει το μήνυμα στραβά
Οικονομικά & Καριέρα: Αντιλαμβάνεσαι ότι πρέπει να βάλεις κάτω και να αναλύσεις όλες τις δυνάμεις και τα υλικά που διαθέτεις, πριν ξεκινήσεις κάτι που το έχεις εδώ και καιρό στο μυαλό σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Έχεις κάποιες σημαντικές υποθέσεις να τελειώσεις για αυτό δραστηριοποιείσαι πολύ έντονα. Παρ’ όλα αυτά υπάρχει μια πίεση εσωτερική που σε ωθεί να ξεκαθαρίσεις αλήθειες και ψέματα.
Ερωτικά: Ο ρόλος του κριτή σου είναι πολύ εύκολος καλύτερα όμως να τον περιορίσεις γιατί θα δημιουργήσεις μεγάλες αντιπαραθέσεις με ένα Δίδυμο ή Τοξότη και δεν χρειάζεται να χαλάσεις την στρωμένη κατάσταση. Το ότι θέλεις όμως να έχεις την ελευθερία σου μπορεί να σε κάνει να επαναστατήσεις σε πολλά θέματα.
Οικονομικά & Καριέρα: Ο ανταγωνισμός μερικές φορές δεν σου φαίνεται και τόσο εύκολος, γιατί αναστατώνεσαι και δεν μπορείς να δουλέψεις όπως πρέπει και μπορείς. Η πιθανότητα να καυγαδίσεις γιατί δεν ταιριάζουν οι απόψεις σου με ένα Τοξότη ίσως να είναι αρκετά μεγάλες, κυρίως αν υπάρχει μεγάλη ιδεολογική κόντρα.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Αν έχεις γεννηθεί στη μέση του τρίτου δεκαημέρου θα έχεις μια εσωτερική ευφορία η οποία θα σε βοηθήσει να αντιστρέψεις τα κακώς κείμενα σε όλα τα επίπεδα. Ακόμα και αν ζορίζεσαι από θέματα υγείας ενός συγγενικού σου προσώπου ή από την κόντρα που μπορεί να έχεις με ένα Παρθένο, εσύ θα έχεις εσωτερική αισιοδοξία και θα το παλέψεις με τον καλύτερο τρόπο.
Ερωτικά: Υπάρχει μια έντονη ερωτική ατμόσφαιρα και ακόμα κι αν οι συνθήκες είναι αρκετά δύσκολες, εσύ θα διατηρήσεις την ψυχραιμία και θα κρατήσεις τις ισορροπίες. Η ομορφιά της σχέσης για σένα είναι σημαντική και θα σου βγει αγάπη και μια μεγάλη τάση για συντροφικότητα. Ο Τοξότης πάντως μπορεί να είναι ένα πρόσωπο που θα σου φέρει μεγάλη αναστάτωση.
Οικονομικά: Σκέφτεσαι να κρατήσεις κάπως την αρμονία και την καλή συνεργασία με όλα τα άτομα του περιβάλλοντός σου. Το να ανοίξεις όμως τον κύκλο σου είναι το καλύτερο που θα μπορούσες να κάνεις γιατί αυτό σε βοηθάει να γεμίσεις τα κενά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Έχεις οργανωθεί και σκέφτεσαι ότι δεν μπορείς να αμελήσεις κάποιες υποχρεώσεις οι οποίες είναι σοβαρές για να προχωρήσεις παραπέρα για να κάνεις τις κινήσεις που χρειάζονται. Ακόμα και σε μια κοινωνική εκδήλωση θα προσφέρεις τις υπηρεσίες σου και τις συμβουλές σου.
Έρωτας: Ο Παρθένος είναι πολύ κοντά σου. Το κυριότερο είναι ότι σε προστατεύει από τις κακοτοπιές και με τον τρόπο του σου δίνει ό, τι έχεις ανάγκη κυρίως σε πρακτικό επίπεδο. Εσύ έχεις μεγαλύτερο αισθησιασμό οπότε μπορείς να συμπληρώσεις το κενό που ίσως υπάρξει μεταξύ σας.
Οικονομικά & Καριέρα: Η τάξη επιβάλλεται σε όλες σου τις υποθέσεις γιατί έχεις πάρει φόρα και πιθανόν να κάνεις κάποιες υπερβολές από υπεραισιοδοξία ή άγνοια. Για αυτό καλύτερα να περιορίζεις τον επεκτατικό χαρακτήρα των επιθυμιών σου. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα κερδίσεις χρήματα από μια έξτρα δουλειά που θα σου προσφέρουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Αναβαθμίζεις τον τρόπο που σκέφτεσαι και αυτό είναι το καλύτερο δώρο που κάνεις στον εαυτό σου γιατί αληθινά το έχεις ανάγκη. Ο Άρης συνεχίζει να σου δημιουργεί έντονη διάθεση για δράση αλλά και ένα είδος φανατισμού σε θρησκευτικές ιδεολογίες. Ενώ δεν σου αρέσει να είσαι οπαδός, μερικές φορές ταυτίζεσαι με τέτοιες συμπεριφορές και αυτό σου φέρνει τα πάνω-κάτω. Να προσέχεις την οδήγησή σου γιατί μπορεί να είναι αρκετά νευρική.
Ερωτικά: Η καλή συμπεριφορά προς το άτομο που είστε μαζί θα σε βοηθήσει να περάσεις κάποια όμορφα συναισθήματα και κυρίως να επικεντρωθείς στην συντροφικότητα που σίγουρα βελτιώνει την ποιότητα της σχέσης.
Οικονομικά & Καριέρα: Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα νιώσεις μια έντονη ενέργεια να σε κατακλύζει. Χρειάζεται να καταλάβεις τι ακριβώς σημαίνει δράση και υλοποίηση. Η βοήθεια που θα έχεις από τις δημόσιες σχέσεις που πάντα καλλιεργείς και γενικά από τις όμορφες επαφές σου σίγουρα είναι το κεφάλαιο σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Ακολουθείς την πεπατημένη οδό και βλέπεις ότι θα έχεις κάποια θετικά αποτελέσματα. Η διαθεσιμότητα που πάντα έχεις για να εξυπηρετήσεις άτομα που έχουν την ανάγκη σου και κυρίως της οικογένειάς σου θα σου δώσει την ευκαιρία να γεμίσεις τα κενά που μπορεί να υπάρχουν. Η διακόσμηση του σπιτιού σου ή του επαγγελματικού χώρου που βρίσκεσαι θα σου παρέχει μεγαλύτερη έμπνευση.
Ερωτικά: Θα βοηθήσεις τον Κριό και δεν θα τον αφήσεις να ζει μέσα στην απομόνωση γιατί θα του προσφέρεις πρακτικές ευκολίες που αυτό θα σας φέρει πιο κοντά. Με τον Καρκίνο έχεις κάποια κοινά σημεία και κυρίως όταν μοιράζεστε τις εμπειρίες σας. Με τον Ζυγό γίνονται προσπάθειες για να τα ξαναβρείτε αρκεί κάτι να λαμβάνει ο ένας στον άλλον.
Οικονομικά & Καριέρα: Όταν αφοσιώνεσαι και κυρίως όταν βλέπεις ότι έχεις χειροπιαστά αποτελέσματα, τότε κάνεις τα πάντα για να πετύχεις το στόχο σου. Αν ασχολείσαι με τη γη και με ακίνητα θα δει ότι θα έχεις μια σημαντική εξέλιξη σε κάτι που περιμένεις εδώ και καιρό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Η ιδιότητές σου σαν άτομο δεν περιορίζονται στην ιδεολογία και στο μπλα-μπλα. Αντίθετα μαθαίνεις και πώς να προσφέρεις για να γίνεις χρήσιμος /η και στους δικούς σου ανθρώπους αλλά και σε άτομα που δεν γνωρίζεις πολύ. Η διατροφή σου και η στροφή προς την οικολογία θα είναι ένας τόνος αλλαγής που θα σου κάνει πολύ καλό – κι αν χρειαστείς συμπληρώματα διατροφής, εδώ θα τα βρεις στις καλύτερες τιμές της αγοράς.
Ερωτικά: Το να μην καυγαδίζεις και να μην βρίσκεσαι σε εμπλοκή με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει είναι ένα κατόρθωμα που μάλλον θα σου βγει σε καλό γιατί εκφράζει και τις βαθιές σου αξίες. Με τον Τοξότη θα βιώσεις κάτι πολύ δυνατό και δεν αξίζει να το αφήσεις επειδή σε κάποιες λεπτομέρειες μπορεί να χάνετε την επαφή.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν ενθουσιάζεσαι και πολύ, γιατί η καλή σου διάθεση χαλάει από τα μικροπράγματα που πρέπει να κάνεις τα οποία θεωρείς αγγαρεία και δεν έχεις συνηθίσει σε αυτούς τους ρυθμούς.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Έχεις κάποιες ανασφάλειες που μπορεί να οφείλονται σε πρόσωπα που είναι πολύ κοντά σου. Καλύτερα να μην αφήνεις να σε επηρεάζει η αρνητική τους ενέργεια γιατί θα νιώθεις μέσα σου μεγάλη κόντρα και χωρίς να το καταλάβεις θα σου χαλάσει η διάθεση. Για αυτό και φασαρία να γίνεται να μην συμμετέχεις ούτε και με τις σκέψεις σου.
Ερωτικά: Αναλύεις πάρα πολύ κάποιες συζητήσεις ή υποθέσεις που είχαν γίνει με το σύντροφό σου εδώ και καιρό και αυτό σε ενοχλεί αφάνταστα. Είναι σαν να βγαίνεις από ένα παραμύθι που σου αρέσει και το κρατάς στο μυαλό σου. Αλλά μην ανησυχείς γιατί είσαι ρομαντική ψυχή και δεν χάνεται η μαγεία. Με τον Ζυγό θα υπάρξει κάτι πολύ έντονο μεταξύ σας. Με τον Δίδυμο ή τον Τοξότη έχεις μεγάλο κώλυμα αλλά χωρίς να το θέλει σου βγάζει κάποιο τραύμα στην επιφάνεια.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποιες δυνατότητες να μπεις πιο βαθιά στις συνεργασίες σου αλλά όπως εσύ θέλεις και αυτό πιθανόν να είναι μια καλή ευκαιρία να τους βάλεις όλους σε τάξη. Μπορεί να ανακαλύψεις ένα ψέμα που πιθανόν να σου το έχουν περάσει γιατί θέλουν να εκμεταλλευτούν τις δυνατότητές σου ή και τη θέση σου. Για αυτό αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα σηκώσεις την κουρτίνα κι ίσως γίνει χαμός.

Πηγή:astrology.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο