Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 15/10

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Oι αμφιβολίες σου για πράγματα που δεν μπορείς εύκολα να ορίσεις δεν σε πάνε και πολύ μπροστά. Ο λόγος είναι ότι μπορεί να νιώθεις ένα είδος κυκλοθυμίας και να μην μπορείς να ελέγξεις εύκολα τα συναισθήματά σου.
Ερωτικά: Η υπερβολική φροντίδα ή ενασχόλησή σου με τη διασφάλιση μιας σχέσης που δεν είναι και τόσο σταθερή, θα σου δημιουργήσει ευαισθησία και με το παραμικρό μπορεί να αναστατώνεσαι ψυχολογικά. Αν σχετίζεσαι με Ζυγό, η οικογένεια του μπορεί να επηρεάσει άμεσα την σχέση σας.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να σταθείς επάξια σε μια δουλειά που σε έχει συστήσει ένα άτομο της οικογένειάς σου αλλά πιέζεσαι για να μπορέσεις να ανταποκριθείς στις προσδοκίες του.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Υπάρχει μια θετική κατεύθυνση που σε βοηθά να διαχειριστείς τις ανασφάλειές σου. Κρίση μπορεί να επέλθει ανάμεσα σε εσένα και κάποιους φίλους γι’ αυτό τα λόγια καλύτερα να σταματήσουν για να μην υπάρχουν μπερδέματα. Το ότι θα είσαι προστατευτικός/η με τα δικά σου άτομα θα σε βοηθήσει να χειριστείς ακόμα και κάποιες τρελές ιδέες τους.
Ερωτικά: Η διάθεση σου να προστατεύσεις τον εαυτό σου μέσα στην σχέση από τις κρούσεις ενός Κριού μάλλον θα σε κάνει περισσότερο ευαίσθητος/η αλλά να μην αφήνεσαι και να κρατάς αποστάσεις. Να μιλάς λιγότερο, χωρίς να αποκαλύπτεις πράγματα που μπορεί να εκτεθείς. Θα υπάρξει μια εξομολόγηση από την πλευρά του Ζυγού.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις πολλά προσόντα που άλλες φορές τα βγάζεις έντονα και άλλες, λόγω του φόβου του ρίσκου, τα κρύβεις και με το συντηρητισμό που έχεις δεν μπορείς να εξελιχθείς. Η οικονομική συνεργασία με έναν Τοξότη θα σε βάλει στην πρίζα για να κάνεις αλλαγές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Προσπαθείς να κρατήσεις τα κεκτημένα σου για αυτό θα αφήσεις τις εντάσεις και θα έχεις μια ισορροπημένη και εσωστρεφή συμπεριφορά. Θα προσπαθήσεις να μειώσεις την ποσότητα του φαγητού σου, αν τρως πολύ, γιατί θέλεις να προσέξεις περισσότερο τη διατροφή σου. Με την τακτοποίηση του σπιτιού θα έχεις καλύτερη οργάνωση.
Ερωτικά: Η εσωστρέφεια που βγάζεις πιθανόν να συγκινήσει έναν Αιγόκερω γιατί τον πείθεις να σε εμπιστευτεί περισσότερο. Το ίδιο μπορεί να γίνει με τον Σκορπιό και τον Ιχθύ και με αυτόν τον τρόπο θα καταφέρεις να έρθετε πιο κοντά.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσέχεις για να έχεις. Τουλάχιστον για σήμερα θα κάνεις καλύτερη διαχείριση γιατί έχεις την ανάγκη της εξασφάλισης ίσως επειδή νιώθεις οικονομική ανασφάλεια. Βέβαια έχεις δραστηριοποιηθεί αρκετά, οπότε κάτι καλό θα προκύψει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Χρειάζεται να αποκτήσεις κάποιες προσωπικές εμπειρίες για να πεις ότι όλα μπορεί να γίνουν με τον δικό σου τρόπο.Η ανατροπή και η έκπληξη κυρίως κάποιων καταστάσεων που έτσι κι αλλιώς είναι στον αέρα μπορεί να είναι άμεση, αλλά εσύ δεν θα ξαφνιαστείς.
Ερωτικά: Η σχέση με Κριό είναι κάπως περίεργη γιατί με τον τρόπο του θα προσπαθήσει να σε εκπλήξει πιθανόν και δυσάρεστα. Οι εκρήξεις του είναι περίεργες και εσύ σαν ευαίσθητο άτομο δεν μπορείς εύκολα να τις δεχτείς. Με τον Ζυγό θα κάνεις περισσότερα βήματα γιατί θα σε κερδίσει με τον τρόπο του και την αγάπη που δείχνει στο πρόσωπο σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεσαι μια αλλαγή και ενώ νιώθεις ότι έχεις κάνει βήματα πιθανόν να μην είναι εύκολο να αντιληφθείς το ευρύ φάσμα. Κάτι καινούργιο γεννιέται από τα σπάργανα και μην φοβηθείς να το στηρίξεις.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Παρόλο που το πλανητικό σύστημα κινείται υπέρ σου εσύ νιώθεις μια κούραση που όμως θα σε βοηθήσει να κάνεις τον απολογισμό σου. Πιθανόν να σου βγει μια μελαγχολία στην επιφάνεια, κυρίως από κάποια οικογενειακά προβλήματα. Το καλό όμως είναι ότι όλα κινούνται με τον τρόπο που εσύ θέλεις για αυτό μην καταβάλλεσαι από αυτά τα συναισθήματα.
Ερωτικά: Η κρυφή σκέψη ενός Καρκίνου ή Αιγόκερω σε βάζει σε προβληματισμό γιατί δεν είναι εύκολο να παραδεχτείς τι ακριβώς νιώθεις για αυτό το πρόσωπο, επειδή δεν υπάρχουν εμφανή δείγματα από την πλευρά σου αλλά ούτε και τη δική του. Μάλλον το παιχνίδι ακόμα είναι ρευστό και αυτό είναι που σε ελκύει περισσότερο.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις πολλές ευκαιρίες και δεν πρέπει να πτοηθείς ούτε για λίγο γιατί μετά δεν θα είναι και τόσο εύκολο να ξαναμπείς στο παιχνίδι. Χρειάζεσαι πάντως χρήματα και θα τα πάρεις αν εκμεταλλευτείς ένα μεγάλο άνοιγμα που υπάρχει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Ανανεώνεσαι μέσα από κάποιες κινήσεις και κυρίως από τη σωστή, συναισθηματική σου διαχείριση. Μπορεί να έχεις την επιθυμία να κάνεις νέους φίλους ή να διατηρήσεις κάποιες φιλίες που είχαν απομακρυνθεί για ένα διάστημα από κοντά σου. Ο χώρος του σπιτιού σου χρειάζεται μια ανανέωση και πιθανόν να θέλεις να του προσθέσεις περισσότερο χρώμα.
Ερωτικά: Με τον Κριό ή τον Ζυγό γίνεται κάτι πολύ διαφορετικό γιατί υπάρχει το θάρρος να μιλάτε ανοικτά και έτσι μπορεί επιτέλους να βρείτε μεταξύ σας την αλήθεια που χρειάζεστε. Ο Καρκίνος είναι εκεί αλλά μάλλον έχεις κουραστεί να κάνετε τα ίδια και τα ίδια και χρειάζεσαι μια πινελιά πρωτοτυπίας. Ίσως βρείτε μια καλύτερη εφαρμογή ή να διαλύσετε την υπάρχουσα σχέση και να δημιουργήσετε κάτι άλλο.
Οικονομικά & Καριέρα: Μπορεί να γίνει κάτι ξαφνικό και να σε αναστατώσει, αλλά δε θα χάσεις τις ασφαλιστικές σου δικλείδες. Θέλεις να πολεμήσεις με αποφασιστικότητα γιατί νιώθεις ότι κάπου σε έχουν αδικήσει κι είναι καλό αλλά και δύσκολο αν δεν είσαι σε ετοιμότητα να προτείνεις κάτι καινούργιο.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Έχεις οικογενειακά καθήκοντα και θα μπεις σε διαδικασία να προστατέψεις όλα τα μέλη. Η συγκίνηση που θα νιώσεις για κάτι πολύ έντονα συναισθηματικό θα δείξει το διαφορετικό σου πρόσωπο. Χρειάζεσαι πάντως την εξασφάλιση και θα την αναζητήσεις από τα πρόσωπα που είναι γύρω σου.
Ερωτικά: Έχεις κάποιες αντιρρήσεις για το πώς θα γίνει μια συνάντηση ανάμεσα σε εσένα και τον Κριό ή τον Καρκίνου γιατί διαφωνείς ακόμα και που θα πάτε. Αλλά δεν γίνεται να το αναβάλλεις γιατί χρειάζεται να καταλαβαίνεις και τις ανάγκες του άλλου. Αν σου πρέπει να προστατέψεις τον εαυτό σου από τις βολές του Αιγόκερω, μάλλον θα απομονωθείς και δεν θα πεις πολλά πράγματα.
Οικονομικά & Καριέρα: Ενδιαφέρεσαι για πάρα πολλά πράγματα χωρίς αυτό να σημαίνει ότι μπορείς να τα κάνεις όλα. Τα βήματά σου θα πρέπει να είναι προσεκτικά για να μην έχεις κόντρες και διαφωνίες με τους συνεργάτες σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Η θετική σου διάθεση θα σου δώσει ένα επιπλέον αβαντάζ να κυριαρχήσεις ακόμα και πάνω σε συναισθήματα ανέχειας ή απαισιοδοξίας. Έχεις δύναμη και πιο πολύ θέληση και αυτό σίγουρα σου προσφέρει μια σημαντική ώθηση σε όλους τους τομείς.
Ερωτικά: Η επαφή με τον Ιχθύ σε γεμίζει με συναισθήματα προστασίας και αγάπης. Το ζητούμενο είναι τι να κάνεις με το Λιοντάρι που μερικές φορές σου μιλάει και άλλες φορές δεν έχετε την επαφή που θέλεις, άμα φυσικά ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί το αν μπορείτε να είστε μαζί.
Οικονομικά & Καριέρα: Η ξαφνική σου εσωτερική ανησυχία θα σε σπρώξει στο να προσπαθήσεις να διορθώσεις τη συμπεριφορά σου απέναντι σε κάποιες συνεργασίες που παλιότερα δεν έδινες ιδιαίτερη σημασία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Το συναισθηματικό ξεδίπλωμα δεν είναι και τόσο εύκολο για σένα γιατί χρειάζεται να βάλεις κάποιες προτεραιότητες που μπορεί να αφορούν και την οικογένειά σου και αυτό συχνά σου δημιουργεί ενοχές και προβληματισμούς.
Ερωτικά: Η σχέση με τον Καρκίνο είναι ιδιόρρυθμη και δύσκολη για αυτό επιδιώκεις να τον προστατεύεις, όταν το αντιλαμβάνεσαι. Έτσι δικαιώνεις τις επιλογές σου και νιώθεις πολύ καλά μαζί του/ης. Βέβαια επειδή υπάρχει ακόμα ο Άρης στον Τοξότη, σε κάνει λίγο πιο άπιστο/η αλλά τουλάχιστον προσπαθείς να κρατήσεις τις ισορροπίες.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποιες ανασφάλειες τις οποίες όμως μπορείς να καλύψεις γι’ αυτό θα αναλάβεις δράση. Η συνεργασία με ένα Ζυγό σε ευνοεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Είσαι κοντά στα δικά σου πρόσωπα και αυτό σε βοηθάει να καταλαβαίνεις περισσότερο τις ανάγκες τους. Μόνο μην αφήσεις κάποιες ανασφάλειές τους να σε απομονώνουν. Βάλε κι εσύ τα όριά σου.
Ερωτικά: Αρνείσαι να συμβιβαστείς με συναισθήματα που δεν σε εκφράζουν για αυτό θα βρεθείς αντιμέτωπος με έναν Καρκίνο που σου ταιριάζει αλλά μερικές φορές βρίσκεστε σε αντιπαράθεση λόγω τρίτων και όχι εξαιτίας των δικών σας διαφορών.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να μην χάσεις τα κεκτημένα σου για αυτό σήμερα θα κάνεις ό, τι μπορείς να τα προστατεύσεις. Δεν κάνεις πολλά ανοίγματα και λειτουργείς επιφυλακτικά απέναντι σε κάποιους συνεργάτες που δεν είναι εύκολο να ελέγξεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Θα ασχοληθείς με θέματα της οικογένειάς σου αλλά και με συναισθήματα που δεν μπορείς να ελέγξεις. Θα προσπαθήσεις να βρεις την άκρη σου γιατί δεν αντέχεις να κουβαλάς τις ανασφάλειες σου. Πάντως επειδή έχεις δύναμη, θα ξεπεράσεις όλες τις φοβίες και τους πόνους σου.
Ερωτικά: Σε απασχολεί πάρα πολύ ένας Καρκίνος και αυτό δεν είναι και τόσο εύκολο να το διαπραγματευτείς γιατί μπορεί να έχετε χωρίσει και να υπάρχει μια δύσκολη κατάσταση μεταξύ σας. Αλλά έχεις εσύ τα κότσια να δεις την αλήθεια και να διαχειριστείς οτιδήποτε σε ενοχλεί. Με τον Τοξότη τα πάτε καλύτερα αρκεί να αφήσετε πίσω τις οικογενειακές επιρροές και να τα βρείτε ουσιαστικά.
Οικονομικά & Καριέρα: Η ανάγκη για προσωπική ανέλιξη θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις ανασφάλειες που πιθανόν να έχεις με κάποιες συνεργασίες. Επειδή η εποχή αυτή προσφέρεται για να εξελιχτείς δημιουργικά θα δεις ότι μπορείς να κερδίσεις χρήματα γιατί θα έχεις πολύ παραπάνω και την αίσθηση της οικονομίας.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Δεν αμφιβάλλεις καθόλου για τα προσωπικά σου συναισθήματα και αυτό σίγουρα σε βοηθάει να επιλύσεις κάποια οικογενειακά θέματα που σε απασχολούν. Η ξαφνική επίθεση που πιθανόν να δεχτείς από κάποια άτομα, δεν θα σε πτοήσει γιατί έχεις πλέον τη δύναμη και μπορείς να ανταπεξέλθεις απέναντι σε όλα και όλους.
Ερωτικά: Έχεις μια δυναμικότητα και με αυτόν τον τρόπο θα πετάξεις από πάνω σου κάποιες αρρωστημένες καταστάσεις που δεν σου ταιριάζουν. Η κυριαρχία ενός Τοξότη μπορεί να μην σου αρέσει αλλά σε τραβάει πάρα πολύ γιατί έχει κάτι που δεν μπορείς να αντισταθείς.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποιες προσωπικές επιτυχίες και επειδή αυτό είναι καθαρά δικό σου δεν θέλεις να το μοιραστείς με κάποιο άλλο άτομο. Αυτή την περίοδο θα έχεις κάποιες προτάσεις για συνεργασίες αλλά θα χρειαστεί να βάλεις το μυαλό σου να δουλέψει περισσότερο ώστε να βρείτε μεταξύ σας τη χρυσή τομή.

Πηγή: astrology.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο