Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 14/10

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Έχεις κατασταλάξει σε κάποιες απόψεις και αυτές σε βοηθάνε να πας παρακάτω. Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο έχεις κάποια δεδομένα και μπορείς να καταφέρεις αυτά που θέλεις στις πολύ στενές σου σχέσεις. Από την άλλη η ομορφιά, η αρμονία και η συνεργασία σε όλα τα επίπεδα θα είναι τα εργαλεία που θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις με ποιο τρόπο θα διαχειριστείς τη δύναμή σου.
Ερωτικά: Έχεις καταλάβεις τι χρειάζεται να κάνεις για να βρίσκεσαι σε μια συντροφική κατάσταση. Για αυτό θα βάλεις όλες σου τις δυνάμεις για να επικοινωνήσεις με τον Ζυγό ή με άλλο άτομο που θα μπορείς να περνάς καλά μαζί του. Με τον Καρκίνο γίνεται κάτι πολύ θετικό και θα βάλετε όλα τα καλά κάτω στην σχέση σας για να λειτουργήσει σωστά.
Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχουν ευκαιρίες που σε βάζουν να λειτουργήσεις με έναν πιο εύκολο τρόπο κάποια θέματα που άλλες φορές ήταν δύσκολο να ξεκινήσεις ή ακόμα και να διαχειριστείς όπως εσύ το θέλεις. Δε χρειάζεται να σε πιάσουν συναισθηματικές ευαισθησίες λόγω κάποιων ανασφαλειών.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Θέλεις να εξασφαλίσεις τα καλύτερα συναισθήματα για σένα για αυτό μπορεί να βρεθείς με φίλους ή να επικοινωνήσεις με άτομα από την οικογένεια σου με έναν καλύτερο τρόπο. Πάντως η φροντίδα που θα δείξεις σε κάποια πρόσωπα θα σε κάνει να νιώσεις πολύ καλά.
Ερωτικά: Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο θα χαλαρώσεις και ένας Σκορπιός θα σε βοηθήσει να βγάλεις όλα τα όνειρά σου στην προσωπική σου ζωή. Η επιστροφή ενός Ιχθύ θα σου κάνει καλό γιατί το περίμενες εδώ και καιρό να γίνει γιατί δεν ήθελες με τίποτε να κάνεις εσύ την εμφάνισή σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Το να οραματίζεσαι είναι κάτι για σένα δύσκολο αλλά όχι ανέφικτο. Για αυτό σήμερα ίσως έχεις ανάγκη να δουλέψεις με την φαντασία σου. Πιθανόν να έχεις κουραστεί από τις κόντρες και τον ανταγωνισμό και τώρα να βρεθείς σε μια κατάσταση που θα σε κάνουν να νιώσεις ηρεμία και εμπιστοσύνη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Αναρωτιέσαι πως θα εκτονώσεις την συναισθηματική σου ευαισθησία και μάλλον θα το βρεις. Θα δείξεις προστασία στην οικογένεια σου αλλά και μια ιδιαίτερη φροντίδα για τη διατροφή σου. Πιθανόν να σε πιάσει μια ξαφνική επιθυμία να τρως λιγότερο και πιο ποιοτικά.
Ερωτικά: Αναλαμβάνεις έναν Αιγόκερω και με τον τρόπο σου τον κάνεις να νιώθει άνετα γιατί αρκετές φορές τον μπερδεύεις και τον μπλοκάρεις. Τώρα όμως θα χειριστείς διαφορετικά το θέμα. Με τον Ζυγό ή τον Υδροχόο βρίσκεσαι σε μια πολύ ερωτική φάση.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις αγωνία για ένα ακίνητο για αυτό θέλεις με τον τρόπο σου να το διαχειριστείς όσο μπορείς καλύτερα. Βέβαια θα κερδίσεις ένα πολύ καλό αποτέλεσμα χωρίς να κινδυνεύεις να χάσεις κάτι άλλο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Κάνεις μια ατομική προσπάθεια η οποία δεν θα σε αφήσει να βρεθείς σε αδιέξοδο, επειδή θα αναγνωρίσεις κάτι πολύ ιδιαίτερο στον εαυτό σου και θα έχεις διάφορες εμπνεύσεις που θα σου αλλάξουν την κακή διάθεση. Για αυτό μερικές φορές το να ονειρεύεσαι είναι η καλύτερη θεραπεία για να αποφύγεις το στρες.
Ερωτικά: Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο θα δώσεις μια άλλη διάσταση στην σχέση σου γιατί θα αποφύγεις τους καβγάδες και τις εντάσεις με στόχο να περάσεις σε μια πιο όμορφη και ήρεμη κατάσταση. Κυρίως με τον Ιχθύ έχεις έμπνευση και αυτό θα βοηθήσει να χαλαρώσεις. Με το Λιοντάρι ή τον Ζυγό θα τα πάτε πολύ καλύτερα.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες σου με ένα τρόπο περισσότερο χαλαρό, αισιόδοξο ή και θετικό γιατί αγχώνεσαι αρκετά και αυτό τελικά δεν σε αφήνει να δεις λύσεις που πιθανόν να σε βοηθήσουν. Σήμερα όμως αντιμετωπίζεις διαφορετικά την πραγματικότητά σου. Το καλό είναι ότι προσπαθείς να αναβαθμίσεις περισσότερο τις επαγγελματικές σχέσεις και γνωριμίες σου.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Ενώ έχουν βελτιωθεί σημαντικά οι καταστάσεις γύρω σου εσύ πιθανόν να νιώθεις κούραση ή θέλεις κάπως να απομονωθείς για να έχεις καλύτερη επαφή με τον εαυτό σου. Θα προσπαθήσεις να φροντίσεις ένα ηλικιωμένο πρόσωπο που χρειάζεται την στήριξή σου και με αυτό τον τρόπο θα αισθανθείς όμορφα. Αν έχεις γεννηθεί γύρω στις 9 με 10/8 βρίσκεσαι σε μια τυχερή φάση.
Ερωτικά: Έχεις στο μυαλό σου έναν Αιγόκερω αλλά δεν έχεις το σθένος να του το πεις γιατί φοβάσαι την απόρριψη. Με τον Σκορπιό όμως θα βρεθείς σε μια καλύτερη φάση γιατί θα σε νιώσει κατά κάποιο τρόπο ευάλωτο/η.
Οικονομικά & Καριέρα: Σχεδιάζεις κάτι αλλά δεν θέλεις με τίποτε να το εμφανίσεις προς τα έξω ή να το μοιραστείς με συνεργάτες που ακόμα δεν γνωρίζεις. Το ένστικτό σου λέει να κρατήσεις ένα κομμάτι απόψεων για σένα για να το επεξεργαστείς καλύτερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Αφοσιώνεσαι περισσότερο σε άτομα δικά σου γιατί έχεις ανάγκη να τα προστατεύσεις αλλά και να σε προστατεύσουν. Η διορατικότητα της ημέρας σε βάζει να έχεις αυτοέλεγχο και αυτό είναι το δυνατό σου χαρτί. Θα βρεθείς με φίλους ή με άτομα της οικογένειας και σίγουρα θα περάσετε πολύ καλά.
Ερωτικά: Η επαφή με τον Καρκίνο σε κάνει να νιώθεις ότι μπορείς να ζήσεις μαζί του και μάλιστα να σκεφτείς με ευκολία τον γάμο ή την συμβίωση. Με τον Κριό έχουν χαμηλώσει οι τόνοι και θα δημιουργηθεί μια πολύ καλή ισορροπία μεταξύ σας γιατί θα κάνεις μια θετική υποχώρηση.
Οικονομικά & Καριέρα: Σήμερα μπορεί να βρεθείς σε μια πολύ κλειστή ομάδα που θα αφορά βέβαια την ενημέρωσή σου αλλά και τον τρόπο που θα κερδίσεις κάποια χρήματα όμως με την βοήθεια και την συνεργασία άλλων ατόμων.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Το πλανητικό σύστημα θέλει να σου δώσει πολλά πράγματα, αρκεί να μπορείς να τα πάρεις, πετώντας όλο το κακό κομμάτι που δεν χρειάζεσαι και να κάνεις μια σημαντική ανανέωση. Σήμερα η οικογένεια και το σπίτι θα σε απασχολήσουν πάρα πολύ Θα φροντίσεις το σώμα σου και την καρδιά σου για να μην έχει θυμό και αυτό θα είναι το καλύτερο δώρο στον εαυτό σου.
Ερωτικά: Με τον Καρκίνο βρίσκεσαι σε μια φάση που δεν μπορεί να μην έχετε σχέση γιατί υπάρχει αγάπη μεταξύ σας και κυρίως μια διάθεση να τα βρείτε και να σταματήσετε να επαναλαμβάνετε ό, τι υπήρχε στο παρελθόν. Ο Τοξότης βρίσκεσαι πολύ κοντά σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Σχεδιάζεις να κάνεις πολλά πράγματα και αυτό θα σε βοηθήσει να ξεσηκωθείς αλλά με ένα τρόπο πολύ δυναμικό σε σχέση με τα ατομικά σου δεδομένα. Θα κάνεις κάτι το ξεχωριστό και κυρίως αν συνεργάζεσαι με το εξωτερικό θα έχεις μια ιδιαίτερη εύνοια. Για αυτό μην φοβηθείς να το διεκδικήσεις με κάθε τρόπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Έχεις μια εκ φύσεως τάση για προστασία και φροντίδα του εαυτού σου και των άλλων. Για αυτό θα νιώσεις πολύ καλύτερα κυρίως γιατί θα βιώσεις μια ηρεμία που θα πηγάζει κατευθείαν από την εσωτερική σου γαλήνη.
Ερωτικά: Η καρδιά σου κτυπάει περίεργα και κυρίως με τον Καρκίνο ή τον Ιχθύ μπορεί να επικοινωνήσετε ακόμα και από απόσταση γιατί μερικές φορές επικοινωνεί πρώτα η καρδιά σας και μετά η φυσική παρουσία. Με το Λιοντάρι θα χαλαρώσεις και δεν θα έχεις τόσο άγχος που είναι η πιο έξυπνη συμπεριφορά που μπορείς να σκαρφιστείς για να έχετε αυτό που θέλετε μαζί.
Οικονομικά & Καριέρα: Μια απάντηση που περίμενες και πιθανόν να είχες απογοητευτεί λόγω του χρονικού διαστήματος, σήμερα θα την έχεις. Είναι σημαντικό να μην κάνεις πίσω σε τίποτε και να έχεις μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου. Να θυμάσαι ότι ο επιμένων νικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Σκέφτεσαι με ποιο τρόπο θα επέμβεις σε κάποιες οικογενειακές καταστάσεις για να μπορέσεις να βρεις σωστές ισορροπίες. Έχεις ευαισθησίες άσχετα με το τι νομίζουν οι άλλοι για αυτό φρόντισε να δείξεις ποιος/α είσαι αληθινά.
Ερωτικά: Η συμπεριφορά ενός Καρκίνου σε προβληματίζει γιατί μερικές φορές νιώθεις ότι δεν είναι και τόσο εύκολο να σε καταλάβει και υπάρχει απόσταση ακόμα και στον τρόπο που χειρίζεται ο καθένας σας τα συναισθηματικά του θέματα. Με το Λιοντάρι βρίσκεσαι σε μια αρμονική συνύπαρξη. Ο Ζυγός έχει τον τρόπο του να σε γοητεύσει.
Οικονομικά & Καριέρα: Νιώθεις ότι μπορεί να κερδίσεις χρήματα και μάλιστα έχεις βάλεις ήδη μπροστά ένα σχέδιο που σίγουρα θα είναι γρήγορο αλλά και κερδοφόρο. Η συνεργασία με ένα Ιχθύ σίγουρα σε βάζει να ξανασκεφτείς κάποια πράγματα γιατί υπάρχει μια φλου κατάσταση η οποία τουλάχιστον σήμερα σώζεται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Στέκεσαι πολύ κοντά στα δικά σου τα άτομα γιατί έχεις ανάγκη να αντιληφτείς την ζωή μέσα από τα δικά τους μάτια. Αυτό σίγουρα σε εξελίσσει γιατί κατανοείς θέματα έξω από τον εαυτό σου. Σου δίνεται μια σημαντική ευκαιρία εξαιτίας της τάσης σου να προσέξεις περισσότερο την εμφάνισή σου και αυτό θα σε ωθήσει κάνεις κάποιες κούρες ομορφιάς στο σπίτι σου ή να επισκεφτείς ειδικούς για να πάρεις την γνώμη τους για τυχόν θεραπείες.
Ερωτικά: Ποντάρεις πάνω στον Καρκίνο και δεν θα βγεις τελικά χαμένος/η γιατί σίγουρα μπορεί να βρεις τον άνθρωπό σου. Η μοναδικότητα που έχεις σαν προσωπικότητα θα σε βοηθήσει να γοητεύσεις ένα άτομο από τον επαγγελματικό σου χώρο.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναλαμβάνεις ένα πολύ σημαντικό θέμα που για να το φέρεις εις πέρας χρειάζεσαι από την πλευρά σου μεγάλη ισορροπία σε όλες τις συνεργασίες σου. Αν έχεις κάποια νομικά θέματα φρόντισε να μην τα αφήσεις για αργότερα γιατί θα γιγαντωθούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Μερικές φορές πέφτεις από διάθεση και ίσως έχεις μια κακοκεφιά γιατί οι εσωτερικές σου ανασφάλειες βγαίνουν στην επιφάνεια. Δεν θα κρατήσει βέβαια πολύ αλλά θα αποφασίσεις να το συζητήσεις με τα άτομα της οικογένειας σου.
Ερωτικά: Η σχέση με Καρκίνο θα σε στιγματίσει για λίγο γιατί σου βγάζει ένα βαθύ συναίσθημα που μερικές φορές δεν μπορείς να διαχειριστείς. Αλλά αν το δεις κατάματα ο εαυτός σου θα σε κατευθύνει να το λύσεις. Το ίδιο μπορεί να συμβεί με τον Σκορπιό. Με τον Αιγόκερω θα είσαι σε καλύτερη φάση γιατί υπάρχουν κάποια κοινά σημεία που σας δένουν.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεσαι να προσπαθήσεις παραπάνω για να έχεις κάποιες καλές σχέσεις με τα άτομα που δουλεύετε μαζί γιατί μερικές φορές έχεις μια απομόνωση που δεν βοηθάει. Φιλικός/η μεν αλλά χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα πιο προσωπικά και εσωτερικά τους. Ίσως πρέπει να δημιουργήσεις ένα ιδιαίτερο κλίμα φροντίδας και δείγματα ότι είσαι ο άνθρωπός τους από τους πελάτες σου μέχρι και τους συνεργάτες σου.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Νιώθεις μια μεγαλύτερη οικειότητα και αυτό σε βοηθάει να μοιράζεσαι όλα τα προβλήματα με τους άλλους. Η πίστη και γενικά η ελπίδα είναι αυτό που χρειάζεσαι για να ανέβει η θετική σου ενέργεια. Πιθανόν ο σχεδιασμός ενός ταξιδιού να σε ενθουσιάσει.
Ερωτικά: Έχεις μια ιδιαίτερη ευαισθησία και με τον τρόπο σου δείχνεις ότι κατανοείς τον Καρκίνο αλλά και τον Σκορπιό γιατί δεν θέλεις με τίποτα να νιώθει ότι τον παραμελείς ή ότι δεν είσαι δίπλα στα διάφορα προβλήματά του. Μπορεί βέβαια να παίζει κάτι και με τον Ζυγό γιατί τον σκέφτεσαι συνέχεια αλλά δεν ξέρεις αν τελικά σε θέλει φιλικά ή ερωτικά αλλά σύντομα θα ξεκαθαρίσει.
Οικονομικά & Καριέρα: Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες θα δώσεις μια άλλη διάσταση στα επαγγελματικά σου θέματα γιατί σίγουρα θα συμπεριλάβεις και μια δημιουργική σου ικανότητα την οποία συνήθως κρύβεις. Το πιο δύσκολο είναι να μην απομονωθείς λόγω της μεγάλης σου συναισθηματικής ευαισθησίας, γιατί μπορεί να βγεις από το παιχνίδι. Οι συνεργασίες σε βοηθάνε να δεις κάποια πράγματα πιο σφαιρικά. Πιθανόν να πάρεις χρήματα που τα περίμενες εδώ και καιρό αλλά πρόσεξε με ποιο τρόπο θα τα διαχειριστείς αυτές τις ημέρες γιατί θα σου γλιστρήσουν εύκολα από τα χέρια.

Πηγή: astrology.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο