Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 19/9

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Θέλεις να είσαι το επίκεντρο για αυτό θα ασχοληθείς είτε με πράγματα που άλλες φορές δεν τα έκανες καν είτε με κάτι πολύ θεατρικό ή δημιουργικό. Η σχέση σου με παιδιά θα βελτιωθεί πάρα πολύ. Το ζητούμενο από εσένα είναι να νιώθεις καλά γιατί τότε κάνεις τα μεγάλα άλματα.
Ερωτικά: Διορθώνονται τα πράγματα και κυρίως αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο θα ρισκάρεις και μπορεί να εξομολογηθείς με ένα δικό σου τρόπο σε έναν Τοξότη ή σε ένα Δίδυμο. Το ζητούμενο είναι να μπορέσεις να έχεις την αληθινή επαφή. Ο Σκορπιός ίσως να σε πνίξει με τις ζήλειες του.
Οικονομικά & Καριέρα: Όταν βλέπεις φως στο τούνελ κινείσαι πολύ γρήγορα και δυναμικά με σκοπό να μην χάσεις την ευκαιρία. Μερικές φορές όμως εκεί που τα έχεις βρεις όλα μπορεί να παρασυρθείς από την γνώμη κάποιων ατόμων που πιθανόν να μην έχουν την εμπειρία που νομίζεις εσύ ότι έχουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Δοκιμάζεις τις αντοχές σου και τις δυνάμεις σου. Θέλεις οπωσδήποτε να έχεις μια καλή μεταχείριση και να φέρεσαι κάπως βασιλικά στους άλλους. Αυτό σίγουρα θα σε κάνει να πιεστείς αρκετά γιατί θα ξεπεράσεις τα όρια σου και μπορεί να βγεις έξω από τα καλούπια σου.
Ερωτικά: Θα βγει η δοτική σου πλευρά και αυτό θα σε κάνει να δημιουργήσεις γύρω σου μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα. Με το Λιοντάρι θα έχεις μεγαλύτερη έλξη και πιθανόν να καταλάβεις τι είναι αυτό που σας δένει μεταξύ σας και δεν μπορείς με τίποτε να ξεκολλήσεις. Ο Υδροχόος και αυτός με τον τρόπο του θα σου δείξει το ενδιαφέρον του.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να προχωρήσεις και να κάνεις κάτι πολύ ουσιαστικό. Το δυναμικό σου είναι πλέον πολύ δραστήριο και δεν είναι εύκολο να αδρανήσεις γιατί εξ ανάγκης κινείσαι και δεν μπορείς να κάνεις πίσω. Βοήθησε με την θετική σου στάση απέναντι στα πράγματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Θα γεμίσεις τις μπαταρίες σου με την σιγουριά που θα νιώσεις για τις κινήσεις σου οι οποίες θα έχουν ανταπόκριση από πολλά πρόσωπα. Για αυτό θα φέρεις εις πέρας δουλειές που μπορεί είτε από ανασφάλεια είτε από βαρεμάρα να μην μπορούσες.
Ερωτικά: Η καρδιά σου θα είναι ο καταλύτης για να ξεπεράσεις κάποιες προσωπικές σου ανασφάλειες που κυρίως μπορεί να δημιουργούνται με ένα Καρκίνο, Παρθένο ή Τοξότη. Αντίθετα με τον Σκορπιό θα φερθείς πολύ μεγαλόψυχα και κάπου πιθανόν να τον αιφνιδιάσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Μπορείς να κερδίσεις πολλά και να πιάσεις τον στόχο σου. Αρκεί να κινηθείς με γνώμονα το κέρδος αλλά και την εξέλιξη σε οτιδήποτε κάνεις. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες ευτυχώς θα αποσοβηθούν τα σοβαρά λάθη που μπορεί να κάνεις από αφηρημάδα γιατί θα έχεις μεγαλύτερη διάθεση συγκέντρωσης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Θα εισπράξεις τον θαυμασμό από κάποια άτομα που πιθανόν να μην είναι φίλοι σου γιατί με την συμπεριφορά σου θα καταφέρεις να έχεις ένα καθωσπρέπει αλλά πολύ κλασσάτο στυλ οπότε αναγκαστικά θα έλξεις πάνω σου άτομα με ποιότητα.
Ερωτικά: Θέλεις οπωσδήποτε το πρόσωπο που είστε μαζί να σε κάνει το επίκεντρο της καρδιάς του και επειδή ξέρεις πολύ καλά το παιχνίδι της σχέσης πιθανόν να το εξασφαλίσεις πολύ άνετα. Ο Υδροχόος θα σε συγκινήσει με τον τρόπο που σου φέρεται και αν είστε χώρια προσωρινά σίγουρα θα επιλέξεις να είστε μαζί.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν αφήνεις τίποτε να πάει χαμένο για αυτό συντονίζεσαι με ένα πολύ θετικό τρόπο να εισπράξεις αυτά που τελικά πιστεύεις ότι σου αξίζουν. Η σκέψη ενός συνεργάτη μπορεί να σε ενοχλεί γιατί δεν σου φέρθηκε όπως περίμενες αλλά το καλύτερο από όλα είναι να προχωρήσεις και να ωφεληθείς από την απομάκρυνσή σου.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Έχεις μια καλύτερη άποψη για την ζωή και για τα πράγματα που συμβαίνουν γύρω σου και για αυτό δεν χαλάς την καλή σου διάθεση. Η ανάλωση σε άχρηστα θέματα μπορεί να σε απομακρύνει από την αρχική σου πρόθεση να περάσεις καλά, οπότε μην ασχοληθείς μαζί τους.
Ερωτικά: Η παρουσία σου θα είναι σίγουρα καταλυτική και κυρίως με τον Υδροχόο θα παιχτεί ένα παιχνίδι πολύ δυνατό. Μην εστιαστείς στα σημεία που δεν επικοινωνείτε αλλά εκεί που συμπίπτετε. Ταύρος και Σκορπιός έχουν κάτι να σου πουν αλλά μέχρι να έρθετε κοντά θα υπάρχουν πολλές δυσκολίες.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις μια σημαντική δουλειά να κάνεις σήμερα όπου θα βάλεις κατά κάποιο τρόπο τον εαυτό σου σε σωστή βάση για σένα και για τους άλλους. Αυτό σίγουρα θα σου φέρει και πρωτοβουλίες κι αν έχεις κάνεις ανάλογες κινήσεις και χρήμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Δεν θέλεις με τίποτε να εμφανίζεσαι μπροστά και να δείχνεις κάτι από εσένα. Προτιμάς να είσαι στην απομόνωση και από εκεί να καταστρώνεις τα σχέδιά σου. Αυτό σίγουρα σε βοηθάει γιατί δεν εκτίθεσαι και σε κάνει και νιώθεις καλύτερα. Μια μικρή επέμβαση στην εμφάνισή σου μπορεί να σε απασχολήσει.
Ερωτικά: Το δόσιμό σου και η μεγαλοψυχία σου μάλλον θα αναλωθούν σε ένα πρόσωπο που έχει πολλά προβλήματα και εσύ θα προσπαθήσεις να το καλύψεις, είτε με την αγάπη σου και το ενδιαφέρον σου είτε με την άκρως ερωτική σου συμπεριφορά. Αν όμως από την άλλη πλευρά δεν υπάρχει το ίδιο ενδιαφέρον πιθανόν και να στεναχωρηθείς.
Οικονομικά & Καριέρα: Ανακουφίζεσαι κατά κάποιο τρόπο αφού δεν χρειάζεται να δίνεις συνεχώς λογαριασμό τι κάνεις και τι όχι γιατί δεν θέλεις να εμφανιστείς ενεργά σε κάτι που πρέπει να συμμετάσχεις οπωσδήποτε. Προτιμάς την ανωνυμία σου γιατί έτσι θα λειτουργήσεις καλύτερα.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Αφήνεις την ηττοπάθεια για τους άλλους και προτιμάς να κινηθείς με πολύ δυναμικά βήματα σε ό, τι και να κάνεις. Τα βλέμματα των γύρω σου πιθανόν να είναι συγκεντρωμένα πάνω σου και αυτό θα σε κάνει να έχεις μεγαλύτερη εμπιστοσύνη. Όμως, επειδή έχεις ένα είδος ναρκισσισμού, μερικές φορές μπορεί να σου γυρίσει μπούμερανγκ. Το καλύτερο από όλα είναι να δυναμώσεις ουσιαστικά από την αξία σου.
Ερωτικά: Δεν μπορεί να μην λυγίσει ο Υδροχόος και να μην σου παραδεχτεί τα λάθη του. Εκτός αν έχει γίνει κάτι πολύ τραβηγμένο μεταξύ σας. Μόνο τότε δεν θα αλλάξει συμπεριφορά. Το Λιοντάρι σε έχει ήδη κερδίσει και αυτό σε ευχαριστεί πάρα πολύ.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναζητάς την άνοδο και αυτό μπορεί να γίνει ακόμα και μέσα από καταστάσεις που υπάρχουν και άλλα πρόσωπα και συνεργάζεστε. Θα βρεθείς σε μια ομάδα που εκεί θα βγάλεις όλο το δυναμικό σου και θα σου κάνει καλό γιατί θα αποδείξεις ότι βασίζεσαι μόνο στην αξία σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Ευεργετείσαι όταν υπάρχει ζεστασιά και μεγαλοψυχία από τα άτομα που σε περιτριγυρίζουν. Νιώθεις ότι σε θυμούνται και σε αξιολογούν σωστά. Ο λόγος είναι ότι έχεις κάποια διάθεση για δημιουργικότητα και για ευκολία επικοινωνίας.
Ερωτικά: Δεν φοβάσαι να κάνεις το μεγάλο βήμα και να φλερτάρεις με ένα Λιοντάρι ή έναν Υδροχόο όπου εκεί σίγουρα τα πράγματα δεν είναι δεδομένα. Αλλά ρισκάρισε και κάνε αυτό που νιώθεις χωρίς να υποχωρήσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να ανέβεις ψηλά αλλά το συναίσθημα της αισιοδοξίας δεν το έχεις πάντα. Σήμερα που θα τα βλέπεις όλα θετικά, αν έχεις περιθώριο κτύπησε την πόρτα που θέλεις για να έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Η θετική και μεστή σκέψη χωρίς αρνητικές υποθέσεις και παρακινδυνευμένους στόχους θα σε βάλει στην πρίζα να κάνεις κάτι πολύ καλό για τον εαυτό σου. Η ποιότητα που αναζητάς πιθανόν να βρεθεί άμεσα μπροστά σου γιατί θα καταλάβεις τι στροφή χρειάζεται να κάνεις για να είσαι πιο καλά με τον εαυτό σου. Οι θεωρίες για προσωπική βελτίωση πάντα σε ενδιαφέρουν και γενικά οτιδήποτε σχετίζεται με την πίστη σου κάνει πολύ καλό.
Ερωτικά: Είσαι ένας πολεμιστής του έρωτα και θα σου άρεσε ακόμα και να αγωνιστείς για να έρθεις σε επαφή με το άτομο που πιστεύεις ότι σου ταιριάζει. Με τον Ταύρο όλα είναι δύσκολα αλλά υπάρχει μια τόσο δυνατή έλξη που δεν μπορείτε να την αποφύγετε. Με τον Δίδυμο, Λιοντάρι ή Υδροχόο τα πράγματα είναι πιο εύκολα και απλά.
Οικονομικά & Καριέρα: Το να μην βιάζεσαι είναι κάτι πολύ δύσκολο για σένα γιατί όταν θέλεις κάτι, το θέλεις εδώ και τώρα. Πιθανόν να χρειαστεί να δοκιμάσεις και την υπομονή αλλά και την σταθερότητα του στόχου, αφού προσθέσεις και μια δόση εμπιστοσύνης στον εαυτό σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Ανακατεύεσαι με πολλά πράγματα αλλά τελικά θα επιμείνεις σε ένα που δεν είναι και τόσο εύκολο να το διατηρήσεις. Η ποιότητα στα ρούχα σου και γενικά στο όλο σου στήσιμο θα βοηθήσει στο να έχεις μια καλή εικόνα προς τα έξω.
Ερωτικά: Θα προσπαθήσεις να ξεπεράσεις κάποια θέματα ψυχρότητας που μπορεί να βγάζεις από άμυνα και να έρθεις πιο κοντά με τον Υδροχόο. Το ζητούμενο είναι να μην φοβάσαι να εκδηλώσεις τα συναισθήματά σου γιατί -κατά την γνώμη σου- θα εκτεθείς. Απόφυγε να βάζεις τον πήχη πολύ ψηλά και στο ταίρι σου, αν έχεις σχέση, γιατί πιθανόν να κουράζεται.
Οικονομικά & Καριέρα: Ένα σημαντικό σημείο στην δουλειά σου είναι όταν κάποιοι συνεργάτες σου σε αποδέχονται και σου φέρονται με σεβασμό. Για να τον κερδίσεις όμως χρειάζεται να κάνεις κάποιες κινήσεις που να δείχνουν ότι έχεις κατανόηση και εύκολη συνεργασία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Ο ανταγωνισμός μπορεί να σε βάλει να σκεφτείς πολύ υποκειμενικά και να μην προχωρήσεις αν δεν έχεις το τελικό ΟΚ από τους άλλους σε οτιδήποτε κάνεις. Πιθανόν θα ενθουσιαστείς με πρόσωπα που έχουν διάθεση να σε στηρίξουν αλλά και να σε βάλουν να παίξεις πρωταγωνιστικό ρόλο στην ζωή τους.
Ερωτικά: Το Λιοντάρι είναι από τις πρώτες σου επιλογές γιατί έχετε κοινή βάση και μπορείτε ο καθένας ξεχωριστά να καταλαβαίνει τις ανάγκες του άλλου. Αρκεί να ανεχτείς τα τερτίπια που κάνει μερικές φορές από τον φόβο μήπως δεν τον έχεις τοποθετήσει μέσα στου στη θέση που του αξίζει.
Οικονομικά & Καριέρα: Η συχνή αναφορά σε συνεργάτες σε βοηθάει αυτή την περίοδο να δεις από κοντά κάποια πράγματα που σου διαφεύγουν κυρίως σε θέματα τακτικής και αντοχών και όχι τόσο εμπειρίας και γνώσης. Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο θα έχεις μια επιτυχία.

ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά: Προσπαθείς να μάθεις τον εαυτό σου να μην παρασύρεται από τις γνώμες και τις πράξεις άλλων για να μπορέσει να σταθεροποιήσει κάποιες αξίες που είναι απαραίτητες αν θέλεις να στέκεσαι μέσα σε κόσμο και να είσαι άτομο που το σέβονται και το εκτιμούν. Η προσφορά χωρίς πολλά λόγια θα εκτιμηθεί δεόντως. Πρόσεξε μην παρασυρθείς από κινήσεις πομπώδεις που θα καταλήξουν στο τέλος γραφικές.
Ερωτικά: Η σχέση με το Λιοντάρι σε αναγκάζει να δείξεις ακριβώς την ταυτότητα σου γιατί νιώθεις, χωρίς να το καταλαβαίνεις εύκολα, ότι μπορεί να επισκιάζεσαι από την παρουσία του. Με τον Τοξότη τα πράγματα θα είναι αλλιώς γιατί από την πλευρά του θα υπάρξει αμοιβαιότητα.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να κερδίσεις πολλά χρήματα γιατί έχεις την ανάγκη να προσφέρεις στην οικογένεια σου ή στον εαυτό σου όλες τις δυνατότητες που χρειάζεται για να είναι καλά. Μπορεί να κάνεις διάφορες σπατάλες για να μην φανεί ότι δεν έχεις καλή πρόθεση ή να θέλεις να εντυπωσιάσεις ένα συνεργάτη που περιμένεις από αυτόν πολλά.

Πηγή: astology.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο