Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 21/11

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Προσπαθείς να κατανοήσεις κάποια πιο βαθιά νοήματα και με τον τρόπο σου δείχνεις ότι δεν είναι εύκολο να σταματήσεις να σκέφτεσαι ακόμα και κάτι που δεν σε συμφέρει. Αλλά ίσως η εμμονή σου κάπου να σε οδηγήσει. Πάντως δεν είναι ωραίο να σταματάς κάτι που ήδη έχεις αρχίσει γιατί θα βρεθείς και πάλι μετέωρος/η.
Ερωτικά: Η περιπέτεια μερικές φορές ξεκινάει όταν δεν μπορείς να ζητήσεις αυτά που θέλεις γιατί υπάρχουν εμπόδια και όρια και τότε είναι που ξεσπάς και γίνεσαι έξω φρενών. Θα ζητήσεις πάντως κάπως με ένα τρόπο να διασφαλιστείς, κυρίως από τον Ταύρο που πιστεύει ότι με τον τρόπο που λειτουργείς δεν υπάρχει εμπιστοσύνη.
Οικονομικά & Καριέρα: Επειδή αγαπάς πάρα πολύ κάτι που κάνεις, συζήτησε το με άλλα άτομα που μπορεί να σε καλμάρουν και να μην κάνεις λάθη που θα μετανοήσεις αργότερα.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Μπορεί να νιώθεις ότι κάπου έχεις προδοθεί από το φιλικό σου περιβάλλον ή να μην μπορούν κάποια άτομα από δικό τους λάθος να σου σταθούν όπως θα ήθελες εσύ. Αναζητάς την τελειότητα και πιθανόν να μην την βρίσκεις.
Ερωτικά: Μπορεί να τα έχεις βάψει μαύρα γιατί πιστεύεις ότι κάτι θα τελειώσει, κυρίως με τον Κριό που ήρθε στην ζωή σου και τώρα θέλει να φύγει, όμως θα γυρίσουν όλα τούμπα αρκεί να μην κάνεις το λάθος και αρχίσεις και λες πικρόχολα λόγια ή ειρωνείες και φτάσουν στα αυτιά του άλλου ατόμου. Με τον Δίδυμο τα πράγματα είναι αρκετά καλά αρκεί να προσπαθήσεις να έχεις μια πιο ευρεία επικοινωνία.
Οικονομικά & Καριέρα: Μπορεί να εισπράξεις πολλά «όχι» σήμερα, γιατί όλα θα δείχνουν ότι τελικά δεν μπορεί να γίνει αυτό που είχες στα σκαριά. Όμως να ξέρεις ότι αν δεν γίνει έχεις ένα αστέρι πάνω από το κεφάλι σου που σε προστατεύει και πρέπει να εμπιστεύεσαι το σύμπαν. Πάντως αυτό που επιχείρησες πιθανόν να ήταν μεγαλεπήβολο και υπερβολικό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Διατηρείς κάποιες επιφυλάξεις και αρνείσαι να κινηθείς με αυθορμητισμό ή με ανοικτά χαρτιά γιατί αντιμετωπίζεις την πραγματικότητα με μια συστολή. Καλύτερα βέβαια γιατί θα ξέρεις πλέον που πατάς και που βρίσκεσαι. Η έρευνα σε θέματα υγείας μπορεί να χρειάζεται αυτή την περίοδο γιατί περνάς διάφορα ψυχοσωματικά που επηρεάζουν τον οργανισμό σου.
Ερωτικά: Θέλεις να σταθείς δίπλα στον Σκορπιό και πιθανόν με τον τρόπο του να σε απομακρύνει. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες περνάς μια φάση που όλα είναι κάπως φλου και μετέωρα. Αλλά δεν το βάζεις κάτω γιατί αναζητάς πλέον κάτι πιο μόνιμο αλλά όχι πολύ βαρύ για την ψυχοσύνθεσή σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις πολλά να κάνεις και ακόμα να παραδώσεις εργασία που έχει περάσει από τα χέρια σου φιλτραρισμένη και απόλυτα ελεγμένη. Πάντως το ότι σου ζητούν μεγαλύτερη υπευθυνότητα και κυρίως καλύτερη οικονομική διαχείριση θα σε αναγκάσει να φέρεσαι πιο ώριμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Το ότι θέλεις να πηγαίνουν όλα στην εντέλεια σου δημιουργεί μεγάλο άγχος και κυρίως ευθύνη. Χωρίς να σημαίνει ότι δεν θα τα καταφέρεις γιατί είσαι άτομο που έχεις ανάγκη να βιώσεις με το συναίσθημά σου, εκτός από την ισορροπία και ασφάλεια.
Ερωτικά: Όταν στην ατμόσφαιρα υπάρχει πολύ συναίσθημα που όμως φαίνεται αρκετά βαρύ για ένα ανάλαφρο άτομο εσύ το βιώνεις μια χαρά γιατί μπορείς και το προσαρμόζεις με μεγάλη ευκολία μέσα σου. Με τον Σκορπιό βρίσκεστε στα μέλια και αυτό φαίνεται από τον τρόπο που είστε μαζί. Αν συναντάς αντιστάσεις από ένα βιαστικό Κριό, προσπάθησε να καταλάβεις τι ακριβώς θέλει χωρίς όμως να τα δίνεις όλα και μετά πράξε ανάλογα.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν σου αρέσει το ρίσκο για αυτό και οι συμβουλές που θα δώσεις θα είσαι αρκετά συντηρητικές και προσγειωμένες. Η τροχοπέδη που βάζεις μερικές φορές σε εμποδίζει ν’ ανοίξεις την πόρτα σου στο μέλλον, αλλά πιθανόν αυτά που έχεις στα χέρια σου να μη σου δίνουν τα εχέγγυα.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Προσπαθείς να ξεκολλήσεις είτε από το σπίτι και τις υποχρεώσεις του, είτε από κάποιες καταστάσεις που σου μαυρίζουν την καρδιά και ρίχνουν ένα πέπλο μπροστά σου. Όμως εσύ θα προχωρήσεις και θα αφομοιώσεις ακόμα και τα δύσκολα κομμάτια σαν κάτι αναγκαίο και τελείως απαραίτητο.
Ερωτικά: Σε βαραίνουν οι εσωστρεφείς σου τάσεις για αυτό η επιρροή ενός Σκορπιού θα σε προβληματίσει με θέματα που σίγουρα σε αναπτύσσουν αλλά δεν σου μεγαλώνουν την θετική σκέψη ή την αισιόδοξη στάση ζωής. Το καθήκον και κυρίως η υποχρέωση που νιώθεις είναι αρκετά για να σε προσγειώσουν. Μερικές φορές δημιουργείς σχέσεις μέσα από δυσκολίες που τελικά αντέχουν σαν το καλό κρασί, που όσο παλιώνει τόσο καλύτερο γίνεται. Οπότε αν δεν έχεις τέτοιου είδους σχέση μπορεί να μην σε ενδιαφέρει κιόλας η εξέλιξή της. Μπορεί να ξεπερνάς τα όρια σου αλλά πιστεύεις ότι αξίζει τον κόπο.
Οικονομικά: Θέλεις να έχεις τον έλεγχο και για αυτό οι κινήσεις σου θα είναι πολύ προσεκτικές και κυρίως πολύ εμπιστευτικές. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο μπορεί να νιώθεις ότι κάπου η εύνοια του Δία έχει χαθεί γιατί δεν κινούνται τα πράγματα με τον τρόπο που επιθυμείς. Το θέμα ενός ακινήτου είναι κάπως δύσκολο να έχει το αποτέλεσμα που περιμένεις γιατί κάποια χαρτιά καθυστερούν για να βγουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Θέλεις να αφήσεις πίσω σου κάποιες καταστάσεις που δεν σου κάνουν και πολύ καλό αλλά χρειάζεται να μην εμποδίζεις και τους άλλους να μιλήσουν και να πουν τα δικά τους. Πιθανόν να δείχνεις ότι θέλεις να έχεις τον έλεγχο και να μιλάς σαν να έχεις ντοκουμέντα. Αν δεν έχει ο λόγος σου ειρωνεία και καυστικότητα τότε θα περάσεις τα μηνύματά σου.
Ερωτικά: Η επαφή σου με τον Σκορπιό δεν βρίσκεται και στα μεγάλα της φόρτε γιατί έχει μπει φρένο και θέλεις να σε σέβεται παραπάνω ή ακόμα και να μοιράζεται μαζί σου τα σχέδιά του. Όμως ο Τοξότης ή ο Ιχθύς σε ευχαριστούν και σίγουρα δεν θα τους χαλάσεις το χατίρι. Αλλά μην επενδύσεις και πολύ πάνω τους στην προκειμένη φάση γιατί τα βλέπουν όλα μέσα από ροζ γυαλιά.
Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχει μια μεγάλη σοβαρότητα από την πλευρά σου και σίγουρα θα θέλεις κάποια άτομα να σε υπολογίζουν πολύ περισσότερο. Για αυτό θα δείξεις ένα είδους αυστηρότητας για να μην μπορείς κανένας να σε παραμερίσει.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Αναγκάζεσαι να κρατήσεις κάποιες αποστάσεις γιατί δεν ξέρεις με ποιο τρόπο πρέπει να αντιδράσεις. Για αυτό προτιμάς να μην έχεις πολλά-πολλά και κυρίως με άτομα που σχετίζονται μαζί σου και για οικονομικά θέματα.
Ερωτικά: Ο Ταύρος μπορεί να σταματήσει να σου δίνει και κυρίως να μην σου δείχνει το ενδιαφέρον του όπως το είχες μάθει μέχρι τώρα. Όμως θα είναι προσωρινό γιατί η κρίση του θα ξεπεραστεί. Ο χαρούμενος Τοξότης μπορεί να σε συμπαρασύρει αλλά δεν θα μπορεί εκ των πραγμάτων να σου τάξει κάτι μόνιμο αν τον έχεις γνωρίσει αυτό το διάστημα γιατί όλα είναι ρευστά.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις τις απόψεις σου και σίγουρα δεν είναι εύκολο να ξεβολευτείς για κάτι ριψοκίνδυνο, για αυτό παραμένεις με σταθερότητα σε αυτό που ξέρεις. Αλλά το αναγνωρίζεις ότι ακόμα και ένα άλλο ανταγωνιστικό άτομο που σε πιέζει ή σε πολεμάει μέσα στον χώρο της δουλειάς σου, εσύ μπορείς να το ξεπεράσεις γιατί κατέχεις μεγαλύτερη γνώση και εμπειρία. Οπότε δεν είναι ανάγκη ούτε να στεναχωριέσαι ούτε να σκας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Κρατάς ακόμα τα συναισθήματά σου και δεν τα αφήνεις να εξελιχτούν γιατί φοβάσαι μήπως εκτεθείς. Νιώθεις ότι ο έλεγχος των καταστάσεων θα σε φέρει σε μια μεγαλύτερη ισορροπία με τον εαυτό σου. Όμως γνωρίζεις πολύ καλά ότι όλο αυτό σε εμποδίζει να σχετιστείς και να έχεις ζεστασιά με τα άλλα άτομα. Για αυτό μην κλείνεις την καρδιά σου όταν κάποιος δεν είναι όπως τον θέλεις.
Ερωτικά: Συγκεντρώνεις όλες τις δυνάμεις γύρω από εσένα γιατί καταλαβαίνεις ότι μπορεί να έχεις μόνο τον εαυτό σου και μετά τους υπόλοιπους. Το σίγουρο είναι ότι ο Υδροχόος θα είναι πολύ κοντά σου αλλά και αυτός με όρια. Αντίθετα με τον Τοξότη θα περάσεις καλά γιατί θα έχετε μια πολύ διαφορετική επικοινωνία μαζί αλλά πρόσεξε να μην τον/την ρίξεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Μπορεί να έχεις πολλές ευθύνες ή να πρέπει να τελειώσεις κάποια θέματα που σε πιέζουν γιατί δεν έχεις πολλά χρονικά περιθώρια. Θα τα φτάσεις στο τέλος αλλά θα αγχωθείς αρκετά. Όμως όλα όσα μαθαίνεις σε βοηθάνε να εξελιχτείς αλλά και να γίνεις χωρίς να το καταλαβαίνεις αυταρχικός/η.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Νιώθεις ότι κάτι χρειάζεται να αφήσεις πίσω σου για να μην παραμείνεις σε μια κατάσταση που σε επιφορτίζει. Δεν σημαίνει βέβαια ότι θα το κάνεις άμεσα, αλλά όλο και κάτι αναδύεται από μέσα σου αρκετά ανανεωτικό και αισιόδοξο.
Ερωτικά: Η λύπη ή ο θυμός είναι και αυτά συναισθήματα που δεν τα συναντάς εύκολα εσύ τουλάχιστον αλλά πιθανόν να σε πιάσει το παράπονο γιατί νιώθεις ότι αδικείσαι. Όμως θα τα καταφέρεις να ξεκόψεις από μια άρρωστη κατάσταση που σε γυρνάει συνέχεια πίσω. Με τον Ταύρο έχεις μυστική επικοινωνία αλλά χωρίς να γίνεται κάτι πιο συγκεκριμένο.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποιες αντιρρήσεις για συνεργάτες και για καταστάσεις που σε πηγαίνουν πολύ πίσω, όμως στο τέλος θα δικαιωθείς γιατί έχεις τα φόντα για κάτι πιο δυνατό και κυρίως αισιόδοξο οικονομικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Φοβάσαι να εμπιστευτείς και για αυτό δεν θα μπεις καν στον κόπο να μιλήσεις ανοικτά. Προτιμάς να μοιράζεσαι με λίγους όλα τα νέα που ξέρεις και επίσης προτιμάς να μην αφήνεις πολλά περιθώρια σε άλλους. Κάπου όμως θα παίξεις τον ρόλο του ατόμου που ασχολείται με την πολιτική ή μια ομάδα που έχει να κάνει με κοινωνικές παλιές αξίες, οι οποίες χρειάζεται με κάθε τρόπο να διατηρηθούν.
Ερωτικά: Η σκέψη να είσαι μαζί με τον Ταύρο δεν είναι και πολύ εύκολη γιατί δεν ξέρεις αν τελικά θέλει ερωτικά ή επειδή είστε φίλοι. Μάλλον δεν ανοίγεται και εσύ το ίδιο, οπότε αφήνετε τα γεγονότα να σας προλάβουν. Ο Άρης πάντως σου δίνει μια έντονη σεξουαλικότητα την οποία την εκπέμπεις χωρίς καλά να το καταλάβεις οπότε αυτό είναι το πιο εύκολο για σένα γιατί ξέρεις την δύναμή σου. Με τον Υδροχόο αν και σας χωρίζουν οικονομικά θέματα κάνετε απόπειρες για να βρίσκεστε περισσότερο μαζί.
Οικονομικά & Καριέρα: Η πλειονότητα των επαφών σου νιώθεις ότι σε δεσμεύει, γιατί αναγκαστικά κάτι πρέπει να τους τάξεις ή κάτι πρέπει να κάνεις για να πάρεις την έγκρισή τους, οπότε δεν έχεις ελευθερία κινήσεων. Αλλά τουλάχιστον μπορεί να σου εξασφαλίσει κάτι περισσότερο στον οικονομικό τομέα. Οι εξαρτήσεις πάντως δεν θα λείπουν από ένα άτομο που το βλέπεις και πολύ σοβαρά για συνεργασία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Γενικά: Ενώ βρίσκεις ότι όλο και κάτι σε κρατάει δέσμιο/α του παρελθόντος εσύ προσπαθείς να αποφύγεις τις βαριές καταστάσεις. Για αυτό η συμπεριφορά σου έχει και μια δόση ελαφρότητας. Τουλάχιστον κάποιες αποφάσεις σου τείνουν να δώσουν λύσεις σε καταστάσεις που τις είχες πριν λίγο αποκλείσει.
Ερωτικά: Το ότι έχεις ανάγκη από πίστη και γενικά εμπιστοσύνη δεν αναιρεί και τα έντονα συναισθήματα που νιώθεις για τον Σκορπιό. Αλλά αν δεν είναι όπως εσύ τα είχες σχεδιάσει ή ονειρευτεί. Κατεβάζεις ρολά αλλά ευτυχώς για λίγο γιατί τα φιλοσοφείς και βγαίνεις από τα αδιέξοδα. Όσο και να σε βαραίνει μια κατάσταση ακόμα και προδοσίας γιατί έτσι το σκέφτεσαι από την πλευρά σου, τελικά μπορεί να μην βγεις αληθινός/ή.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις πολλές υποθέσεις που σε… τραβολογάνε και κυρίως σου αφαιρούν την ζωτική σου ενέργεια γιατί δεν λένε να τελειώσουν αλλά θα έχουν αίσιο τέλος, αρκεί να μην κολλήσεις την τελευταία στιγμή.

ΙΧΘYΕΣ 

Γενικά: Κολυμπάς στα βαθιά γιατί πιστεύεις ότι όχι μόνο μπορείς αλλά ότι είναι εύκολο να αποδεχτείς κάτι που παλιά δεν ήταν. Ψάχνεις μερικές φορές με τον τρόπο σου για να βρεις σωτήρες αλλά ξέρεις μέσα σου ότι δεν υπάρχουν. Ο σωτήρας και ο θεραπευτής του εαυτού σου θα γίνεις μόνο εσύ.
Ερωτικά: Δεν θέλεις με τίποτε να βουλιάξεις ή να το βάλεις στα πόδια επειδή αναζητάς την ποιότητα και δεν την βρίσκεις. Ρίξε και εσύ λίγο νερό στο κρασί σου και μην τα θέλεις όλα δικά σου γιατί ήδη έχεις μπερδέψει πολύ κόσμο.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν ενθουσιάζεσαι, ακόμα και την πιο δυνατή λύση να έχεις στο τσεπάκι, γιατί νιώθεις ότι έχεις μεγαλώσει ξαφνικά. Μόνο πρόσεξε μήπως χάσεις κάποιες χρυσές ευκαιρίες γιατί με τις αρνήσεις σου δεν τις βλέπεις.

Πηγή: astrology.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο