Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 20/11

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Αλλάζει το σκηνικό και από εκεί που τα έβλεπες όλα φωτεινά και χαρούμενα ξαφνικά βρίσκεσαι στην μέση του πουθενά, με φόβους και καχυποψίες για όλους και για όλα. Βαθιά ερωτήματα σε βασανίζουν και σε προειδοποιούν κατά κάποιο τρόπο ότι θα πρέπει να προσέξεις. Προστάτευσε τα συναισθήματά σου από αρνητικά βέλη και προσγειώσου όσο μπορείς για να δουλέψεις με τον εαυτό σου και να διαχειριστείς όλα τα υπαρξιακά που σου έχουν βγει στην επιφάνεια.
Ερωτικά: Το ίδιο μπορεί να νιώσεις και στην προσωπική σου σχέση που βλέπεις ότι χάνεται κάθε πιθανότητα να έχεις την επαφή που θέλεις γιατί κάποια σοβαρά διλλήματα πιθανόν να σε έχουν κάνει να χάσεις τον ύπνο σου, όπως «με αγαπάει, με σκέφτεται..». Τα οικονομικά μπορεί να παίξουν αρνητικό ρόλο γιατί είτε θα έχεις χάσει το κέφι σου εξαιτίας τους είτε θα τα σκέφτεσαι με μεμψιμοιρία κάτι που δεν είναι στη φύση σου. Όμως όλα μπορεί να συμβούν και κυρίως όταν είσαι στην φάση της μεγάλης διεκδίκησης.
Οικονομικά & Καριέρα: Μόνο με σκληρή δουλειά μπορείς να πετύχεις και σήμερα θα δώσεις όλη σου την ενέργεια να τελειώσεις κάτι σε συγκεκριμένα χρονικά περιθώρια. Για αυτό μην αφήνεις καθόλου τον χρόνο να περνά εστιάσου πάνω σε αυτό που χρειάζεται από την πλευρά σου υπομονή και αντοχή.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Βρίσκεσαι σε μια φάση που ναι μεν είσαι πολύ κοντά με άτομα που έχετε κάτι κοινό να πείτε ή να κάνετε αλλά στο πίσω μέρος του μυαλού σου επικρατεί ανησυχία, ανασφάλεια και κυρίως μια αρνητική κρίση για όλα γιατί βλέπεις πιο βαθιά. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες ένα είδος ευαισθησίας μπορεί να μην σε αφήνει να πάρεις μια καθοριστική απόφαση για θέματα πρακτικά και κυρίως τρέχοντα. Από την άλλη αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο και προς το τέλος έχεις υψώσει τέτοια τείχη που και εσύ ο ίδιος/α δεν μπορείς να τα διαπεράσεις. Οι σκέψεις σου και ο ψυχισμός σου βρίσκεται σε μια απόλυτη φάση και θα χρειαστεί μεγάλη αυτοπειθαρχία, σκληρή δουλειά και πάνω από όλα εντιμότητα για να αποδεχτείς τον εαυτό σου.
Ερωτικά: Έχεις απαιτήσεις λόγω του θυμού σου με το άτομο που είστε μαζί. Θυμάσαι το παρελθόν και σίγουρα κάτι σε ενοχλεί αφάνταστα. Κυρίως αν σχετίζεσαι με Σκορπιό ή Υδροχόο, θα βγουν όλα τα δύσκολα στην επιφάνεια και θα σε ρουφήξουν προς τα κάτω ζητώντας λύσεις και απαντήσεις. Το σίγουρο είναι ότι θα αποφύγεις τις πολλές επαφές σε προσωπικό επίπεδο και θα απομονωθείς για λίγο. Από την άλλη αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες θα έχεις μεγάλη ευαισθησία και πιθανόν να νιώθεις και ενοχές για μια συγκεκριμένη συμπεριφορά σου σε έναν Ιχθύ.
Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχουν κάποιες δυσκολίες οι οποίες όμως ξεπερνιούνται με συγκεκριμένο αγώνα αλλά και εξονυχιστική έρευνα ότι δεν κάνεις λάθος εξαιτίας των απωθημένων σου. Αν βλέπεις ότι ένα άτομο δεν κάνει για μια συγκεκριμένη δουλειά που του έχεις αναθέσει, μην αφήνεις τον χρόνο να κυλάει γιατί θα χαθεί μια ευκαιρία.

 ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Μπαίνεις στα βαθιά και βιώνεις σε όλο το μεγαλείο τα υπαρξιακά διλλήματα που μπορεί να έχει ένα άτομο σε αυτή την περίοδο. Δεν πτοείσαι όμως και προχωράς τον ρόλο που έχεις αναλάβει. Το καλό είναι ότι έχεις βοήθεια από πρόσωπα που σε εμπιστεύονται και σε αγαπάνε. Η καθημερινότητα σου πέφτει κάπως βαριά γιατί θα πρέπει να κερδίσεις την εμπιστοσύνη του εαυτού σου και αυτό είναι το πιο σημαντικό.
Ερωτικά: Παρόλο που η Αφροδίτη είναι στον άξονά σου εσύ νιώθεις περίεργα και μάλλον μοναχικά. Αν έχεις γεννηθεί τις μόλις πρώτες ημέρες μπορεί να νιώθεις ότι θα λήξει άδοξα ένας έρωτας που δεν είχε και πολλά φόντα για να εξελιχτεί αφού ήταν όλα στον αέρα.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις να αντιμετωπίσεις μια καθημερινότητα που ζητάει από εσένα να βουτήξεις στα βαθιά και μπορεί και να το φοβάσαι γιατί δεν σου αρέσουν και πολύ τα βαριά. Όμως δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς γιατί με αυτόν τον τρόπο θα κερδίσεις την αξιοπιστία που χρειάζεσαι για να προχωρήσεις.

 ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Βγάζεις τα εσώψυχά σου και κατά κάποιο τρόπο θα δικαιωθείς γιατί δεν θέλεις να κρατάς πολλά πράγματα μέσα σου. Βέβαια όλα αυτά θα γίνουν με μια συγκρατημένη συμπεριφορά. Πιθανόν στο θέμα ενός παιδιού να έχεις υπερβολικές απαιτήσεις και να έχεις απολυτότητα. Καλύτερα να ρίξεις και λίγο νερό στο κρασί σου για να μην υποφέρεις αλλά και για να υπάρχει λειτουργικότητα.
Ερωτικά: Η αντιμετώπιση ενός Σκορπιού σε υποχρεώνει να μιλήσεις μόνο με το συναίσθημά σου και με τίποτε άλλο. Για αυτό θα καθορίσεις τις δικές σου ανάγκες και μετά θα έρθουν και τα υπόλοιπα. Η σοβαρότητα μιας σχέσης με ένα μεγαλύτερο άτομο θα σε καθορίσει γιατί από εκεί και μετά θα βρεις τα δικά σου μονοπάτια. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες η ευαισθησία για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σου εξασφαλίσει μια καλύτερη επικοινωνία.
Οικονομικά & Καριέρα: Συνδέεσαι με πολύ υπεύθυνα άτομα και κατά κάποιο τρόπο σε υποχρεώνουν να μην ξεφύγεις ούτε πόντο σε θέματα που έχεις να διαχειριστείς. Η σημαντικότητα ενός εγχειρήματος θα σε φέρει σε επαφή με τις αξίες σου.

 ΛΕΩΝ

Γενικά: Αναστατώνεσαι γιατί βρίσκεσαι σε μια φάση που για να γίνουν όλα χρειάζεται από την πλευρά σου μια τεράστια προσπάθεια. Τώρα δεν πρέπει με τίποτε να σταματήσεις. Ακολούθησε το ρεύμα όσο δύσκολο και να είναι και θα δεις ότι θα φτάσεις στο τέλος εκεί που θέλεις. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες μόλις ημέρες καλό θα είναι να μην έχεις τόσο μεγάλη απόκλιση από την πραγματικότητα, εξιδανικεύοντας τα πάντα γιατί θα προσγειωθείς ξαφνικά.
Ερωτικά: Έχεις ψυχικές δυνάμεις και το ανακαλύπτεις πιο εύκολα όταν ο πήχης ανεβαίνει και εσύ βρίσκεσαι ακριβώς από κάτω και πρέπει να κάνεις όλο αυτό τον ανηφορικό δρόμο. Κυρίως αν σχετίζεσαι με Υδροχόο δεν είναι καθόλου εύκολη η σχέση και η επαφή γιατί σας χωρίζουν η διαφορετικότητα των στόχων αλλά και κάποιες ευθύνες που δεν μπορείτε να τις αρνηθείτε.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναρωτιέσαι τι άλλο πρέπει να κάνεις για να βρεις χρήματα και πόρους οι οποίοι είναι απαραίτητοι για να ξεκινήσεις μια δουλειά που θέλεις να κάνεις διακαώς. Όσο περνάνε οι ημέρες θα ξεμπλοκάρει το σύστημα οπότε μην το βάζεις κάτω.

 ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Προχωράς αλλά δεν θέλεις να αφήσεις πίσω σου κάποια συναισθήματα που πιθανόν να σου θυμίζουν ότι θα πρέπει να προσέξεις τα λόγια σου και γενικά την συμπεριφορά σου με άτομα από το συγγενικό σου περιβάλλον γιατί έχουν μια δόση ειρωνείας ή πίκρας.
Ερωτικά: Η σχέση με τον Σκορπιό είναι σε εξέλιξη αλλά μπορεί για λίγο να υπάρχει μια απόσταση είτε λόγω ενός ταξιδιού, είτε από κάποιες συζητήσεις που έχουν γίνει και έχετε απομακρυνθεί. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες κινδυνεύεις να βρεθείς μέσα σε μια σχέση που δεν σου ταιριάζει καθόλου ή σου δημιουργεί μεγάλες ψευδαισθήσεις, κυρίως αν σχετίζεσαι με Ιχθύ.
Οικονομικά & Καριέρα: Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες πιστεύεις ότι μπορεί να έχεις αποκτήσει τον συνεργάτη των ονείρων σου και δυστυχώς να μην είναι καθόλου έτσι. Προσπάθησε όσο πιο πολύ μπορείς να ελέγξεις αυτά που υπογράφεις για να μην γίνουν λάθη και πάνω από όλα παραβλέψεις. Η σκληρή δουλειά μπορεί να σε κουράσει για λίγο αλλά θα σε ανταμείψει και μάλιστα με το παραπάνω.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Δεν έχεις και την καλύτερη διάθεση του κόσμου αφού υπάρχουν υποθέσεις που χρειάζεται να τις ελέγξεις. Αν έχεις βάλει φρένο σε μια κακή διατροφική συνήθεια μπορεί να ζορίζεσαι αλλά θα σου κάνει καλό. Το ξέρεις έτσι και αλλιώς ότι όλα γίνονται με κόπο τουλάχιστον αυτή την περίοδο.
Ερωτικά: Στην σχέση σου με έναν Ταύρο μπορεί να μπει στη μέση -όχι απαραίτητα ερωτικά- κάποιο άλλο άτομο και να βάλει λόγια. Για αυτό καλύτερα να το ψάξετε καλά πριν να βγάλετε πρώιμα συμπεράσματα. Από την άλλη το να διεκδικήσεις δεν είναι και τόσο στην φύση σου γιατί θα βαρύνεις και θα χάσεις το επικοινωνιακό και παιχνιδιάρικο κομμάτι σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάνει αγώνα για να φτάσεις σε ένα αποτέλεσμα που τουλάχιστον θα σε συμφέρει και θα σου δίνει τη δυνατότητα να βάλεις κάποια πράγματα σε τάξη. Για αυτό θα έχεις αυστηρότητα για ένα συγκεκριμένο στόχο και σίγουρα με την σκληρή δουλειά θα τα καταφέρεις. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες μπορεί να ακολουθείς μια χίμαιρα και να μην ξέρεις με ποιο τρόπο να ξεχωρίσεις την αλήθεια από το ψέμα.

 ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Έχεις μεγάλο προβληματισμό γιατί βλέπεις τι σχετίζεται με σένα και τι όχι, για αυτό μπορεί να γίνεις πολύ αυστηρός/η με τον εαυτό σου, αν διαπιστώσεις ότι έχεις ξεχάσει τις βασικές σου αρχές. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες από την ευαισθησία σου δεν θα μπορεί να δεις την αληθινή φύση των πραγμάτων ή θα νιώθεις κούραση και θα το ρίξεις στον ύπνο. Απόφυγε το ποτό ή τα πολλά γλυκά.
Ερωτικά: Έχεις μεγάλη αυστηρότητα και κυρίως αν έχεις γεννηθεί προς το τέλος του τρίτου δεκαήμερου μπορεί να δώσεις ένα τέλος σε μια σχέση που δεν έχει ουσία και κίνητρο για να προχωρήσετε παρακάτω. Επεξεργάσου καλύτερα τα μηνύματα της ψυχής σου και αν σου βγει ότι θέλεις την μοναχικότητα και την απομόνωση, κάντο αλλά για λίγο γιατί θα βγάλεις συμπεράσματα που σίγουρα δεν ισχύουν. Η σχέση με Ιχθύ θα είναι πιο εύκολη αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες γιατί δεν θα βλέπεις κάτι αρνητικό πάνω του.
Οικονομικά & Καριέρα: Δηλώνεις ότι θέλεις να επικεντρωθείς σε αυτά που σε θα προοδεύσουν αλλά και θα σε βοηθήσουν να πάρεις τα εύσημα. Ανεβαίνει το επίπεδο της δουλειάς σου αλλά και η τελειομανία σου, την οποία χρειάζεται να ελέγξεις για να έχεις δυνατότητες ελιγμού.

 ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Βρίσκεσαι αρκετά κλεισμένος/η στον εαυτό σου. Να ξέρεις ότι αν βρεθείς αντιμέτωπος με τα θεριά σου θα βγεις νικητής γιατί θα έχεις την τόλμη να βουτήξεις στα βαθιά και να βγεις στην επιφάνεια χωρίς κίνδυνο. Το μόνο που δεν χρειάζεται να κάνεις είναι να θυμώνεις με άτομα που κατά την γνώμη σου σε έχουν βλάψει γιατί αυτό δεν σε οδηγεί πουθενά. Αν όμως θέλεις να μιλήσεις και να πεις αυτά που σε έχουν πονέσει, να το κάνεις γιατί θα ανακουφιστείς.
Ερωτικά: Βρίσκεσαι σε μια μικρή απομόνωση, παρόλο που η Αφροδίτη στο ζώδιό σου λειτουργεί κανονικά αλλά με κάποιες μικρές στρεβλώσεις. Δηλαδή, δεν θα ξεχωρίζεις την αλήθεια ή θα βλέπεις αυτό που θέλεις εσύ για το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή θα το λυπάσαι. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες ό, τι και να σου συμβαίνει είσαι μέσα στο κλίμα μιας θετικής και συγχρόνως χαοτικής κατάστασης. Κυρίως με τον Ιχθύ θα νιώθεις αρκετά μπερδεμένος/η.
Οικονομικά & Καριέρα: Παραμένεις στο περιθώριο αλλά βράζεις από τα νεύρα σου γιατί νιώθεις ότι κάτι γίνεται εις βάρος σου, ότι σε αδικούν και δεν αναγνωρίζεται η αξία σου. Για αυτό θα μιλήσεις με κάποια άτομα τα οποία πιστεύεις ότι σου αφαιρούν από τα δεδουλευμένα σου ή σου δίνουν τα χρήματα σου καθυστερημένα. Αυτό που θα σε βοηθήσει είναι η καλή σου εικόνα και η συμπάθεια που σου έχουν κάποια άτομα.

 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Προσπαθείς να καταλάβεις τι συμβαίνει σε ένα πιο βαθύ επίπεδο. Παρόλο που δεν παθιάζεσαι ή δεν κρατάς μεγάλους θυμούς είτε γιατί τους κοντρολάρεις είτε γιατί τα λες και γίνεσαι κακός/α, τώρα υπάρχουν κάποια άτομα στην ζωή σου που είναι πολύ σοβαρά και ώριμα και εσύ δεν θέλεις να τους πεις αυτά που νιώθεις γιατί φοβάσαι ότι θα χάσεις την προστασία τους. Μπορεί να έχεις και δίκιο αλλά δοθείσης ευκαιρίας να μιλήσεις ανοικτά αλλά με τακτ.
Ερωτικά: Εμποδίζεις τον εαυτό σου από το να είναι καλά και ο λόγος είναι ότι δεν θέλεις να υποκύψεις σε τεχνικές που δεν σου ταιριάζουν, όπως κρυψίνοια ή ανταγωνισμό. Αλλά μερικές φορές νιώθεις ότι με το άτομο που θέλεις να είστε μαζί δεν μπορείς να τα λες όλα γιατί δεν υπάρχει αυτή η φιλική άνεση που υπήρχε παλιά. Με τον Ταύρο παραμένετε μαζί αλλά με δυσκολία στην επικοινωνία.
Οικονομικά & Καριέρα: Παρόλο που υπάρχει ο Άρης στον Αιγόκερω και σε πιέζει να δραστηριοποιηθείς, βρίσκεσαι μόνιμα σε μια κατάσταση που νιώθεις ότι δεν κινείται τίποτε και αυτό σίγουρα σε ανησυχεί. Αλλά θα αρχίσεις να βλέπεις φως και μάλιστα με ένα πολύ εντυπωσιακό τρόπο

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Νιώθεις ότι οι καταστάσεις σε παροπλίζουν για αυτό μπορεί να σου βγαίνει ένας συναισθηματικός πόνος. Πιθανόν να σκαλίζεις τραύματα του παρελθόντος και παρόλο που δείχνεις αδιάφορος σε ό, τι σε πονάει, βαθιά μέσα σου είσαι τελείως διαφορετικά. Γιατί όλο και κάτι αναμοχλεύεται είτε σχετικά με υποχρεώσεις που έχεις είτε με το κοινωνικό έργο που έχεις αναλάβει και σε ευαισθητοποιεί βαθιά και σοβαρά. Το να είσαι φιλόδοξος/η για κάτι που θα ωφελήσει πολύ κόσμο θα σε δραστηριοποιήσει προς μια κατεύθυνση.
Ερωτικά: Φέρεσαι με μεγάλη σοβαρότητα και κυρίως δεν νιώθεις την ανάγκη να συγχωρήσεις ή να ξεπληρώσεις κάτι απέναντι σε ένα άτομο. Πιστεύεις ότι τα έχεις δώσει όλα και τώρα κλείνεις τους κρουνούς ακόμα και στον Ταύρο ή στον Σκορπιό. Με τον Τοξότη υπάρχει ένα παιχνίδι που θα σε οδηγήσει στο τέλος.
Οικονομικά & Καριέρα: Νιώθεις ότι υπάρχουν εμπόδια αλλά έχεις τέτοιο πείσμα μέσα σου και γιγαντώνεσαι τόσο πολύ ενάντια στις αντιξοότητες που τίποτε τελικά δεν θα μπορεί να σε σταματήσει. Έχεις δουλέψει σκληρά και κάποια στιγμή θα ανταμειφθείς. Η βοήθεια που σου προσφέρεται από ένα ώριμο ή πολύ καταξιωμένο άτομο μπορεί να σε πιέζει αρκετά αλλά εσύ θα αντιληφθείς ότι είναι μόνο για την εκπαίδευσή σου.

 ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά: Είσαι στη φάση της σοβαρότητας και της ωριμότητας και σίγουρα αυτό θα σε βγάλει από παγίδες που μπορεί να πέσεις λόγω της μεγάλης ευαισθησίας που έχεις. Από την άλλη αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες θα έχεις μια ιδιαίτερη ευθυμία, που όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα σε προβληματίζουν κάποια γεγονότα, αλλά θα το περνάς πιο ευχάριστα και ίσως πιο ανάλαφρα.
Ερωτικά: Η απόφαση να προχωρήσεις με ένα άτομο πιο σοβαρά θα είναι το αποτέλεσμα πίεσης που μπορεί να υποστείς από την οικογένεια. Σίγουρα θα σε τραβήξει ένα πιο σοβαρό άτομο και πιθανόν να σχετίζεται και με την δουλειά σου. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες θα κάνεις μια νέα γνωριμία η οποία θα σε ενθουσιάσει γιατί θα κινείται σε πλαίσια που σου ταιριάζουν.
Οικονομικά & Καριέρα: Συζητάς μόνο με πολύ σοβαρούς όρους οι οποίοι δεν είναι και εύκολο να γίνουν κατανοητοί από τους άλλους. Αλλά τουλάχιστον εσύ ξέρεις που πατάς και που βρίσκεσαι. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες θα κερδίσεις κάποια χρήματα που όμως θα φύγουν με την μια, γιατί μπορεί να κάνεις υπερβολές σε δημόσιες σχέσεις ή επαφές προκειμένου να στήσεις μια συγκεκριμένη δουλειά.

Πηγή: astrology.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο