Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 01/04/2019

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια άπο την Κατερίνα Γλύμπη

Κριός(21/03 – 20/04)

Όχι με απλά ψέματα, αλλά με συκοφαντίες μπορεί να προσπαθήσουν να σας ξεγελάσουν σήμερα και κάποιοι μπορεί να μην το κάνουν για το εθιμοτυπικό του πράγματος, αλλά δόλια να σας μεταφέρουν πράγματα για συνεργάτες σας ή για ανθρώπους που δε συμπαθείτε και ιδιαίτερα. Αντίστοιχα, τέτοιου είδους ψέματα μπορείτε να τα υποστηρίξετε κι εσείς καλύτερα σήμερα. Σε κάθε περίπτωση αν εσείς είστε ο δέκτης, αξιολογήστε κι αυτούς που θα σας τα πουν, γιατί είναι πολύ πιθανό να στοχεύουν απλά στο να σας έχουν με το μέρος τους ή ακόμα χειρότερα να θέλουν να σας χρησιμοποιήσουν, επειδή ξέρουν ότι δε θέλετε και πολύ για να φουντώσετε και να βγάλετε εσείς τα κάστανα απ’ τη φωτιά.

 

Ταύρος(21/04 – 20/05)

Αν σας τη δίνει το συγκεκριμένο έθιμο και τα ψέματα γενικότερα ο μόνος τρόπος να τα αποφύγετε σήμερα είναι να κλειστείτε σπίτι και να μην απαντάτε ούτε στα τηλέφωνα, γιατί αλλιώς σας έρχονται από παντού. Ειδικά οι φίλοι σας είναι οι πιο ύποπτοι της υπόθεσης, αλλά και άλλοι άνθρωποι που συναναστρέφεστε μετά τη δουλειά. Από την άλλη αυτοί θα είναι και το ιδανικό κοινό που μπορείτε να «παίξετε μπάλα» κι εσείς σήμερα. Καλό θα είναι να αποφύγετε και αυτούς που δίνουν τη μάχη τους για το σταυρό, γιατί στην καλύτερη θα σας κάνουν να παθιαστείτε με πράγματα για τα οποία στην πραγματικότητα δεν έχετε άποψη.

Δίδυμοι(21/05 – 21/06)

Γονείς, σύζυγοι, αφεντικά και γενικά άτομα κύρους εκμεταλλεύονται τη φύση και τη θέση τους για να σας πάρουν στο… ψιλό σήμερα. Με τα ψέματα τους θα θελήσουν να σας αγχώσουν και να σας κάνουν να πιστέψετε ότι ακολουθούν μέρες που θα σας πνίξουν οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις. Κοιτάξτε λοιπόν να είστε υποψιασμένοι και να τους αιφνιδιάσετε με αποκρίσεις που δε θα περίμεναν και που θα έκαναν το αστείο τους να τους γυρίσει μπούμερανγκ, λέγοντας π.χ. στο αφεντικό σας ότι προτίθεστε να παραιτηθείτε ή στο σύζυγο σας ότι θέλετε να χωρίσετε.

Καρκίνος(22/06 – 22/07)

Με ψέματα για τα επιτεύγματα τους ή τις επιτυχίες τους στο φλερτ μπορεί να προσπαθήσουν να σας ξεγελάσουν σήμερα οι φίλοι σας. Το θέμα είναι ότι τα κάνουν να μοιάζουν τόσο «φαντασμαγορικά» που αρχικά θαμπώνεστε, όμως δε θα αργήσει η στιγμή που θα τους ξεσκεπάσετε. Το καλό με τα ψέματα τους είναι ότι μπορεί να σας φτιάξουν και το κέφι, επομένως τα πιστεύετε και λίγο οικειοθελώς. Βέβαια ανταποδώστε με αντίστοιχες δικές σας «επιτυχίες» και σκεφτείτε ότι ιστορία θέλετε. Επίσης, μη βιαστείτε να πάθετε εγκεφαλικό με πιο χοντρά αστεία που μπορεί να αφορούν νομικές υποθέσεις.

Λέων(23/07 – 23/08)

Ψέματα σχετικά με οικονομικά ζητήματα και συμφωνίες ή ψέματα που σχετίζονται με το σεξ και τις επιδόσεις τους μπορεί να σκαρφιστούν όσοι θελήσουν να σας περιπαίξουν σήμερα. Μπορείτε να τα αναγνωρίσετε από το μυστήριο που μπορεί να κρύβουν ή τις πολλές λεπτομέρειες που τα συνοδεύουν, αυτές που λες ότι αποκλείεται απλώς να τις σκέφτηκε αν δεν ισχύουν. Από την άλλη στο ίδιο μήκος κύματος μπορείτε να κινηθείτε κι εσείς, αρκεί να μην τα πείτε σε υποψιασμένους Λέοντες.

Παρθένος(24/08 – 22/09)

Σήμερα αποτελείτε εύκολο στόχο για να γίνετε το «θύμα» της υπόθεσης και προφανώς το εκπέμπετε αφού δε θα είναι λίγοι αυτοί που θα προσπαθήσουν να σας πιάσουν… κότσο και μάλιστα θα είναι άνθρωποι που συναναστρέφεστε καθημερινά. Με τα ψέματα τους θα θελήσουν να κλονίσουν τις σχέσεις σας, γι’ αυτό καλό θα είναι αν θελήσετε να τους προλάβετε εσείς ή έστω να δείξετε ότι δεν εκπλήσσεστε και πως κατανοείτε τα όσα σας λένε, γιατί τα έχετε διαπιστώσει και οι ίδιοι.

Ζυγός(23/09 – 22/10)

Οι συνάδελφοι σας και γενικότερα άτομα που συναναστρέφεστε στον εργασιακό σας χώρο μπορεί να θελήσουν να σας «φτιάξουν» τη μέρα λέγοντας σας ψέματα αιχμηρά και επικριτικά. Μάλιστα μπορεί να καταφύγουν και σε εντελώς …παγωμένα αστεία που μπορεί να έχουν να κάνουν με θέματα υγείας ή με κάποιο ζωάκι. Σε κάθε περίπτωση με την πειθώ να αποτελεί από τα βασικά σας στοιχεία, οι πιθανότητες να είστε ο θύτης και όχι το θύμα είναι σίγουρα περισσότερες.

Σκορπιός(23/10 – 22/11)

Επειδή τώρα τελευταία στα ερωτικά ζητήματα έχουμε καταλάβει όλοι ότι είστε λίγο «χάπατα» προσέξτε αστειάκια που μπορεί να έχουν να κάνουν με τις κατακτήσεις σας. Μην πάτε να τα ρίξετε σε κανέναν απλά επειδή ένας… κάποιος… σας είπε ότι ενδιαφέρεται γιατί σε αυτά τα θέματα γυρνάς με το κεφάλι κάτω και κάνεις και καιρό να ξεπεράσεις τη ντροπή σου. Επίσης μην ψαρώσετε με ιστορίες που με κάποιο τρόπο εμπλέκονται παιδιά, είτε αφορούν τα ταλέντα κάποιου. Εννοείται ότι αντίστοιχου περιεχομένου αστεία επιδιώκετε να κάνετε κι εσείς σήμερα.

Τοξότης(23/11 – 21/12)

.Άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος ή ακόμα και ο σπιτονοικοκύρης σας μπορεί να θελήσουν να σας τσιτώσουν λίγο σήμερα με τα αστεία τους και μπορεί να το πετύχουν, γιατί θα εφεύρουν ψέματα που να σας επηρεάσουν συναισθηματικά και να μη μπορέσετε να τα δείτε εύκολα με τη λογική. Τέτοιους βέβαια συναισθηματικούς εκβιασμούς μπορείτε να πετύχετε κι εσείς σήμερα, αλλά επειδή όταν αγγίζεις συναισθήματα το πράγμα χοντραίνει βάλτε ένα όριο κάπου.

Αιγόκερως(22/12 – 19/01)

Καημένοι μου, επειδή ξέρω μερικούς, κοιτάξτε μην πείτε κανένα ψέμα τύπου τράκαρα, χτύπησα με το μηχανάκι, είμαι στο νοσοκομείο και άλλα τέτοια κουλά, γιατί αυτά δεν είναι αστεία και προσωπικά όσο υποψιασμένη και να είμαι, πάντα με σοκάρουν τέτοιου είδους θέματα. Βέβαια, αντίστοιχα ψέματα κινδυνεύετε να ακούσετε κι εσείς σήμερα, αλλά εύχομαι να είστε πιο ψύχραιμοι από μένα. Βέβαια εσείς ό,τι κι αν ακούσετε σήμερα καλό θα είναι να μην πιστέψετε τίποτα, αν δεν το δείτε με τα μάτια σας.

 

Υδροχόος(20/01 – 19/02)

Το θέμα δεν είναι τι ψέματα θα πείτε ή τι ψέματα θα ακούσετε σήμερα, όσο το ότι η πλάκα θα γίνεται πεισματικά και δε θα σταματήσει μέχρι να την πιστέψετε εσείς ή οι άλλοι. Η βασική θεματολογία είναι τα λεφτά, αλλά και ψέματα που μπορεί να έχουν στόχο τη συναισθηματική ασφάλεια που μπορεί να νιώθετε ή την αυτοπεποίθηση σας. Μη βιαστείτε να δώσετε χρήματα σε όποιον σας ζητήσει, ενώ ακόμα και ο λογιστής σας μπορεί να θελήσει να σας προκαλέσει εγκεφαλικό τώρα που σιγά σιγά βγαίνουν και τα εκκαθαριστικά.

 

Ιχθείς(20/02 – 20/03)

Δεν είναι μια απλή μέρα για εσάς η σημερινή, είναι γιορτή, αφού έχετε το άλλοθι να πείτε ο,τι ιστορία κατεβάσει το κεφάλι σας, χωρίς κανείς να μπορεί να σας κατηγορήσει. Καλό θα είναι πάντως αν θελήσετε να κάνετε αστειάκια σχετικά με την εμφάνιση του άλλου, να σκεφτείτε κάτι πιο ευφάνταστο από τα παιδικά «Α! Ένας λεκές στην μπλούζα σου!» και να αποφύγετε χοντράδες τύπου «πως είσαι έτσι;». Θα μου πείτε και τι έμεινε; Ε όλο και κάτι θα σκεφτείτε εσείς, δε σας φοβάμαι.

 

 

Πηγή: astrologos.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.