Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 29/03/2019

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια άπο την Κατερίνα Γλύμπη

Κριός(21/03 – 20/04)

Ο κυβερνήτης σας Άρης περνάει στους Διδύμους και αναμένεται να φέρει πολύ κόσμο στη ζωή σας. Νέες γνωριμίες, οι οποίες να σημειώσω ότι θα έχουν και ερωτικό ενδιαφέρον, έρχονται για να δώσουν αέρα ανανέωσης στη ζωή σας. Μπορεί βέβαια να έρθετε και αντιμέτωποι με καυγάδες ή να χρειαστεί να διαχειριστείτε ζητήματα που σχετίζονται με τα αδέρφια ή άτομα του συγγενικού σας περιβάλλοντος. Από την άλλη όμως θα έχετε την ευκαιρία και για κάποιες εξορμήσεις που θα σας χαλαρώσουν.

 

Ταύρος(21/04 – 20/05)

Ο Άρης περνάει στους Διδύμους και το θέμα είναι ένα… τα λεφτά! Εκεί είναι που υπάρχει κινητικότητα. Λεφτά έρχονται, λεφτά φεύγουν, αλλά σε κάθε περίπτωση δεδομένου ότι μια χαρά ξέρετε να προφυλάσσετε τα κεκτημένα σας το σημαντικό είναι ότι θα έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Ωστόσο μπορεί να προκύψουν ξαφνικά έξοδα, όπως και το να δείτε εξελίξεις σε νομικές υποθέσεις που σχετίζονται με δάνεια ή κάποια περιουσιακά στοιχεία.

Δίδυμοι(21/05 – 21/06)

Ο Άρης περνάει στο ζώδιο σας δίνοντας σας την απαραίτητη ενέργεια για να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας και να αρχίσετε να θέτετε σε εφαρμογή τα σχέδια σας. Γενικά θα μπορέσετε να λειτουργήσετε άμεσα και αποτελεσματικά και να επιτύχετε βραχυπρόθεσμους στόχους, ωστόσο θέλει προσοχή σε καβγάδες και ατυχήματα που μπορεί να προκληθούν λόγω της βιασύνης σας. Το καλύτερο σας το κρατάω για το τέλος, αφού ενεργοποιεί και τον άξονα «εγώ και οι άλλοι», φέρνοντας εξελίξεις σε θέματα σχέσεων.

Καρκίνος(22/06 – 22/07)

Το πέρασμα του Άρη στους Διδύμους θα σας δώσει την ευκαιρία να προωθήσετε εργασιακά ζητήματα που μπορεί να είχαν βαλτώσει για καιρό. Βέβαια μην αρχίσετε από εκεί που ήσασταν αραχτοί και ωραίοι να γίνεστε εργασιομανείς, αφού οι μεταπτώσεις στην ενέργεια σας θα είναι αξιοσημείωτες και τα προβλήματα στην υγεία σας κάτι περισσότερο από πιθανά. Γενικότερα θα επανέλθουν ζητήματα του παρελθόντος ενώ στα ερωτικά μπορεί να προκύψουν κρυφές σχέσεις. Τέλος, προσοχή χρειάζεται και στο σκηνικό που εκτυλίσσεται πίσω από την πλάτη σας.

Λέων(23/07 – 23/08)

Αν είστε ανάμεσα σε αυτούς που διεκδικούν την ψήφο μας στις επόμενες εκλογές, ο Άρης έρχεται να σας δώσει την ενέργεια που χρειάζεστε για να τα βγάλετε πέρα με την προεκλογική σας εκστρατεία. Γενικά υπάρχει διάθεση για μεγάλη κοινωνικότητα και για να ασχοληθείτε με φιλόδοξους στόχους και υψηλά ιδανικά. Παράλληλα, ενεργοποιείται και ο τομέας που έχει να κάνει με τους φίλους σας, όπου από τη μία ενδεχομένως να προκύψουν αντιδικίες, αλλά κι από την άλλη κάποιες νέες ερωτικές γνωριμίες.

 

Παρθένος(24/08 – 22/09)

Ο Άρης περνάει στους Διδύμους, στο ψηλότερο σημείο του ωροσκοπίου σας, εκεί δηλαδή που στοχεύετε, δίνοντας σας τη δυνατότητα να προωθήσετε ζητήματα που θα σας φέρουν ένα επίπεδο πιο πάνω. Μπορεί να πετύχετε κάποια προαγωγή, ενώ από μια άλλη οπτική θα πρέπει να προσέξετε τις σχέσεις σας με τα αφεντικά αφού μπορεί να προκύψουν εντάσεις. Επίσης υπάρχει και το ενδεχόμενο να θελήσετε να πραγματοποιήσετε το επόμενο βήμα στη σχέση σας, είτε αυτό είναι ένας γάμος ή ακόμα και ένα παιδί.

 

Ζυγός(23/09 – 22/10)

Ο Άρης εισέρχεται στον επίσης αέρινο Δίδυμο και γεμίζετε ενέργεια και αισιοδοξία. Αυτό βέβαια σημαίνει ότι βρίσκεστε και σε περιβάλλοντα που σας δίνουν τη δυνατότητα να νιώθετε έτσι και σε αυτά ακριβώς θα βρεθείτε αφού το επόμενο διάστημα θα έχετε τη δυνατότητα να ταξιδέψετε αρκετά αν το επιθυμείτε. Ευνοούνται επίσης και οι αθλητικές δραστηριότητες, ενώ ενδεχομένως μέχρι και τα μέσα Μαΐου να προκύψουν και κάποιες νομικές υποθέσεις, που όμως δεν αναμένεται να τραβήξουν χρονικά.

Σκορπιός(23/10 – 22/11)

Ο παραδοσιακός κυβερνήτης σας Άρης και πλανήτης που σχετίζεται με τη λίμπιντο μας μπαίνει στον τομέα εκείνο του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με το σεξ, αλλά και με το άλλο αγαπημένο σας θέμα, το χρήμα! Όπως καταλαβαίνετε σε αυτά ακριβώς τα θέματα είναι που θα υπάρχει έντονη κινητικότητα και θα χρειαστεί να επιδείξετε μια σχετική σύνεση, αφού μπορεί να γίνεται έρμαια των ορμών σας, εις βάρος της λογικής σας. Τζόγος και επενδύσεις μπορεί να αποδειχτούν προσοδοφόρα, αρκεί και πάλι να αποδείξετε ότι έχετε έλεγχο και όχι… το ανικανοποίητο.

Τοξότης(23/11 – 21/12)

Το πέρασμα του Άρη στο απέναντι ζώδιο των Διδύμων ενεργοποιεί…τους απέναντι, δηλαδή τους άλλους. Ναι, αυτόν που αντιπαθείς, αυτόν με τον οποίο τρώγεστε, αυτόν μπορεί να θέλεις κιόλας, γιατί μυθικοί έρωτες ξεπήδησαν μέσα από μια αρχική αντιπαράθεση. Από την άλλη εγείρει γενικότερα θέματα σχέσεων και συνεργασιών, όπου η σπίθα γίνεται πυρκαγιά και αυτό πρακτικά σημαίνει ότι κάποιες κλείνουν τον κύκλο τους και άλλες ξεκινούν και είναι θεαματικές.

Αιγόκερως(22/12 – 19/01)

Μπορεί να μην το ξέρετε, αλλά τις αγαπάτε τις περιόδους που ο Άρης μπαίνει στους Διδύμους, γιατί δίνει κινητικότητα στα επαγγελματικά σας. Εντάξει μπορεί να δίνει και έριδες – αντιπαραθέσεις με τους συνεργάτες σας, πράγμα όμως που πολλές φορές ξέρετε να το αξιοποιείτε προς όφελος σας. Από την άλλη θα μπορέσετε να προωθήσετε αλλαγές στην καθημερινότητα σας οι οποίες θα ωφελήσουν τη φυσική κατάσταση και την υγεία σας, την οποία παρεμπιπτόντως θα πρέπει και να προσέξετε το επόμενο διάστημα.

Υδροχόος(20/01 – 19/02)

Ο Άρης εισέρχεται στους Διδύμους για να σου θυμίσει τι σημαίνει ζω τη ζωή μου με πάθος και αισιοδοξία. Τα ερωτικά παίρνουν φωτιά και γυρνάς δεξιά κι αριστερά για να τονώσεις την αυτοπεποίθηση σου, γι’ αυτό προσπάθησε να διαχωρίζεις τον ενθουσιασμό από τον έρωτα, αφού ανά δύο μέρες μπορεί να αλλάζει και το αντικείμενο του πόθου σου. Παράλληλα θα έχεις τη δυνατότητα να θέσεις σε εφαρμογή δημιουργικά σχέδια που έχεις κατά νου, ενώ θα σε απασχολήσουν και θέματα που σχετίζονται με τα παιδιά σου, αυτά που έχεις ή αυτά που έρχονται.

Ιχθείς(20/02 – 20/03)

Ο Άρης περνάει στους Διδύμους, σε μια ζωδιακή περιοχή που σχετίζεται με το σπίτι σας και την οικογένεια. Εκεί είναι που θα πέσει τρέξιμο το επόμενο διάστημα, με το ενδεχόμενο να πραγματοποιήσετε κάποια μετακόμιση ή κάποιες εργασίες στο σπίτι σας να είναι ιδιαίτερα πιθανό και να ευνοείται αν το επιθυμείτε. Μέχρι και τα μέσα Μαΐου καλό θα είναι να διπλοτσεκάρετε ότι έχετε κλειδώσει το σπίτι σας, ενώ είναι πιθανό να προκύψουν και εντάσεις εντός του οικογενειακού σας περιβάλλοντος.

 

 

Πηγή: astrologos.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.