Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 06/03/2019

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια άπο την Κατερίνα Γλύμπη

Κριός(21/03 – 20/04)

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στους Ιχθύς δεν είναι μια εύκολη υπόθεση για σένα, αφού ενισχύει όλη αυτή την πλανητική τάση των ημερών που σου προκαλεί την εσωστρέφεια που βιώνεις. Όντας τόσο εξωστρεφής είναι χρήσιμο κάποιες περιόδους να κάνεις έναν απολογισμό, μια αυτοκριτική και να έρχεσαι αντιμέτωπος με τις ανησυχίες σου, γιατί υπάρχουν είτε τις βλέπεις, είτε τις σκεπάζεις επιμελώς. Κάτι ολοκληρώνεται και την ίδια στιγμή κάτι καινούργιο ξεκινάει. Είναι φυσιολογικό και τα δύο να σου δημιουργούν συναισθήματα, πολλές φορές αντικρουόμενα.

Ταύρος(21/04 – 20/05)

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στους Ιχθύς είναι ιδιαίτερα θετική για σένα αφού μπορεί να σου δώσει την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις ένα νέο ξεκίνημα που ονειρευόσουν. Μπορεί να λειτουργήσει πολύ ευνοϊκά αν σκοπεύεις να ασχοληθείς με τα κοινά, όπου θα έχεις τη δυνατότητα πιάσεις τον παλμό και να προσφέρεις όραμα, ενώ εξίσου ευνοϊκά είναι τα πράγματα αν θελήσεις να ασχοληθείς με την τέχνη. Καλή και για άλλες συλλογικές δράσεις αυτή η Νέα Σελήνη, ενώ θα ήταν σώφρον να μην θρέψεις μεγάλες προσδοκίες από τις νέες γνωριμίες που θα προκύψουν.

Δίδυμοι(21/05 – 21/06)

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στους Ιχθύς χτυπάει καμπανάκια στον τομέα που σχετίζεται με την καριέρα και τη φήμη σου γενικότερα. Εκεί είναι που θα πρέπει να προσέξεις ενδεχόμενες παραπλανήσεις και ίσως εξαπατήσεις. Μείνε εστιασμένος στους στόχους και στα «θέλω» σου, αποφεύγοντας να εμπλακείς σε καταστάσεις που κρύβουν έστω και το παραμικρό κίνδυνο να εκτεθείς. Χρειάζεται να δημιουργήσεις αντίβαρα στο συναισθηματισμό που μπορεί να σε κατακλύσει και να κρατήσεις τα πόδια σου στη γη.

Καρκίνος(22/06 – 22/07)

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στους Ιχθείς σε βάζει στο «τρυπάκι» να πάρεις αποφάσεις που θα ανοίξουν νέους δρόμους στην εξέλιξη σου. Είναι ευκαιρία να λειτουργήσεις δημιουργικά και να βάλεις το τρένο σε νέες ράγες που θα σε οδηγήσουν στην πραγματοποίηση όσων έχεις ονειρευτεί. Οι δυσκολίες του προηγούμενου διαστήματος θα πρέπει να μετουσιωθούν σε μαθήματα που θα αποτελέσουν το καύσιμο σε αυτή σου την προσπάθεια. Μέσω της τέχνης ή της φιλοσοφίας θα βρεις διεξόδους στην αναζήτηση νοήματος στη ζωή σου.

Λέων(23/07 – 23/08)

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στους Ιχθείς σε καλεί να είσαι προσεκτικός όσον αφορά την οικονομική διαχείριση, αλλά και συμφωνίες που μπορεί να προκύψουν το επόμενο διάστημα. Ενδεχομένως να τύχεις οικονομικής στήριξης από κοντινά σου πρόσωπα την οποία όμως θα πρέπει να αξιοποιήσεις με σύνεση. Πρόσεξε μην πάνω στην προσπάθεια σου να απαλλαγείς από χρέη του παρελθόντος προβείς σε συμφωνίες που αν τις κάνεις αργότερα θα μπορούσαν να είναι πιο συμφέρουσες. Το ανάλογο ισχύει και στα συναισθηματικά όπου οι ανάγκες και οι ανασφάλειες σου μπορεί να σε οδηγήσουν σε φθηνούς συμβιβασμούς.

Παρθένος(24/08 – 22/09)

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στους Ιχθύς θα σου δώσει την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Εκεί είναι όμως που θα πρέπει να ξεχάσεις όσα ήξερες και να λειτουργήσεις σαν «λευκό χαρτί». Θα πρέπει να ξεχάσεις όσα ήξερες αν θες να απαλλαγείς από τους περιορισμούς που σου επιβάλλουν οι προσωπικές σου πεποιθήσεις. Αν θες να αλλάξουν οι σχέσεις σου θα πρέπει να αποδείξεις στον εαυτό σου ότι είσαι έτοιμος να αλλάξεις πρώτα εσύ. Και βέβαια ο έρωτας μπορεί να έχει παραμυθένιες διαστάσεις, αλλά στη ζωή δεν έχουν όλα τα παραμύθια αίσιο τέλος, γι’ αυτό και λίγος ρεαλισμός δε βλάπτει.

Ζυγός(23/09 – 22/10)

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στους Ιχθύς μπορεί να σε ευνοήσει αν επιθυμείς ένα νέο ξεκίνημα στην επαγγελματική σου ζωή. Σε κάθε περίπτωση σημαίνει νέες ευθύνες που θα πρέπει να τις αξιολογήσεις σωστά, αφού θα μπορούσαν να σε κάνουν να παραμελήσεις τον εαυτό σου και να σε κάνουν να υποτιμήσεις τις πιθανές επιπτώσεις στην υγεία σου. Ταυτόχρονα θα πρέπει να είσαι επιφυλακτικός απέναντι σε σενάρια που φαντάζουν ιδανικά και που αφορούν στα επαγγελματικά σου, αλλά και σε ανθρώπους που υπόσχονται να σου αλλάξουν τη ζωή.

Σκορπιός(23/10 – 22/11)

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στους Ιχθείς εντείνει την τάση σου το τελευταίο διάστημα να δημιουργήσεις μια ιδεατή πραγματικότητα, γεμάτη συναίσθημα ή/και ρομάντζο για να αντικρούσεις τις άχαρες πλευρές που έχει η πραγματική. Ενδεχομένως να θελήσεις να πραγματοποιήσεις ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα που θα σου δώσει τη σπίθα να δημιουργήσεις. Από την άλλη ο έρωτας γίνεται ακόμα πιο έντονος και δραματικός, γιατί χρειάζεσαι πεδίο να εκφράσεις το καταπιεσμένο συναίσθημα σου.

Τοξότης(23/11 – 21/12)

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στους Ιχθείς, όπως και καθετί άλλο πραγματοποιείται στους Ιχθείς σε επηρεάζει έντονα και συνήθως όχι με εύκολο τρόπο και κυρίως σε σχέση με το σπίτι και την οικογενειακή σου ζωή. Αυτό δε σημαίνει απαραιτήτως δυσάρεστα γεγονότα, όμως και η δημιουργία μιας νέας οικογένειας, σενάριο πιθανό για το επόμενο διάστημα έχει κι αυτό τις δυσκολίες του. Κάποιος κύκλος κλείνει οριστικά, αλλά και κάτι νέο ξεκινάει. Προσπάθησε να μην αφήσεις τα όποια συναισθήματα να σε παρασύρουν σε καταστάσεις που θα σε κάνουν θύμα εξαπάτησης ή εκμετάλλευσης.

Αιγόκερως(22/12 – 19/01)

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στους Ιχθύς θα σου φέρει νέες γνωριμίες, αλλά και τη δυνατότητα να προχωρήσεις σε νέες συμφωνίες που μπορεί να παίξουν σημαντικό ρόλο στη μετέπειτα πορεία σου. Να σου θυμίσω ωστόσο ότι θα πρέπει να είσαι προσεκτικός, γιατί αφενός ο ανάδρομος Ερμής και αφετέρου η συμμετοχή του Ποσειδώνα στο φαινόμενο μπορεί να οδηγήσουν σε λάθος επιλογές και εξαπατήσεις. Μην αρκεστείς στο να εμπιστευτείς τη διαίσθηση σου. Να μιλάνε τα γεγονότα και οι αριθμοί.

Υδροχόος(20/01 – 19/02)

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στους Ιχθύς κάνει ακόμα εντονότερη την προσοχή που δίνεις στα οικονομικά, όπου όμως μπορεί να παρασυρθείς από τη διαίσθηση σου και την ανάγκη σου να προλάβεις κάποιες καταστάσεις και να διοχετεύσεις χρήματα προς λάθος κατευθύνσεις. Μην «τσιμπήσεις» σε οικονομικές συμφωνίες που μπορεί να φαντάζουν σαν την ευκαιρία σου να φτιαχτείς οικονομικά και μην ξοδέψεις χρήματα πριν τα δεις πρώτα στην τσέπη σου, γιατί μπορεί εύκολα να βρεθείς χρεωμένος.

Ιχθείς(20/02 – 20/03)

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο σου σηματοδοτεί μια νέα αρχή στη ζωή σου. Είναι μια περίοδος που σίγουρα μπορείς να βγεις ωφελημένος σε κάθε επίπεδο, συναισθηματικό, επαγγελματικό, οικονομικό και να θελήσεις να προωθήσεις τα σχέδια σου. Όμως ο τρόπος που αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα είναι και αυτός που μπορεί να σου δημιουργήσεις τις μεγαλύτερες παγίδες. Οι αυταπάτες σου μπορεί να αποτελέσουν το μεγαλύτερο κίνδυνο και να σε παρασύρουν σε επιλογές που δε θα έχουν καμία πρακτική αξία.

 

Πηγή: astrologos.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.