Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 11/02/2019

Ημερήσιες προβλεψεις απο την Κατερίνα Γλύμπη

Κριός(21/03 – 20/04)

Το πέρασμα του Ερμή στους Ιχθύς θα σε βοηθήσει να στρέψεις λίγο το βλέμμα σου προς τα μέσα και να κάνεις μια κουβέντα με τον εαυτό σου. Θα έχεις την ευκαιρία να καταλάβεις γιατί ώρες ώρες αντιδράς τόσο σπασμωδικά. Μπορεί να είναι κάποιες συνθήκες ή κάποιες συμπεριφορές που σου ξυπνούν φόβους. Μπορεί από την άλλη να συνειδητοποιήσεις ότι αποφεύγεις να αναλάβεις τις ευθύνες που μπορεί να συνεπάγονται τα «θέλω» σου και να προσπαθείς να ρίξεις στάχτη στα μάτια των άλλων ή να τις καμουφλάρεις.

Ταύρος(21/04 – 20/05)

Το πέρασμα του Ερμή στους Ιχθύς θα σε βοηθήσει να δεις τα πράγματα από άλλη οπτική γωνία, ίσως πιο ιδεατή. Όμως ακόμα και σ’ αυτή την περίπτωση θα καταλάβεις ότι υπάρχει μια άλλη αλήθεια για τα πράγματα, που μπορεί να είναι εξίσου ρεαλιστική από αυτή που επιμένεις να βλέπεις τόσο καιρό και η οποία είναι γεμάτη από προσκόμματα που δε σ’ αφήνουν να κυνηγήσεις τους στόχους σου. Ήρθε η ώρα να πιστέψεις στον εαυτό σου και στις ιδέες σου και να τις επικοινωνήσεις προς τα έξω.

Δίδυμοι(21/05 – 21/06)

Το πέρασμα του Ερμή στους Ιχθύς σηματοδοτεί μια περίοδο κατά την οποία δεν μπορείς να κρύψεις τις απόψεις σου και τις αντιλήψεις σου για τα πράγματα, γι’ αυτό καλό θα είναι να αποφύγεις τις υπεκφυγές, να έρθεις σε επαφή με αυτό που θα ήθελες να είσαι και να το υποστηρίξεις χωρίς να φοβάσαι τις επιπτώσεις που θα έχει στην κοινωνική σου ταυτότητα. Είναι μια φάση κατά την οποία η καριέρα σου θα μπει σε προτεραιότητα και θα χρειαστεί να προσπαθήσεις προκειμένου να διατηρήσεις την ισορροπία στις σχέσεις σου.

Καρκίνος(22/06 – 22/07)

Το πέρασμα του Ερμή στους Ιχθύς θα σε βοηθήσει να δεις τα πράγματα λίγο πιο ανέμελα και να ξεκολλήσεις από τη σκληρή πραγματικότητα και τις ψυχολογικές μεταπτώσεις που μπορεί να σου προκαλεί. Είναι μια ευκαιρία να σκεφτείς την εξέλιξη σου χωρίς να κολλάς στις λεπτομέρειες. Μπορείς να ονειρευτείς αυτό που θέλεις να γίνεις και όσα θέλεις να πετύχεις. Το προηγούμενο διάστημα ήρθες αντιμέτωπος με αλήθειες που έχουν νόημα μόνο αν τις αξιοποιήσεις. Τώρα θα βρεις τον τρόπο.

Λέων(23/07 – 23/08)

Το πέρασμα του Ερμή στους Ιχθύς θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στα οικονομικά σου και θα σου δώσει την ευκαιρία να λειτουργήσεις διαισθητικά ως προς τον τρόπο που πρέπει να κινηθείς για να δημιουργήσεις νέες πηγές εισοδήματος. Από την άλλη σχετίζεται με τα ερωτικά σου και ειδικά όσον αφορά στο κομμάτι σεξ, όπου θα έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις τις ανάγκες σου προς τον σύντροφο σου ή έστω να έρθεις σε επαφή με όσα δε σου επιτρέπουν να το απολαύσεις όσο θα ήθελες.

Παρθένος(24/08 – 22/09)

Το πέρασμα του Ερμή στους Ιχθύς θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις την επικοινωνία σου με τους σημαντικούς άλλους της ζωής σου και ειδικά με το σύντροφο σου αν είσαι σε σχέση. Από την άλλη θα μπορέσεις να προωθήσεις επαγγελματικά σχέδια ή να προχωρήσεις σε μια συνεργασία χωρίς να κολλάς στις λεπτομέρειες. Βέβαια και στις δύο περιπτώσεις θα πρέπει να βρεις το μέτρο ανάμεσα στο ξεπερνάω αυτά που είναι ασήμαντα και στο γίνομαι θύμα με το ζόρι προκειμένου να προχωρήσουν τα πράγματα.

Ζυγός(23/09 – 22/10)

Το πέρασμα του Ερμή στους Ιχθύς έρχεται να γλυκάνει λίγο την καθημερινότητα σου και να σε βοηθήσει να ξεφύγεις με διάφορους τρόπους. Τα αυτιά σου θα είναι ανοιχτά να ακούσουν τις φωνές του σώματος σου, το οποίο θα σε καλεί να του δώσεις λίγο σημασία και να το φροντίσεις. Και επαγγελματικά όμως θα μπορέσεις να έρθεις σε επαφή με τους συνεργάτες σου και να τους περάσεις τις απόψεις σου σχετικά με το ποια λάθη ή ποιες παραλήψεις τους καταλήγουν να σου δημιουργούν εσένα επιπλέον βάρη και ευθύνες.

Σκορπιός(23/10 – 22/11)

Το πέρασμα του Ερμή στους Ιχθύς έρχεται να δώσει ένα δυνατό «μπουστ» στη δημιουργικότητα σου και στη δυνατότητα σου να εκφράσεις τα ταλέντα σου η την όποια ψυχολογική πίεση μπορεί να νιώθεις με τρόπο που να έχει αποτέλεσμα, και δεν εννοώ αυτοκαταστροφικό. Στα ερωτικά σου είναι ευκαιρία να ακούσεις την καρδιά σου και να της δώσεις τον πρώτο λόγο στις επιλογές σου. Πρόσεξε μόνο όταν την ακούς εκτός από τα αυτιά σου να έχεις ανοιχτά και τα μάτια σου για να μην παραμυθιαστείς.

Τοξότης(23/11 – 21/12)

Το πέρασμα του Ερμή στους Ιχθύς θα σου δώσει την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με το πιο εσωτερικό κομμάτι σου και σε καλύτερη επαφή με το συναίσθημα σου. Ναι, μπορείς να έχεις την κατά το δυνατόν πιο θετική στάση στη ζωή και είναι σημαντικός παράγοντας για να είσαι ευτυχισμένος. Όμως αν στα θεμέλια απλά θάβεις συναισθήματα, κάποια στιγμή αυτά θα γίνουν τόσα πολλά που θα εκραγούν και θα γκρεμίσουν το οικοδόμημα σου. Μπορείς να το κάνεις ομαλά και διαχειρίσιμα και τώρα είναι η ώρα να ξεκινήσεις.

Αιγόκερως(22/12 – 19/01)

Το πέρασμα του Ερμή στους Ιχθύς θα σε βοηθήσει να προωθήσεις συμφωνίες κυρίως επειδή αφήνεις για λίγο τον σκληρό διαπραγματευτή που δε σηκώνει αντιρρήσεις και αρχίζεις να καταλαβαίνεις περισσότερο τους άλλους. Αξιοποίησε τη φαντασία σου, αλλά και τη γοητευτική αύρα που σου ενισχύει αυτές τις μέρες η Αφροδίτη και θα δεις ότι μπορείς να μιλήσεις για τα πάντα με τέτοιο τρόπο που οι άλλοι δε θα μπορούν να σου αντισταθούν. Επίσης αν ασχολείσαι με το γράψιμο, τώρα πρέπει να φορτσάρεις.

Υδροχόος(20/01 – 19/02)

Το πέρασμα του Ερμή στους Ιχθύς σε κάνει να δίνεις έμφαση στα οικονομικά σου, στα οποία υπάρχει κινητικότητα, ειδικά όσον αφορά τα σταθερά εισοδήματα σου, αλλά και αυτά που μπορεί να σχετίζονται με δάνεια ή κάποια πρόστιμα. Καλό θα είναι να ζητάς γραπτές αποδείξεις και εγγυήσεις στις όποιες συναλλαγές σου, όπως και το να αποφύγεις οτιδήποτε μπορεί να σου δημιουργήσει επιπλέον έξοδα, όπως το να αψηφήσεις τον κίνδυνο να κάνεις κάποια παρανομία πιστεύοντας ότι θα τη γλιτώσεις.

Ιχθείς(20/02 – 20/03)

Το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο σου θα πυροδοτήσει τη σκέψη σου σε βαθμό που κάθε τι που θα συμβαίνει θα παίρνει άλλες διαστάσεις, που στις περισσότερες των περιπτώσεων θα ξεφεύγουν πολύ απ’ τις πραγματικές. Για να το αποφύγεις λοιπόν καλό θα είναι να αξιοποιήσεις τη φαντασία σου στοχευμένα και δημιουργικά, να της δώσεις κατεύθυνση και να μην την αφήσεις ανεξέλεγκτη. Από την άλλη έχει έρθει η ώρα να μιλήσεις για όσα σε απασχολούν. Κι επειδή είναι δύσκολο να αποφύγεις το συναισθηματικό δρόμο, τουλάχιστον απέφυγε να το κάνεις δραματικά.

Πηγή: astrologos.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.